Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Električarski produžni kabel

Imam 48 godina i već trideset radim kao električar, a od toga 16 imam vlastiti obrt. Veliku obitelj, tj ženu i troje djece, djelomično redovni seks, barem dva do tri puta mjesečno, ako klinci nisu doma. Kao i svi obrtnici kod nas radim pola pola, tj pola preko računa, a pola keš na ruke. A nedavno sam prvi put naplatio posao u naturi, tj isto pola pola, dio keš, a dio odličan seks.

Jedan dan, nakon što sam doma odmarao nakon posla, čekajući da se žena vrati iz nekog šopinga sa najstarijom kćeri, dobio sam poziv na mob. Nepoznati broj, ali ugodan i sexy ženski glas sa druge strane linije. Kao dobila je broj od svoje prijateljice, koja je dobila od nekoga drugoga, koji je opet.. .. ma znate već kako to kod nas ide. Uglavnom, ima problem sa perilicom rublja, jednostavno je stala, a prije toga je lupala, pa je sad na čudu. Mislio sam da je to neka od onih novih koje možeš odmah zamijeniti, kad ono stariji model. To mi je odmah bio izazov, pa sam prihvatio i nakon što mi je dala adresu, nazvao sam ženu čisto da zna da sam na poslu. Naravno da nije imala ništa protiv. Zna ona tko puni račun.

I tako, ja se ponovno odjenem u radno iu uputim see na navedenu adresu. Neka dva kilometra od mene. Četverokatnica, sa po dva stana na svakom katu, te četiri ulaza. Odmah sam na oglasnoj ploči u prizemlju ostavio svoju vizitku, jer posao je posao, pa otišao na treći kat. Pozvonio i uskoro mi je otvorila rasna crnka, u tajicama i nekoj sivoj majici ispod koje se lijepo vidjelo da nema grudnjaka i njene četvorke su bile slobodne. Predstavila se i rekla da se zove Tanja, te mi pokazala kupaonicu i problematičnu mašinu. Iako stara, bila je u odličnom stanju, pa sam se sa zadovoljstvom prihvatio popravka dok je ona cvrkutala oko mene, ispitujući da li ću kavicu, rakijicu, pivicu ili nešto drugo, ali sam zahvalio i rekao da može poslije kad završim. Samo se nasmiješila, a ja se uhvatio posla.

Išlo je teže nego sam mislio i sad smo i ja i mašina ležali na boku dok sam pokušavao skinuti tvrdoglavi amortizer. Namještao sam se i pokušavao, dok se ona smjestila iznad mene i gledala me kako radim, a kad se par puta pomakla nisam moga da ne vidim ispod njene majice one gole sise. Htio ne htio počeo mi se dizati kurac, a imam pravu mrcinu u gaćama od 24 centimetra i dobre debljine širokog glavića, ili kako moja žena kaže, četka od dimnjačara. Teško da ga nije vidjela, jer se sve više počela meškoljiti i uskoro je njena bosa noga bila između mojih nogu, nekako ispod samih jaja. U jednom trenutku sam se pomaknuo i uspravio, te se njena pička u tajicama našla direktno ispred moje face. Podigao sam pogled i pogledao ju u oči. Smješkala se i osjetio sam kako joj se prsti miču na nozi ispod mojih jaja, što nije nimalo pomoglo mojoj kurčini u gaćama da se smiri. Samo sam uzdahnuo i rekao:

- E jebi ga.. . - podigao sam ruku i stavio ju sa unutarnje strane njenih nogu i krenuo njom do njene pičke.

Tajice su bile mokre, a opipavajući prstima shvatio sam da uopće ne nosi gaćice. Pritisnuo sam joj pičku preko tajica i samo se trgnula, te lagano zastenjala. Podigao sam se sa poda i sad sam bio viši za glavu od nje. Stavila je ruke na moja prsa, te krenula sa njima na niže usput skidajući moje radne hlače, a za njima i već pretijesne gaće, pa se moja mrcina uskoro oslobodila tkanine i sad se slobodno klatila ispred njenih razrogačenih očiju i širom otvorenih usta, za koja sam odmah znao da ga neće moći primiti cijelog.

- Uhhh.. . jebote koliku kurčinu imaš? ! ? ! ? ! - bila je vidno šokirana, a ni izričaj nije više bio pristojan.

Primila ga je i počela drkati navlačeći kožicu preko crvenog glavića, pa ga malo lizala, cuclala, pokušala uvući u usta, ali se odmah počela gušiti i grgljati, te je odustala. Sad ga je lizala od jaja do glavića, usisavala jedno po jedno jaje, što mi je fenomenalno odgovaralo. Znao sam da mogu dugo izdržati do svršavanja, pa sam se prepustio njenom drkanju i lizanju mog kurca. Nakon nekih pet minuta nije ga htjela više lizati, već se ispravila i skinula one mokre tajice, te sam vidio uredno izbrijanu pičku koja se sjajila od njenih sokova, a onda je skinula i majicu, te sam ugledao dvije lopte sa tamnim bradavicama i dosta čvrste, usprkos njenih 40 godina koliko je imala, a to sam saznao kasnije.

Okrenula mi je leđa i naslonila se rukama na rub kade naprčivši se prema meni, a ja sam prišao natežući si kurac, te se prisjetio svog nadimka iz srednje škole, koje su mi dali zavidni kolege:

- Sad ću te spojiti na svoj produžni kabel, pa da te malo pročistimo.. . - namjestio sam glavić na njene usmine, malo ih protrljao i krenuo unutra.

Zajecala je i malo se odmakla, jer koliko god bila podmazana, bila je jako uska, a ušao sam u nju tek nakon nekoliko kratkih uboda dok se malo privikla na njegovu širinu, a uskoro i na dužinu. Jecala je i stenjala, te ubrzano disala dok sam ja sve više ulazio u nju, a uskoro sam imao osjećaj da lupam u njenu maternicu sa glavićem. Za svoje godine je bila sportski građena, te imala čvrsto dupe koje sam sad navlačio prema sebi dok sam bušio njenu pičku iz koje je, takav sam imao osjećaj, curilo bez prestanka. Kurac koji je izlazio iz njene pičke bio je bijel od njenih sokova, a ja sam odmah odlučio da ga neću vaditi kad osjetim da mi dolazi, već ću ju propisno napuniti.

Štemao sam joj pičku udarnički, svršila je uz vriskove već dva puta i oba puta sam mislio da će joj ruke popustiti i da će tresnuti u kadu, ali bi se zadržala. Bio sam u kondiciji i ova pozicija mi je odgovarala, te sam uskoro uz njeno treće svršavanje, svršio i ja puneći joj pičku svojom uzavrelom spermom. Ona se tresla dok sam ju punio, a kad sam ga izvukao iz nje još je stajao, pa sam zaključio da je to jer je kurac našao novu rupu za punjenje.
Pogledala je moj kurac suznih očiju, ali sa takvim osmijehom, da nije bilo sumnje da sam ju zadovoljio:

- Jebote, pa ti možeš još.. . dođi.. -povela me do spavaće sobe i bacila me na krevet, a ona se popela na mene i odmah se nasadila na moj tvrdi kurac.

Krenula je sa kružnim pokretima, a postupno je ubrzavala tempo i ubrzo svršila po četvrti put. Malo je stala, ali se i dalje micala, dok sam ja uhvatio one njene čvrste sise i mijesio sam ih kao tijesto, što je kod nje izazvalo stenjanje i jecaje, a bradavice su bile tvrde kao kamen. Brzo sam ju okrenuo na leđa, jer sam znao da moram požuriti, pa sam se počeo opet zabijati u nju. Još uvijek je bila dovoljno uska za moj glavić, te sam nakon nekih petnaestak minuta ponovo svršio, ali sam se ovaj put zabio do jaja u nju, na što je ona dosta glasno vrisnula, a kad sam se napokon ispraznio ustao sam sad već opuštenog kurca, sa kojeg se cijedilo, pa se krenuo odjenuti i završiti posao do kraja. Digla se tek kada sam bio gotov, a uz neku sitnu novčanu naknadu, jer nisam htio uzeti više, rekla je da kad god hoću mogu doći i opet joj razjebati pičku. Samo sam se nasmijao i rekao da ju držim za riječ, a ona se nasmijala i rekla da će se ona ipak držati mog produžnog kabela, te me polazila po kurcu i lagano ga stisla.

Ocjena priče

4.5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 10793

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija