Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Fabi i njena Mamica

Prošlo ljeto tjedan dana provodio sam se po Istru, na povratku zadnju večer svratio sam u Opatiju. Izašao sam sa poznatim društvom u neki disco. Atmosfera je bila dobra a posebno me zaintrigirala jedna djevojka koju dam opazio u mnoštvu zgodnih djevojaka. Malo smo se pogledavali a onda sam prišao da je upoznam i počastim pićem. Rekla je da se zove Fabi i da je lokalna cura. Ostatak večeri pričali smo i zezali se a na moje pitanje ima li dečka, spomenula je da ga ima ali kao da ga nema.

Ipak na tome je ostalo, pozdravili smo se i na odlasku razmijenili brojeve mobitela i sutra dan vratio sam se u svoj grad. Fabi i ja počeli smo dopisivanje porukama, pa slali jedno drugom obične fotke da bi to sa vremenom postale intrigantne naše fotkice. I na kraju počeli smo preko kamere goli napaljivat jedno drugo. Jednu večer dok smo se tako poigravali preko kamere vidio sam da je neka starija malo buckasta ali privlačna žena ušla u sobu pogledala u kameru dok drkam i izustila -"uff jebote kakva kurčina".

Iznenadila me a Fabi je samo prozborila dirajući pičku -"ovo je moja mamica Dana koja voli gledat mlađe muškarce i njihove kurčeve". Bio sam blago rečeno šokiran ali su mi Fabine riječi godile i imponirale mi. I svake iduće naše igrice Fabi bi prenijela Danine pozdrave i poljupce. Nakon nekog vremena dogovorili smo se da ću doći u Opatiju. Smjestio sam se u apartman i istu večer našli se u nekom baru. Zabavljali smo se, plesali, mazili i napaljivali se. U jednom trenutku Fabi je predložila da idemo u njen stan.

Došli smo, otuširao sam se a ona je rekla da joj dam nekoliko minuta da se sredi. Ležao sam na krevetu kad se Fabi pojavila u crnom izazovnom sexi rublju, bila je prezgodna. Soba se punila njenim osebujnim parfemom, prišla mi je poljubila me i dala mi tamni povez da ga vežem na oči bar dok traje predigra. Zavazeo sam ga i osjetio kako me Fabi ljubi i klizi jezikom mojim tijelom, vadi mi kurac iz bokserica i počinje ga nježno drkat i sisat po glaviću. A onda osjetio sam još jedan jezik kako palaca mojim kurcom.

Odmah sam skinuo povez i vidio poznato lice njenu mamicu Danu kako mi liže i trpa kurac u usta. Fabi se smijala pa rekla -" moja mamica želi da je jebeš a ja ću uživat gledat vas prije nego dođem na red" a Dana će -"mmmm kako želim ovu kurčinu" Dana je bila malo punija žena ali zgodna i izazovna sa velikim sisama. Pogled na nju kako mi obrađuje kurac jako me napalio i poželio sam kurvicu razvalit kurcom. Fabi se pomakla u stranu gledala nas i drkala pičku i klitić. Dana je za to vrijeme već žestok pušila kurac i uvlačila ga duboko u grlo.

Na jezik stavila je prirodni lubrikant da mi usnama i jezikom dobro podmaže nabreklu kurčinu pa rekla -"hoću da mi razvališ obje rupice". Okrenula se u pozu "69" nabila pičku na moje lice i dala mi kremicu da je dobro podmažem. I dalje ga je žestoko pušila dok sam jezikom lizao i nanosio lubrikant na njenu pičku i šupčić. Fabi ja na drugoj strani kreveta štipala svoje bradavice, uvlačila prstiće u pičku i uživala u pogledu na mamicu i mene. Dana je osjetila kako mi kurčina vibrira u njenim ustima, izvadila ga popela se na mene, namjestila pičku i sklizla duboko skoro do kraja.

Uf kako se brutalno nabijala i skakala po kurcu vidjelo se koliko uživa u jebačini. Dok se podizala pa spuštala mijesio sam njene velike sise, grubo štipao bradavice pa dlanovima pljeskao je po guzi. Fabi je ovaj prizor raspametio, počela je glasno uzdisat, stenjat i svršavat a ubrzo dok se nabijala do jaja procurilo je iz Danine pičke, svršavala je u transu i svojim sokićima okupala moj kurac i jaja. Tad sam je brzo zbacio sa sebe, naguzio je, prišao otraga namjestio kurčinu na njen šupak i prodro prvo glavićem da raširim rupicu.

Ubrzo se se Danini mišići opustili nije bilo otpora pa sam sve žešće i brutalnije rasturao njen šupak. Počela je urilkat, vrištat ali to me samo rajcalo da kurvici razvalim šupak kao nijednoj dosad. Zakucavao sam ga do jaja a ona je počela sve više uživat. Dok sam karao Danu pogledao sam prema Fabi koja je zapanjeno gledala kako joj ubijam kurčinom mamicu.
-"napuni mi šupak spermom" derala se Dana dok je doživljavala novi vrhunac. Nakon par minuta osjetio sam da su mi jaja eksplodirala i da toplom spermom punim Daninu guzu.

Izvadio sam kurac a iz rupice se sperma samo izlila i klizila Daninim butinama. Ojrenula se i rekla -"daj da ti poližem kurac". Uživala je lizat i razvlačit spermu po kurcu a i Fabi se pridružila pa su naizmjenično pušile kurac i lizale jaja dok mi kurac nije opet postao tvrd i spreman za Fabi. Za razliku od mamice Fabi je rekla da želi da joj samo razvalim pičku jer još nije spremna da ga primi u šupak. Dana se odmakla i gledala nas. Uzeo sam Fabi za pete podigao joj noge na moja ramena, nagno se prema naprijed namjestio kurac na rupicu i gurnuo ga unutra.

Kurac je lako klizao Fabicinom mokrom pičkom. Nabijao sam ga žestoko, izvlačio ga uvlačio i zakucavao do jaja koja su udarala o njenu pičku. Bila je glasna i uživala a nakon nekog vremena promijenio sam pozu. Namjesto sam je zguza i ponovno svom snagom i žestinom rasturao Fabi. Sve je glasnije vrištala i urlikala a čule su se i Danine riječi -"ajme razvalio si joj pičku". Nakon dobrih desetak minuta oboje smo svršili. Napunio sam joj pičku pa su se obje opet bacile na lizanje i čišćenje svake kapljice sperme sa kurca.

Na kraju smo se otuširali pa malo popričali gdje su mi priznale da su se ovako već jednom skupa jebale sa Daninim šefom ali da je današnja brutalna jebačina nešto neopisivo i najbolje što su doživjele. Naravno znali smo da ćemo nastavit našu avanturu jer ovo je bilo predivno iskustvo iza mene i njih dvije. I moram napomenut da je Fabi jako zgodna mačka a tek Dana privlačna milf">milfara prava drolja u krevetu koju sam kao i Fabi želio ubijat kurcom.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija