Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Emma i Lena

Ocjena: 4

Živim i radim u Njemačkoj , da je dobro mogu reči da je odlično teško .
Što se tiče posla zadovoljan sam ali opet nešto mi fali a to je malo zabave i seksa.
I tako svaki dan iz kuće na posao , sa posla kući, tu i tamo prošetam vidim dobrih riba vratim se doma , jedem i idem spavati.
Katastrofa moram nekako znati uživati , šetam ja jedne večeri i vidim neke dvi pičke mlade onako polupjane , pozdrave me i ja njih pozdravima . Da li si za piče možda upitaše one mene , ostao sam u čudu , rekoh zašto ne .
To mi se nikad nije dogodilo u životu da me neka ženska časti pičem.
Cure su bile jako vesele i druželjubive , kao od šale su mogle litar pive popit.
Pjevale su plesale ludovale , mislim da su prirodne lude , jedna se zvala Emma a druga Lena.
Opis: Emma oko 165 cm crnka plavih očiju sa naglašenim trepavicama , guzu je ima usku i prćastu u crnoj haljinici, sisice jako male, Lena 168 cm crnka smeđih očiju srcolike guze u tijesnim farmerkama koje je nosile sisice dva ili tri.
Dok su njih dvije ludovale ja sam se ukipio, više puta su me uzele za ruku ali nisam htio , ali su uspjele plesali smo iako nisam znao držao sam ruku poviše Emmine guze dok Lena se negdje izgubila u onoj gužvi, Emma je odjedanput stavila ruke na moja prsa i počela me maziti s tim da je bila skroz uz mene , moja ruka je bila na njezinoj guzi.
Gledali smo se onako na par sekduni a onda dođe Lena zagrli me sa traga , Emma mi tu živimo u blizini hoćemo li kod nas možda svratit, rekao sam da zašto ne , kada smo se več upoznali.
Ušli smo u stan , nikog nije bilo sve je zamračeno , skinu jaknu opusti se Emma me je počela skidati dok me je Lena počela maziti .
Skinule su me gole a ja sam njih prstačio preko preko odjeće , obadvi ruke su mi bile mokre .
Rekli su mi da legne kita mi je bila uspravana kao raketa Lena se skinula i počela jahati stinsula mi je kurac svojm uskom vaginom ali nisam se žalio dobro mi je bilo , Emma je sjela na moje lice i trljala pičku svršila je jako brzo, ubrzo su se zamjenile Emma je ovaj put sjela na moj kurac a Lena na moje lice , i onda čuju se koraci Lena brzo se obuče i izađe iz sobe ah dobro to su samo susjedi.
Naguzila se na krevet i reče hoću zguza , dok sam guzio Lenu ja i Emma smo se ljubakali, Emma gurne lene i kaže moj red i ona se naguzi stavim ga i počnem jebati uživajući i slušajuči kako one stenju previše sam se napalio izvadio sam ga i svršio po Emminoj guzi .
Lena je pokupila prstima spermu sa Emmine guze i polizala prst mmmmm , rekoh moram da idem .
Odgurnule su me na krevet nigdje ti ne ideš bar ne još ovo nije kraj , ali ne mogu više .
Legle su jedna do druge raširile noge i rekle liži , iako su već bile mokre morao sam lizati , lickao sam par sekudni jednu pa drugu dok bi se kod jedne od njih zadržao malo duže ovu bi drugu prstačio i sve tako kako su samo stenjale.
Kita je več proradila , uhvatile su me za ruke i odveli u dnevni rekli su mi da sjednem .
Lena se ponovno nabila na kurac i počela jahati a Emma je stajla stoječki na kauču zabivši mi ponovno pičku na lice da je ližem niz bradu su mi se cjedili njezini sokovi.
Odjedanput me počelo stezati na korjenu ponovno ću svršiti , govorio sam svršit ću , svršit ću Lena klekne počne špricati po njezinim licem dok je jedan mlaz sperme otišao na sliku koja je stajala na podu, koju je inače Lena slikala.
Nasmijele su se rekavši da sam pravi umjetnik , Emma počne lizati spermu sa Leninog predivnog lica.
Eto sada možeš iči
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija