Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frendica moje mame

Imam 20 godina i solo sam. Nisam umočio ništa cijelo ljeto, sve lađe su mi potonule ljeto se bližilo kraju, kad odjednom stara igra neku nagradnu igru i dobije tri karte za tjedan dana u Poreču. Trebali smo ić ja stari i stara al kako stari radi nije mogao ići. Stara nije znala šta da radi s trećom kartom i pita mene može li pozvati Doru. Dora je njena najbolja frendica dobrog izgleda četrdesetih godina plave duge kose sise čvrsta petica a o šupku da ne govorim.. prava milfara, mnogi se okreću za njom moram priznat i ja sam jer se u zadnje vrijeme dosta provokativno oblači, kurac mi je naprezao gaće svaki puta kada bi ju vidio u uskoj bijeloj bluzi i kratkoj suknji.

Tako da sam se složio sa starom da ju ponudi. Ona je naravno pristala i već iduceg dana išla sa starom do dućana kupovat kupaće kostime ja sam ostao doma jer ne volim ić po trgovačkim centrima, kada su se vratile mamu su zvali u firmu a stari je ionako na poslu po cijele dane tako da je Dora ostala kod nas u stanu. Kako je bilo u sopingu pitam ju, odlično odgovara ona kupila sam 3 kostima hoćeš li mi reći koji mi bolje paše? Kurac mi se vec polako budio i napinjao hlače pa sam ga sakrio rukama i samo promrmljao mhmmm.. obukla je prvi bio je toliko proziran da su joj se velike bradavice jasno ocrtavale na što se meni kurac protegao svom dužinom od dvadeset centimetara što je ona naravno primjetila.

Što to skrivaš upita me sa smješkom, nn.. n. nista odgovaram joj sav crven, u redu je kaže ona i krene se približavati prema meni. Pogled joj nisam skidao s ukručenih bradavica, glavić mi je bio vlažan a i ona je bila mokra. Sjela je u prozirnim gaćicama meni u krilo i počela se meškoljiti. Odavno te želim prošaputala mi je na uho dok sam ja mislio da cu svršiti svakog trena. Nije mi trebalo dvaput govoriti odmah sam joj skinuo grudnjak iz kojega su ispale velike sise koje sam odmah krenuo mjesiti na što je ona stenjala i dahtala. Drugu ruku sam zavukao u mokru picu koja je bila obrijana i dosta uska, baš onakva kakvu volim, gurnuo sam joj dva prsta na što je zacvilila ali je rekla da nastavim, nabijala mi je glavu na svoje ogromne sise, nije trebalo dugo svršila je špricalo je na sve strane.

Sada si ti na redu rekla je dok se zadovoljno spuštala prema mojim gaćama, iznenadila se kakav kurac imam i krenula ga je odma pušit a rukama mi je mjesila jaja. Pušila je za desetku znala je znanje, nije mi trebalo dugo napunio sam joj usta a dio je završio i po faci. Rekla je da mi sperma ima baš sladak okus, sve je oblizala do posljednje kapi. Bacila me tada na kauč skinula je mokre gaće sa sebe iz pice su joj se cijedili sokovi tako da je bila već dobro podmazana. Spuštala se polako na moj dignuti kurac do pola jer je bila pre uska, nakon par minuta nabijala se cijelom dužinom.

Sise su joj skakutale u ritmu i šupak joj je lupkao u moja jaja a ona nije stajala. Nakon 5 minuta rekao sam svršit ću na što se ona samo nasmjesila i nabijala jos jače, zacrnilo mi se pred očima krenuo sam svršavati i puniti vrelom spermom duboko u njenu picu, ispustio sam posljednju kap koju sam imao nakon čega je i ona krenula svršavati grčila se i usminama mi istiskivala zadnje kapi sperme, nasi sokovi pomjesani izlazili su iz njezine pice. Legla je pored mene i dahtala kao da je trčala maraton, nisam dugo imala ovako dobar sex.. mogli bi to ponoviti sta kažeš? Samo sam se nasmijao i kimnuo glavom. Ostali smo ležati tako jedno vrijeme i onda smo otišli pod tuš, tamo mi je jos popušila i obukli smo se a i u to je stigla stara iz firme. Nastavak ću pričati neki drugi puta :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija