Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Emily i Ava

Živim u jednoj zgradi, poviše mene na katu je doselila jedna mlada majka.
Imala je oko dvadesetak godina i došla s njezinom bebeom. Svi su se u zgradi okrećali za njom i pitali se tko je ovaj ljepotica.
Sjećam se nje prvog dana kada je došla u našu zgradu. Plavuša oko 170cm, ljeto vruće a ona u bijelim helankama , kratka bijela majica do pupka zgodna i lijepa.
Neki od stanara su joj rado pomogli oko stvari da unese u svoj stan, među njima sam i ja bio .
Muža nije bilo, barem nije dolazio , svi su se pitali, gdje je taj srećkovič što umače ali se nije pojavljivao nikako.
Zaboravio sam reći da se zvala Emily a ne dugo zatim u njezin stan dolazi Ava njezina rodica, isto je bila jako zgodna pogotovo , imala je dobre noge i bila je u jeans šorcu , kada su bili topli ljetni dani.

Bila je crnka. Pomislio sam šta je ovo sve ljepo i zgodno dolazi u našu zgradu.
Svaki dan ispred mojih vrata, otkako su one došle nalazio sam cipele , majice i ostalo.
Jasno mi je bilo da beba od Emily baca stvara dolje ispred mojih vrata. Pa bi Ava tražila njihove stvari po zgradi gdje su bačene, obožavao sam ju dok bi skakutala niz stepenicama a ja bi gledo u njezine noge.
Oprostiti da li si vidio možda papuču ovdje neku , da li si vidio majicu itd, svaki dan Ava bi pitala mene , a ja sam svaki dan špricao po njezinim slikama na instagramu a i od Emily također.
Jedan dan , našao sam crvene tangice ispred mojih vrata, beba je izgleda bila mali vragolan ili to Avin plan bio ne znam. Uzeo sam tangice i stavio na usta. Znao sam da su tangice , jedne od njih dvije. Bilo kako bilo, htio sam osjetit miris njihove pičke, ne bitno da li su Avine ili Emilyne , jednostavno želim.


Stajo sam ispred vrata, izvadio kurac stavio tangice na njega i trljao .
Trljao i trljao sve dok nisam svršio, a svršio sam jako brzo. Čujem netko silazi niz stepenice, spremam kurac u hlače. Presavio sam tangice, a ono taman dolazi Ava ispričava se opet , pognute glave prema dolje.
Dao sam joj tangice , nije ni pogledala , odmah je otrčala prema stepenicama, na trenutak je pogledala prema tangicama a potom brisla ruku od zid . Ja sam brzo ušao i zatvorio vrata od stana.
Sutradan čujem , nekakvu buku. Vidim Avu i Emily kako idu uz stepenice i prolaze pokraj mojih vrata. Nabavili su nekog psa. Izašao sam , pomilkio psa i pitao ih gdje su nabavile i koja je vrsta.
Dok je Emily odgavarala na moja pitanja o psu, Ava je šutila, smješkala se i pokazivala kažiprstom kao da sam zločasti.

Sada zna sigurno da se palim na nju.
Emily kaže da bi rado okupala psa, pa me upitala, da dođem kod njih u stan, ubaciti psa u kadu, pas je bio mrcina.
Došao sam u njihov stan, u njihovu kupaonu, ubacio psa . Njih dvi su ga odmah počeli ribati i sapunjati.
Emily se ubrzo negdje izgubila i otišla, a ja sam ostao sam s Avom i pričao s njom dok je ona prala psa.
Klečala je isrped kade, gledajući u njezinu guzu , i vodu koju se cijedila po njezinim plavim helankama, kurac mi se nadigao.
Došao sam ispred njezine glave i stajo iza nje nadignutim kurcem. Pogledala je krajičkom oko u moj kurac, a zatim u psa, pa onda opet u moj kurac. Vidim da je zbunjena a ja sam se još više pribio, uzela je moj kurac u ruke nategnula ga tri puta.
Počela je opet prati psa, uhvatio sam ju za glavu strpao joj kurac usta i nabijao.

Ispala joj je četka iz ruke s kojom je psa četkala i uživala u mome kurcu.
Pas je onako mokar čekao mokar i mirovao. Dok je ona gutala moj kurac , smočila je tajice po pici i savršeno se ocrtava . Svukao sam joj tajice do koljena , a ona je i dalje klečela a ja sam prstačio njezinu picu.
Pica joj je bila preslatka, dobro ju je izbrijala , a bila je jako mokra. Ulazi Emily i vidi kako ona mene puši kurac , ma vi ste bolesni Nastavak

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija