Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Fitness susjeda

Nedavno sam se preselio u jedan naš grad na moru i kupio sam si veliki stan u centru grada. Oni manji su bili skupi, pa sam uzeo jedan veći od preko stotinjak kvadrata. Nije bilo potrebno mnogo ulaganja u njega, pa mi je odgovarao. S obzirom da sam mogao raditi od kuće, a zastupao sam jednu stranu firmu bilo mi je svejedno gdje živim, a ovaj grad mi je savršeno odgovarao.

S obzirom da sam imao viška vremena, nisam znao što bi, a po kafićima mi se nije dalo visjeti, kad sam primjetio da je u blizini stana fitness dvorana i teretana, a u sklopu njih restoran i kafić. Otišao sam tamu i upisao se, te sam odlučio barem tri puta tjedno otići.

Sad sam već više od mjesec dana trenirao u teretani i bio sam zadovoljan dosadašnjim napretkom. Čak sam imao i neke kontakte sa nekim curama u teretani, a za neke mi je jedan od voditelja rekao da ih se klonim, jer su bile samo u potrazi za dobrim prilikama sa puno love. Tada sam naletio na Antoniu. Curu nekoliko godina mlađu od mene, ali koja mi je bila nekako poznata, samo nisam znao odakle. Par puta mi se nasmješila, a i ja njoj, ali se nikako nisam mogao sjetiti odakle ju znam, sve dok mi nije prišla:

- Bok susjed. Kako je? -tad mi je sinulo odakle ju znam i da smo se upoznali već u ulazu zgrade kad sam se useljavao prije dva mjeseca.
- Hej susjeda! ! Pa zar i ti ideš u teretanu? -veselo sam rekao odmjerivši ju sad izbliza u tajicama i sportskom prsluku i odmah sam osjetio nemir u gaćama.
- A čuj, treba održavati liniju i imati snage za završetak fakulteta -rekla je sa širokim osmjehom, pa sam se i ja nasmješio.

Zatim sam ju pozvao na piće nakon treninga što je oduševljeno prihvatila, te smo nakon pola sata sjedili u kafiću, svježe otuširani, a na njenoj dugoj smeđoj kosi su još bili vrhovi mokri od tuširanja. Vani je puhalo jugo i bili smo zadovoljni što sjedimo na toplom ona uz vruči kakao, a ja uz čaj. Pričali smo o svemu, o njenom fakultetu, mom poslu, životu općenito, te smo prešli na osobnije i intimnije teme. Tako sam saznao da je nedavno prekinula trogodišnju vezu sa dečkom kojeg je zatekla sa najboljom frendicom, pa sad nema ni dečka, a ni najbolju frendicu. Na tu konstataciju smo oboje prasnuli u smijeh. Nismo ni primjetili da su prošla već dva sata kako smo tamo sjedili, te smo krenuli kući. Do zgrade smo se zezali i zafrkavali, a kako je još uvijek puhalo, a ona je imala neku tanku jaknu samo sam ju obgrlio i privukao k sebi. Pogledala me i samo se tiho čulo:

- Hvala ti.. -te smo nastavili hodati do zgrade.

Kad smo ušli u zgradu stubišta su se razdvajala, pošto je to bila stara gradnja, pa je zgrada imala jedan ulaz za tri stubišta. Ja sam zastao, a i ona, pa smo se pogledali i privukao sam ju u zagrljaj te poljubio. Uzvratila je poljubac i nastavili smo se ljubiti nekih pet minuta, a onda je rekla:

- Dođem do tebe odmah.. -otišla je do svog stana, a ja sam se popeo na četvrti kat gdje mi se nalazio stan i brzo sam stavio na pranje znojnu odjeću iz teretane, te se raspremio i malo pospremio dnevni boravak.

Nakon petnaestak minuta je zazvonilo zvono na vratima i brzo sam otvorio. Antonia je stajala pred menom u širokoj trenirki i brzo je šmugnula kraj mene u stan. Otišli smo u dnevni gdje je svirala lagana muzika i čim smo sjeli pala mi je u zagrljaj, te smo se počeli ljubiti i maziti, a u jednom trenutku sam osjetio njenu ruku u svom krilu i kako mi trlja već napeti kurac preko trenirke. Ja sam zavukao svoju ruku ispod gornjeg dijela njene trenirke i odmah došao do njenih golih sisa. Imala je čvrste četvorke i odmah mi je bila puna šaka njene sise. Mijesio sam ju, a ona je duboko disala i uspjela je ugurati ruku u moju trenirku, te mi je sad moj kurac bio u njenoj ruci i lagano ga je drkala. Zatim sam ju polegao na trosjed i podigao joj gornji dio trenirke preko glave, pa sam se usnama spustio na njene sise. Imala je predivne sise i male bradavice. Ljubio sam ih i cuclao polako dok je ona stenjala i mrsila mi kosu, a onda sam krenuo niz trbuh sa usnama i spuštao se do mace. Povukao sam joj donji dio trenirke niz noge i vidio da nema ni gaćica. Imala je obrijanu picu i jako mirisnu, neki parfem ili krema, jer se sjajila kao ogledalo. Sagnuo sam se i počeo joj lizati picu. Trzala se i jecala kad bi joj lizao klitoris, a onda sam joj gurnuo jezik koliko sam mogao u picu i samo je glasno zastenjala. Nakon što je prvi put svršila uspravio sam se i počeo se skidati dok me ona gledala sa nekom pohotom, a kad sam ostao gol sa uspravljenom kurčinom samo se oblizala i pozvala me prstom bliže.

Raširio sam joj noge i namjestio kurac u od sokova mokru picu i samo ga gurnuo unutra. Zastenjala je, a ja sam se namjestio iznad nje i počeo ju zdušno jebati. Nisam imao vremena za polagani seks, jer sam bio napaljen do bola i sad sam joj ga zabijao kao lud, a Antoniji nije smetalo, dapače. Stenjala je ispod mene dok sam joj ga zabijao do jaja. Nije bila uska, ali je za moj široki kurac, pa sam uskoro osjetio da ću svršiti i u zadnji tren ga izvadio iz njene pice i svršio joj po trbuhu i po pici. Oboje smo bili zadihani, kao da nemamo kondicije.

Ustao sam i povukao Antoniju sa trosjeda i poveo ju do spavaće sobe, pa smo se zavukli pod pokrivač i nastavili sa našim igricama. U jednom trenutku mi je bila okrenuta leđima, a kurac je već ponovo bio napet, pa sam ga namjestio na ulaz u njenu picu i onako s leđa joj ga gurnuo unutra. Sad smo se jebali polako ležeći na boku, a ja sam se malo spustio niže tako da joj uđe skroz do kraja. Jebali smo se tako polako i bez žurbe narednih dvadesetak minuta kad je predložila da promjenimo poziciju, te je sad ona bila gore i polako se nasađivala na moj kurac. Dizala se skroz do glavića i spuštala niz njega, a kad je svršavala samo se tresla na meni. Uskoro sam osjetio da ću svršiti i to sam joj rekao, a ona je samo tiho rekla:

- Samo ti daj.. bez brige.. -i nastavila se nabijati na moj kurac sve brže i brže dok nisam napokon svršio u nju.

Spustila se niz kurac do kraja i sad smo ležali tako, ona izvaljena na meni i ja u njenom zagrljaju dok je moj kurac još pulsirao u njenoj vreloj pici. Nismo ništa govorili jer ništa nije trebalo biti izgovoreno, već smo se samo ljubili. Ostala je još pola sata, a onda je otišla kući uz napomenu da se sutra vidimo.
Od tada smo se viđali i dobro jebali svaki dan, a nismo ni treninge zapostavili, jer su nas oni palili, pošto bi se ona istezala i saginjala ispred mene ili bi preko puta mene radila vježbe za noge, te ih širila i gledala me prodorno u oči uz smješak. Nakon toga bi se kod mene jebali kao ludi, a koji put bi se i u hodniku izjebali da ni ne dođemo do spavaće sobe.
Već smo sedam mjeseci skupa i ne opterečujemo se ničime, pogotovo ne sa nekom ozbiljnom vezom jer želimo uživati u svemu dok traje bez ikakvog pritiska.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija