Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Francuskinja mi popušila kurac u wc

Ocjena: 1

Otišao sam s prijateljem u jednu birtiju, da se naločemo pive kao svake subote .
Vidjeli smo jedan prazan stol , to je prava rijetkost bar kada mi idemo tamo .
Stajali smo uz stol i čekali, konobara da donese na krigle piva , postali smo jako dobri s konobarima budući da smo stalno tu.

Svašta sam doživio u toj birtiji , svašta sam vidio .. . npr kako muškarac smuva neku ribu , pa je prstaći ispod stola , kako se dvi djevojke žvale i da ne pričam dalje.
Međutim ja i prijatelj se nikad nismo našli u tako nekoj situaciji , više smo bili po strani kao izolirani od njih, zapravo nismo ni tražili tako nešto .
Stol odmah do nas se oslobodio , i ubrzo dolaze neki drugi ljudi, momak i dvi cure.
Zapričali se ja i prijatelj kada me bubne nešto sa leđa , to je bila jedna od tih djevojaka koja je došla s tim momkom, slučajno me sa leđa udarila.
Ispričala se i nasmijala , bila je tipična francuskinja, kosa ravna do ramena , suknju do koljena je nosila , nosila je neku bijelu majicu gdje su se cice ocrtavale, punije usne i bez puno šminke na licu uglavnom prirodna.

No naravno kasnije mi je rekla da je Francuskinja i da joj je ono momkom tko je došao sa njom.
Dogodilo se to da smo u isto vrijeme pošli na wc , ja sam krenuo prema muškom naravno a ona prema ženskom .
Na ulazu u wc-e pozdravila me i rekla žališ mi se pridružit , želiš vidjeti moju macu? vidio sam da je pjana ali zašto ne kada imam već priliku.
Ušli smo u wc , kleknula je i počela mi otkopčavati hlače govoreći želim vidjeti tvoj kurac , želim ga osjetit u svojim ustima , molim te , molim te .

Povukla mi je hlače do koljena i počela ga obrađivati lagano sa svojim punijim usnama , uhvatila ga je jako čvrsto rukom za korjen i dobro ga pušila baš onako kurvanski .
Odjednom onog što sam se najviše bojao , uđi netko malo bolje pogledam i to je konobarica , inače koju znam i dobar sa s njom , ostane u šoku samo vi završite to kaže ona, ja ću čuvati stražu, i svako tko je krenuo na wc rekla mu je da wc nije u funkciji.
Ta mala kurvica i dalje mi ga je pušila , grkljala je ali ga nije vadila iz usta , oči su joj suzile razmazala se šminka ali i dalje ga nije puštala iz usta .
To kurvice ne puštaj ga govorio sam i snažno nabijao u njezina usta , još malo , još malo , još malo govorio sam.

Konobarica je dobacivala s vrata požurite požurite , ne mogu više čuvati , a ja evo još malo , još malo i počeo svršavati u njezinu grlo i dalje ga je držala ustima progutavši svu spermu .
Izvadio sam i brzo ga spremio onakog mlitavog u gaće , ona je ostala na podu klečeći sa spermom koja joj je se cijedila iz usta prema bradi .
Taman kada sam izašao iz wc-a, njenim momak je tražio nju , vidio je sa vrata da kleči onako zamazana , ušao je unutra i čuo sam da govori O ne opet si se napila a što ti je to masno po bradi? što ti je to šminka razmazana? , a ja sam več otišao .

Došao sam do prijatelja, a prijatelj onako nervozno kaže pa dobro gdje si ti više , nakon šta sam mu objasnio što se dogodilo bilo je vrijeme za ići, konobarica se za šankom cijelo vrijeme smješkala i gledala u mene namigijući mi cijelo vrijeme.
Ono što sam rekao prije nego što sam izašao hvala ti a ona će i drugi put brate kada god bude trebalo i več smo pošli .

Nakon tri tjedna susrećem je u jednoj trgovini, i dalje me se sjeća baš čudno budući da je onda pjana bila , odvela me je iza jedne zgrade i tu mi je počela pušit ovaj put nije je dečko čekao , dečko je ostavio kada je vidio koja je drolja ona zapravo , onda sam shavatio da je luda a ne pjana .
Bilo je rizično iza zgrade da nas netko ne vidi ali uspjela mi je popušit kurac a ja sam također nju prstačio sve dok nije svršila uz jake krike , poslije toga je nisam više viđao a sigurno ću je opet vidjeti pa mali je ovo grad.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija