Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Francuskinja mi popušila kurac u wc

Ocjena: 1

Otišao sam s prijateljem u jednu birtiju, da se naločemo pive kao svake subote .
Vidjeli smo jedan prazan stol , to je prava rijetkost bar kada mi idemo tamo .
Stajali smo uz stol i čekali, konobara da donese na krigle piva , postali smo jako dobri s konobarima budući da smo stalno tu.

Svašta sam doživio u toj birtiji , svašta sam vidio .. . npr kako muškarac smuva neku ribu , pa je prstaći ispod stola , kako se dvi djevojke žvale i da ne pričam dalje.
Međutim ja i prijatelj se nikad nismo našli u tako nekoj situaciji , više smo bili po strani kao izolirani od njih, zapravo nismo ni tražili tako nešto .
Stol odmah do nas se oslobodio , i ubrzo dolaze neki drugi ljudi, momak i dvi cure.
Zapričali se ja i prijatelj kada me bubne nešto sa leđa , to je bila jedna od tih djevojaka koja je došla s tim momkom, slučajno me sa leđa udarila.
Ispričala se i nasmijala , bila je tipična francuskinja, kosa ravna do ramena , suknju do koljena je nosila , nosila je neku bijelu majicu gdje su se cice ocrtavale, punije usne i bez puno šminke na licu uglavnom prirodna.

No naravno kasnije mi je rekla da je Francuskinja i da joj je ono momkom tko je došao sa njom.
Dogodilo se to da smo u isto vrijeme pošli na wc , ja sam krenuo prema muškom naravno a ona prema ženskom .
Na ulazu u wc-e pozdravila me i rekla žališ mi se pridružit , želiš vidjeti moju macu? vidio sam da je pjana ali zašto ne kada imam već priliku.
Ušli smo u wc , kleknula je i počela mi otkopčavati hlače govoreći želim vidjeti tvoj kurac , želim ga osjetit u svojim ustima , molim te , molim te .

Povukla mi je hlače do koljena i počela ga obrađivati lagano sa svojim punijim usnama , uhvatila ga je jako čvrsto rukom za korjen i dobro ga pušila baš onako kurvanski .
Odjednom onog što sam se najviše bojao , uđi netko malo bolje pogledam i to je konobarica , inače koju znam i dobar sa s njom , ostane u šoku samo vi završite to kaže ona, ja ću čuvati stražu, i svako tko je krenuo na wc rekla mu je da wc nije u funkciji.
Ta mala kurvica i dalje mi ga je pušila , grkljala je ali ga nije vadila iz usta , oči su joj suzile razmazala se šminka ali i dalje ga nije puštala iz usta .
To kurvice ne puštaj ga govorio sam i snažno nabijao u njezina usta , još malo , još malo , još malo govorio sam.

Konobarica je dobacivala s vrata požurite požurite , ne mogu više čuvati , a ja evo još malo , još malo i počeo svršavati u njezinu grlo i dalje ga je držala ustima progutavši svu spermu .
Izvadio sam i brzo ga spremio onakog mlitavog u gaće , ona je ostala na podu klečeći sa spermom koja joj je se cijedila iz usta prema bradi .
Taman kada sam izašao iz wc-a, njenim momak je tražio nju , vidio je sa vrata da kleči onako zamazana , ušao je unutra i čuo sam da govori O ne opet si se napila a što ti je to masno po bradi? što ti je to šminka razmazana? , a ja sam več otišao .

Došao sam do prijatelja, a prijatelj onako nervozno kaže pa dobro gdje si ti više , nakon šta sam mu objasnio što se dogodilo bilo je vrijeme za ići, konobarica se za šankom cijelo vrijeme smješkala i gledala u mene namigijući mi cijelo vrijeme.
Ono što sam rekao prije nego što sam izašao hvala ti a ona će i drugi put brate kada god bude trebalo i več smo pošli .

Nakon tri tjedna susrećem je u jednoj trgovini, i dalje me se sjeća baš čudno budući da je onda pjana bila , odvela me je iza jedne zgrade i tu mi je počela pušit ovaj put nije je dečko čekao , dečko je ostavio kada je vidio koja je drolja ona zapravo , onda sam shavatio da je luda a ne pjana .
Bilo je rizično iza zgrade da nas netko ne vidi ali uspjela mi je popušit kurac a ja sam također nju prstačio sve dok nije svršila uz jake krike , poslije toga je nisam više viđao a sigurno ću je opet vidjeti pa mali je ovo grad.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina