Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

FRENDICA I JA NA KURCU MOGA OČUHA

Kao mala ostala sam bez oca, koji je tragično preminuo i majka i ja ostale smo same. Nakon par godina samoće, mama se ponovno udala, udala se za Marka koji je bio njena srednjoškolska ljubav. Marko je bio predivna osoba, od prvog dana volio me kao da sam njegova rođena kćerka, iako imam mlađeg brata ja sam bila i ostala njegova princeza. Marka sam uvijek smatrala svojim ocem i nikada nisam imala drugih misli spram njega, sve do jednog dana, a za to je kriva moja najbolja frendica Tamara.

Jednog dana Tamara je došla da učimo za ispit jer se brzo približavao rok. Međutim baš se i nismo hvatale knjige. Priča je počela sa dečkima i koji se kojoj sviđa, da bi Tamara počela biti sve otvorenija te mi u jednom trenutku rekla kako joj se Marko sviđa. Marko je inače jako zgodan muškarac i drži do svoga izgleda baveći se sportom i sa svojih 45 godina izgleda puno mlađe. "Molim, Marko ti se sviđa"upitala sam je, "pa da, baš mi je sexy" odgovorila mi je. "Pa zar tebi nije sexy", upitala me Tamara. Rekla sam joj kako ga ja ne gledam na taj način. Zatim me tamara iznenadila pitanjem;"pa zar nikad nisi možda malo maštala o njemu", "ne", odgovorila sam joj, "a zašto me to pitaš", "pa zato jer se ja palim na to, znaš malo sam ljubomorna na tebe i ja bi voljela da imam tko kao ti pa da se poševim sa svojim očuhom i da me nečemu pouči", govorila je Tamara. Bila sam totalno začuđena njenim riječima. Zatim je Tamara izvadila svoj tablet i rekla da će mi nešto pokazati. Uključila je pornić u kojem se radilo o sexu među pokćerki i nihovih poočima. Udobno smo se smjestile i počele gledati jedan clip, moram priznati da me je to počelo lagano uzbuđivati. Pogledala sam prema Tamari koja je već imala svoju ruku uvučenu u hlače i lagano si dira pičkucu, sljedila sam njen primjer te sam počela ja trljati svoju. Lagano smo skinule sve sa sebe i ostale u doljnjem rublju te smo nastavile masturbirati svoje pičkice. Počele smo uzdisati. Zatvorila sam oči i počela uživati te ni sama neznam kako, odjednom sam počela zamišljati Marka. Počela sam sve brže trljati svoju počkicu i u jednom momentu osjetila sam usne na mojim sisama, bila je to Tamara koja je svojim jezikom lickala moje bradavice, malo sam se lecnula, ali doživljaj je bio fenomenalan.

Počela sam dolaziti do orgazma i počela biti malo glasnija. Od silnog uzbuđenja nisam čula kucanje i u sobu je ušao Marko, trenutak je zastao nevjerujući prizoru, da bi potom viknuo;"Ivana pobogu šta se tu dešava"? , ja sam odskočila pokrivavši se jorganom, dok se Tamara nije ni pomakla već je ostala raširenih nogu pokazujući svoju pičkicu prema Marku. Zatim je Marko počeo povišenim tonom obraćati se Tamari i meni;"kako vas nije sram, Tamara da znaš ovo ću reći tvojima, da si smjesta napustila stan, a ti mala s tobom ću se poslje obračunati". Zavukla sam se ispod jorgana jecajući da mi oprosti i da ništa ne govori mami molila sam ga. A Tamara se uopće nije uzbuđivala, već je onako gola krenula prema Marku govoreći mu;"Šta je Marko, zar ti se ne dopada moje mlado tjelo, nije se ni snašao, a Tamara je uhvatila njegovu ruku i spustila je na svoju pičkicu. Marko je htio nešto reći, kad ga je Tamara poljubila. Marko se branio i odmicao Tamaru, ali Tamara je čvrsto držala njegovu ruku trljajući svoju pičkicu i njegove prste. Marko je gutao knedle i bez riječi slušao Tamaru kako govori;"a Marko, zar ti se ne sviđa moja mlada i vlažna pičkica, i počela je svojom rukom stiskati njegov kurac.

Marko je počeo popuštati i sve je više rukom počeo dirati Tamarinu pičkicu. Tamara je otkopčavala njegove hlače i iz njih izvukla predivni i veliki kurac, "vau kako imaš dobar kurac, vidi Ivana baš ima velikoga", govorila je Tamara smješkajući se i lagano mu ga je drkala. Marko je zatvorio oči, a Tamara se spustila na koljena i počela jezikom da oblizuje njegov kurac. Marko je počeo uzdisati kada je njegov kurac završio u Tanarinim ustima koja ga je žestoko usisavala. Prizor me je napalio i ja sam raširila svoje noge i počela da si drkam pičkicu gledajući kako Tamara puši kurac mome očuhu.

Tamara se podigla i uhvatila Marka za ruku dovlačeći ga do kreveta, a on kao hilnotiziran pratio je Tamaru, gurnula ga je na krevet i počela ponovno da ga puši, zatim je uhvatila moju ruku i spustila ju na njegov kurac. "O ovome nikome ni rječi, za ovo nitko nesmije znati"rekao je Marko, ja sam samo klimnula glavom i nastavila da ga drkam. Zatim me Tamara uhvatila za glavu gurajući ju prema kurcu, pogledala sam u Marka, klimnuo je glavom i ja sam ga laganu stavila u usta i počela da ga pušim, a tamara je počela lizati i sisati njegova jaja. Zatim se Tamara podigla prekoračila Marka i počela lagano da se spušta po njegovom kurcu, spuštala se lagano zbog njegove veličine, kada se spustila do kraja malo je zastala da se privikne i počela lagano da se uzdiže i spušta stenjajući. Marko me pogladio po kosi i pozvao da ga prekoračim i sjednem svojom pičkicom na njegov jezik, mmm uživala sam kako me je dobro lizao obrađujući cjelu moju pičkicu koja je vlažila njegovu bradu. Tamara i ja počele smo da milujemo sise jedna drugoj i strasno se žvalimo sisajući naše jezike. Tamara je počela glasno vrištati dolazeći do orgazma, spustila sam svoje prste na njen klit, a ona se počela sve jače nabijti na kurac i počela svršavati glasno vlažeći moje prste. Tamara se digla i sada sam se ja popela iznad Markova kurca i počela lagano da se spuštam po njemu, Tamara je bila iza mojih leđa i jednom rukom mjesila moje sise, a drugom drkati klitoris ljubeći me po vratu. Nije mi trebalo dugo i počela sam da svršavam. Marko nije prestajao da me jebe, okrenuo me s guza i ponovno počeo da me jebe samo ovaj put malo brže, Tamara se podvukla ispod mene i počela da mi liže pičku, dok je Marko povremeno vadio svoj kurac kojeg je Tamara spremno dočekivala usisavajući ga u svoja usta, da bi potom Marko ponovno gurnuo kurac u moju vlažnu pičku, a Tamara se vraćala na moj klitoris.

Nakon nekih desetak minuta ponovno sam počela svršavati ovaj put puno jače i intenzivnije i svojim sokovima cjediti po Tamarinom licu i jeziku. Zatim je Marko naguzio Tamaru i gurnuo kurac u njenu pičku i počeo da je sve jače jebe, kao da je kažnjava. Tamara je glasno vrištala i svršavala nekoliko puta za redom. Marko i ja smo se gledali, primjetila sam grimasu na njegovom licu, izvadio je kurac i počeo svršavati po Tamarinoj guzi i leđima. Kada je završio svojim kurcem razmazao je spermu po njenoj guzi. "Cure ovo je bilo ljepo, i ne ponovilo se, za ovo nesmije nitko znati neka ovo bude naša tajna". Tamara i ja smo se složile, ali Markov i moj odnos sada se totalno promjenio. Meni je bilo strašno krivo, ali i ljepo. Ubrzo sam se odselila sa svojom frendicom u naš iznajmljeni stan, gdje smo nas dvije probale i radile svašta, iako se sex sa Markom više nije nikada desio, to mi je ipak bio jedan od naj boljih i najnapaljiviji sex

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija