Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ena i Lana u akciji

Poprilično me izmorio jučerašnji seks s njih dvije i zato sam odvalio cijelu noć u komadu bez buđenja i dolaska na wc. Počeo sam sanjati neki divlji erotski san kada sam osjetio da se polako budim. Osjetio sam da su nečije usne na mom kurcu. Otvorio sam oči do kraja i ugledao entuzijastičnu jutarnju pušačicu. Pogledao sam desno od sebe i tad je Ena rekla, Lana je mislila da je šteta da propadne tako dobra jutarnja erekcija pa se uhvatila posla. Nemam ništa protiv rekao sam, samo da vas upozorim s mojom jutarnjom je teško izaći na kraj jer mi treba jako puno da svršim. Prepusti to nama rekle su. I dok se Lana gušila na kurcu Ena mi je počela grickati bradavice. Nakon nekog vremena zaustavio sam ih i predložio da mi probaju napraviti footjob. Imale su lijepa elegantna stopala ali im baš nije išlo pa smo brzo odustali od toga.

Hajde cure koja će me prva zajahati. Lana je odmah skočila i već je bila na kurcu i počela me jahati. Dođi rekao sam Eni. Sjedi na mene. Sjela mi je na prsa i stavila pičku na usta. Počeo sam je lizati i igrati se klitorisom. Ubrzo je počelo curiti iz nje na sve strane. Uzdisala je kao i njena sestra koja se bezuspješno borila s mojim kurcem i gubila bitku. Svršila je nekoliko puta i nije više mogla. Legla je iscrpljena kraj mene dok je Ena sada nasjela na kurac i počela me jahati. Lijevom rukom sam se igrao s Laninom a desnom s Eninom bradavicom. Ena je bila jako divlja i nasjedala je na kurac takvom žestinom da sam u jednom momentu pomislio kako ću pokleknuti i svršiti. Ali uskoro sam osjetio i da ona gubi snagu i polako počinje usporavati. Mislim da ni ja ne mogu još dugo rekla je.

Imam ideju rekao sam. Hajde zarotiraj se. Ena se okrenula na mom kurcu i nastavila me lagano jahati. Lana ajde budi od koristi rekao sam, dodaj nešto od tih igračkica iz ladice. Dok sam gledao njen začuđeni izraz na licu gurnuo sam vrh prsta Eni u šupak i počeo ga obrađivati. Prvo je virsnula ali je prihvatila igru. Ajde nemoj se praviti rekao sam. Lana je posegnula u ladicu i izvukla dva čepa za guzicu. U međuvremenu sam poprilično razradio Enu i rekao sam Lani, hajde gurni ga sestri. Una je namazala čep i gurnula ga sestri skroz u uski šupak. Ona se osokoljena nastavila nabijati žešće na kurac. Hajde Lana, sada je na tebi red. Klekni i naguzi se prema meni. Počeo sam joj prstariti šupak dok se držala zgrčena za sestru. Kada je popustio nakon koju minutu ugurao sam joj čep do kraja.

Hajde sada pomozi mi da sestri razvalimo šupak. Izvukla je čep sestri iz šupka. Šupak se otvorio i počeo trzati. Digla se s mog kurca koji je izletio van tvrd kao kamen. Lana ga je zgrabila u ruku i stavila u usta te nekoliko puta ga nabila duboko u grlo. Izvadila ga je van i namjestila na sestrin šupak koji je vapio za kurcem. Moj kurac je jako debel i bez obzira na dobru pripremu teško je ulazio u nju. Glavić je ušao a zatim nakon par minuta i cijeli kurac. Šupak ga je čvrsto stezao i pružao nevjerojatan osjećaj. Ena se kroz suze nabijala na njega koliko jače i brže je mogla. To je to pomislio sam, sad ću eruptirati u nju. U tom trenu rekla je ne mogu više razvalio si me skroz. Ustala je s kurca a šupak je zijevao razvaljen. Ustala je i široko odšetala do wc-a. Lana se počela kolebati ali ipak se popela na mene.

Izvukao sam čep iz njenog šupka i stavio glavić na otvor. Polako sam ga gurnuo unutra i iako teško upao je lakše nego Eni. Mijesila je na njemu sa zadovoljstvom tiho uzdišući. Šupak joj je bio vrhunski. Nakon koju minutu nisam mogao izdržati i rekao sam joj da siđe s kurca i legne na trbuh. Raširio sam joj guzove i poliazo pičku par puta. Ponovo sam rastvorio šupak i ušao u njega naglo. Zajaukala je, sačekao sam par sekundi i nastavio je nabijati iz sve snage. Povukao sam je za kosu unazad i nastavio razvaljivati. Kurac se htio razletiti u njoj. Osjetio sam da svršavam i zabio ga do kraja. Nakon što je ispumpao nabio sam još nekoliko puta u nju. Imao sam osjećaj kao da je litra izašla. Izvukao sam ga van i otišao Eni pod tuš. Nakon par minuta pridružila nam se i Lana te smo se skupa tuširali i zadovoljno smijali.

Nazvale su na posao da neće moći doći par dana je ne mogu sjediti…

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija