Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Fotografi

Pero i ja se nismo poznavali. Slučajno smo se sreli na pivu u lokalnoj pivnici u kojoj sam bio stalni gost. Pero se nedavno sa suprugom doselio u susjedstvo. Na trećem susretu, uvijek u petak navečer, polako smo shvatili da imamo određene zajedničke hobije i da nas zanimaju slična područja. Rado smo se zezali, smijali, bili uspješni u svom poslu i oboje smo bili u braku s takozvanim milficama, lijepim, atraktivnim ženama u četrdesetim godinama. Pero je bio u kasnim četrdesetim, ja u ranim pedesetim. Imali smo i zajednički hobi, fotografiju. Naši omiljeni objekti, kao što smo otkrili, nisu bili krajolici ili životinje, već naše žene. Naravno, žene također imaju određene pejzažne strukture kao što su brežuljci, doline, šumice, ravnine.

Pero me je jednom upitao bih li htio vidjeti sliku njegove Martine, poslao bi mi ju mailom ili Viberom. "Naravno", odgovorio sam spontano. "Spreman sam i za protuuslugu", dodao sam.
Da potvrdimo dogovor ispili smo još po jedno pivo i razišli se. Kasno navečer u mailboksu je bila slika njegove žene Martine. Bila je to majstorska portretna fotografija vrlo lijepe žene, dobra rasvjeta, prava perspektiva. Odgovorio sam spontano portretom moje Antonije.
Tjedan dana kasnije čestitali smo si, ne samo našim dvjema lijepim ženama, već i uspješnim fotografijama. Pero reče: "Imam još mnogo fotografija, želiš li ih vidjeti? " Naravno da sam to htio, a sljedeći petak smo susret i pivo dogovorili u njegovom domu, a ne u pivnici.

Martina je prošla s prijateljicom u kazalište na balet. Pokazao mi je još nekoliko njezinih portreta, sve dok se konačno nije pojavilo "Lice s cicama". "Ouu", uzviknuo sam. Pero se nasmiješio. Zatim je upitao: "Možeš li me pratiti? " Ne znam je li mislio na grudi u centru pažnje ili na kvalitetu fotografije? Izvadio sam svoj USB, ubacio ga u komp i otvorio mapu “Antonija“. Nisam puno dvojio što ću otvoriti i pokazao sam mu također sliku koja pokazuje moju Antoniju i njeno raskošno poprsje. Sada je Pero bio na redu da uzdahne.

Čuli smo kako se ulazna vrata otvaraju. Bilo je samo devet navečer. Martina je požurila u svoju radnu sobu: " Sranje od predstave. Otišle smo nakon prve pauze", frktala je. Na vrijeme smo isključili monitor. Vidjela me, došla do mene i rekla: " Ti mora da si Zgodni. " Tako su me zvali svi prijatelji. Ustao sam i zagrlila me je kao starog prijatelja. "Pero mi je pričao o tebi", rekla je. Ono što sam upravo držao u rukama bio je komad i pol, kako smo znali u žargonu u mladosti opisivati komade. Njezine cice na slikama sigurno nisu bile fotošopirane, već prirodne, što sam jako dobro osjetio na mojim grudima dok me je grlila. Još smo neko vrijeme čavrljali u troje, a onda sam se oprostio i prošao doma. Čavrljali smo malo više u trećem, a onda sam se oprostio. Našu fotovečer morali smo odgoditi za neki drugi put.

Sljedeći susret je bio kod mene. Ovaj put je pero donio USB s Martininim slikama. Bio sam zadivljen onim što sam tamo vidio. Sve sam vidio, cice, guzu, mačkicu i sve u krupnom planu. Naravno da to nisam mogla pustiti samo tako. Slike moje Antonije, koje sam mu pokazao ostavile su i njega bez daha. On je zatim „odgovorio“ novijim Martininim slikama. Bili smo dva oduševljena fotografa, zaljubljenici u žene i napaljeni muškarci u najboljim godinama, laskali smo si.
To je bio prvi put da sam drugom muškarcu pokazao slike svoje žene i ne bih ih mu pokazivao da nisam znao da smo istomišljenici, a ni slike njegove Martine nisu bile ništa manje seksisističke, kako danas govore neki „nazoviznalci“, od slika moje Antonije.
Na jednom od naših susreta Pero me je zapitao: "Mogu li te zamoliti za uslugu? " Zašto ne? "Mi smo u braku više od dvadeset godina", nastavio je, "nitko od nas nikada nije švrljao sa strane, ali sada bih te molio da mi poziraš zajedno s Martinom, kao model“. " Malo sam ostao bez teksta. "Dopusti da ti objasnim", nastavio je. "Kao što sam vidio, ti i ja imamo iste interese i fantazije inače mi ne bi pokazivao Antonijine fotografije. Volio bih fotografirati Martinu u pravom seksu, ali s muškarcem kojega bi ona prihvatila a ne nekog napaljenog jebivjetra. Prošli petak sam osjetio da joj se sviđaš. Varati moju Antoniju? Naravno, bilo je spontanih situacija i prilika u našem bračnom životu u kojima nisam rekao ne, ali ovako namjerno? . Ipak, Perina ponuda s Martinom kao partnericom za snimanje bila je više nego primamljiva. "Ako se tvoja žena složi", odgovorio sam, "dostupan sam i stojim na raspolaganju. “ Pero je još dobacio:“ ponesi kupaće“
Sljedećeg petka došao sam do Pere i Martine. Antonija je mislila da sam, kao obično, svakog petka u pivnici. Martina me primila u prekrasnom bikiniju. Pero me je pljesnuo dlanom po ramenu i rekao "Lijepo je što si došao. " Grudnjak bikinija jedva je pokrivao njene grudi. Prekrasno! Uske gaćice savršeno su sjedile na bokovima ispod uskog struka. Mamac za oči! U vrtu su imali hidromasažnu bazen. Pero reče: " Ponašaj se kao da me nema". Imao je dvije kamere, jednu na stativu i jednu u ruci. Martina mi je olakšala početak. Prišla mi je i zagrlila me. Poljubili smo se kao da smo friško zaljubljeni par. Šapnula mi je u uho: "To je njegov san, a s tobom će mi biti lako i nemam osjećaj da ga varam. " Zapravo sam ja trebao biti taj koji bi trebao preuzeti inicijativu, a ne ona, no što je tu je.
Brzo sam se svukao i ostao sam u kupaćim, dok ju je Pero snimao u prilično lascivnim pozama. Prišao sam joj iiznova ju poljubio i uhvatio drepati njene grudi. Stisnula se uz mene i svojim krilom pritisnula mog macana koji je vrbao u kuapćima. "Uđimo u bazen", rekla mi je, opet je uzela stvar u svoje ruke, ona je vodila. Kad smo bili unutra, ona je bezbrižno bacila svoj grudnjak na travnjak. Njezin cice su u punoj veličini izletiile prema meni. Nisam mogao ništa drugo nego se baciti na nju. Masirao sam ih, gnječio i sisao joj bradavice poput djeteta. U pozadini sam neprekidno čuo zvuk zatvarača fotoaparata, iako je to bila samo zvučna simulacija, jer digitalne kamera fakat nema zatvarača. Pero je bio u svom elementu. Martina mi je jednim s trzajem svukla kupaće i njih bacila na travnjak. Tko tu koga zapravo zavodi? Pero je zasigurno mogao zamisliti kako to izgleda ispod površine vode. I ja sam učinio isto i svukao njene gaćice i bacio ih na travnjak. Posegnuo sam rukom za njezinim međunožjem, a ona je još primakla svoju zdjelicu prema mom krilu i svojim grudima pritisnula moje.
Izišao sam iz bazena i povukao je za sobom. Kapljice vode su se kao biseri sjajile na njenim cicama. Koji krasan prizor! Kamera škljoca. Spustili smo se na travu i gurnuo sam glavu između njenih butina, ona ih je još malo raširila i ubacio sam svoj jezik između njenih stidnih usana, lagano ih oblizao i razmaknua i gurnuo ga u nju. Ona je kružila zdjelicom i nabijala se na moj jezik, kojega sam gurao duboko u nju. Povukla me prema gore na sebe, a moj kurac je ležao točno na pukotini na njenom brezuljku, dok je ona s mojih usana lizala sok iz svoje mačkice.
Ponovno mi je šapnula u uho: "Znam što želi vidjeti i fotografirati, pratiš li me ? "Naravno, što god želiš", bio je moj odgovor. Škljoc, škljoc, škljoc. Kamere su imale sve pod kontrolom.
"On želi vidjeti kako kurac, tvoj penis, prodire polako i duboko u moju pičku. Možeš li se malo kontrolirati? " "Ne mogu ti to obećati, ali ću se potruditi“. Okrenula me je na leđa i čučnula iznad mene i s dva prsta jedne ruke razmaknula svoje stidne usne i lagano spustila svoju za jebanje spremnu rupicu na moj dignuti, ukrućeni kurac i on je upravo razmicao njene usmine, škljoc, škljoc, škljoc, glavić je polako ušao u nju, škljoc, škljoc, Martina je lagano spustila svoju zdjelicu na mene i moj kurac je potpuno uronio u nju, bila je topla, mekana, uska, p odatna, škljoc, škljoc, Pero je sve snimao, obilazeći oko nas.
Nisam se više mogao suzdržavati , nisam mogao, nije išlo i počeo sam ju ubadati sve brže i brže, jače i jače. Škljoc, škljoc, škljoc. Jebao sam ju nemilosrdno. Malo je podigla i porihtala zdjelicu kako bih mogao jače i dublje ulaziti u nju. Njezino stenjanj, trzanje i grčenje mi je govorilo da je upravo na putu do vrhunca. Jebao sam ju još jače i nemilosrdnije, vrištala je, režala i njen konačni krik i krljanje dovelo je i mene do fenomewnalnog svršavanja, koje me je streslo od mozga do pete. Punio sam ju i moja sperma i njeni sokovi cijedili su se iz nje niz moj kurac na mene. Spustila se do mene i poljubili smo se sretno i zadovoljno. Ne znam što je Pero sada osjećao, ali nadao sam se da je sve snimio.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija