Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frendova mama

Moj frend Ivica i ja smo odrasli skupa. Od malih nogu, tj mame su nas vozikale u kolicima još kao bebe zajedno, pa smo nekako bili kao braća po pelenama. U vrtić smo išli skupa, osnovnu, a i srednju, te smo sad spremali upis na fakultet.. zajedno, naravno.

Ivičina mama je bila kod kuće, pošto je firma u kojoj je radila otišla u stečaj, pa je sad bila doma. Nije im to predstavljalo neki problem, pošto je Ivičin tata radio vani i imao jako dobru plaću kao inženjer. Uglavnom, sa svojih 40 godina gospođa Jasna je bila jako zgodna žena, a to se vidjelo i po nabacivanju nekih susjeda kad Ivičinog tate nije bilo doma. Doduše, ona ih je sve odbijala sa smješkom, a jedino smo Ivica i ja primjetili njenu tužnu stranu, uz moju mamu naravno. Inače gospođa Jasna je bila srednje visine, blizu 170 cm, solidnih grudi i guze, te duge smeđe valovite kose. Bila je jako zgodna, a kako je moj tata govorio u šali, da bi mogla raditi kao fotomodel, na šta bi ona pocrvenila u licu.

Jedan dan u jeku naših priprema za upis na fakultet je Ivica morao odnijeti nešto kod bake. Nisu pomagali nikakvi protesti i morao je ići, a mama mu je velikodušno dala i auto, pošto je položio prije dva mjeseca, a ja još nisam, nažalost. Uglavnom Ivica mi je namignuo i odjurio sa ključevima van, a ja sam ostao sjediti kao pokisao u njihovoj kuhinji. Jasna me pogledala i samo rekla:

- Ma daj Tomica, ne brini, biti će i tebi lijepo ovdje..
- Da hoće, baš.. -dodao sam ispod glasa pognuvši glavu, pa mi je Jasna prišla i sjela kraj mene.
- Čuj Tomica.. -malo je zastala i stavila svoju ruku na moju nogu, te nastavila- Ti si zgodan dečko i mislim da ti to ne moram govoriti, a uostalom.. ..

Tu sam ju nekako prestao slušati jer sam osjećao kako mi se kurac u hlačama budi, pa sam razmišljao o tome kako nikad nisam nju zamišljao kao neku sexy žensku, a bila je puno zgodnija od nekih mojih kolegica iz škole. Da ne pričam da su mi jaja bila puna sperme, jer se već tri mjeseca nisu ispraznila, od Zrinkinog rođendana da budem precizniji, gdje je Zrinka popušila meni i Ivici, a mi ju zalijevali spermom po licu. Od tih misli mi je kurac postajao sve napetiji, te se nazirao preko hlača već dobrano, svih 19 cm, a mislim da sam bio nesvjestan toga pogotovo zbog mog sljedećeg poteza. Iznenada sam primio Jasnu za sisu i poljubio ju. Očekivao sam šamar ili nešto slično, ali me iznenadila njena reakcija.. primila me za kurac i uzvratila mi poljubac, a onda rekla:

- Ti si veliki dečko.. u svakom pogledu, a meni treba takav dečko.. -disala je duboko dok me je ljubila i pokušavala izvuči moj kurac van hlača, a kada je to napravila samo je prodahtala- Ohh Tomica, pa imaš ti dosta toga ovdje..

Nisam stigao ništa reći jer se zavukla sa glavom u moje krilo i uskoro je moj kurac osjećao njen jezik i zube na sebi. Bilo je to uživanje samo takvo, neopisivo. Njena duga kosa je prekrila moje krilo, pa sam mogao samo nagađati šta se dešava dolje dok joj je glava išla gore dolje kako se nabijala ne moj kurac. Pokušavao sam se suzdržati od svršavanja, ali je Jasna bila preiskusna, pa sam uskoro počeo špricati spermu u njeno grlo, a ona je mirno sve gutala i na kraju mi oblizala kurac skroz do jaja. Zatim se uspravila i dala mi poljubac, pa sam osjetio okus svoje sperme u ustima. Ustala je i primila me za ruku te povela za sobom. Hodao sam za njom dok mi je kurac i dalje napet stršao iz otvorenih hlača. Ušli smo u spavaću sobu i gurnula me na krevet, pa se počela skidati. Ja sam nabrzaka skinuo majicu i hlače sa gaćama, a ona je već stajala gola predamnom. Velike sise su bile malo obješene, ali napetih bradavica, dok se ispod malog trbuščića nazirala uredna frizurica iznad njene pice. Polegla me i opkoračila, pa došla skroz do glave i sjela mi na lice. Primio sam ju za guzu i počeo joj lizati picu. Imala je slankast okus i bila je dobrano mokra. Dok sam joj gurao jezik u picu nosom sam joj trljao klitoris koji je na moje oči postajao veći. Zatim sam ga par puta uzeo usnama i malo pocuclao što je kod nje izazvalo stenjanje. Nakon desetak minuta lizanja njene pice ustala je i prebacila se do mog kurca koji je stajao uspravan.

Liznula ga je par puta, a onda stavila kondom na njega i opkoračila me, te se sjela namjestivši kurac u svoju picu. Polako se je spustila niz njega i uskoro joj je ušao cijeli. Malo je zastala jer izgleda da već dugo ništa nije dobila unutra, pa se počela lagano meškoljiti, a onda je započela sa nabijanjem na moj kurac. Osjećao sam kako se nabija na moja jaja, a ja sam rukama uhvatio njene sise i počeo ih mjesiti što je kod nje izazvalo oduševljenje:

- Too Tomi.. mijesi svoju tetu Jasnu.. . mmmm.. daj joj da svrši..

Mijesio sam joj sise kao lud, dok je ona sve jače i jače se nabijala na moj kurac, a onda se stresla i stisla mi kurac svojom picom i počela svršavati. Iz njene pice je curilo kao ludo, pa sam čekao da se smiri, a onda sam se izvukao ispod nje, pa ju polegao potrbuške na krevet, pa joj ušao između nogu, popravio kondom i namjestio joj ga između guzova u picu, te ga odmah gurnuo do kraja. Naslonio sam se rukama na krevet i počeo ju žestoko jebati. Stenjala je ispod mene i gužvala plahte dok su moja jaja lupala po njenim butinama, a trbuh pljeskao po njenoj guzi koja je sad bila malo opuštenija. Nakon pet minuta žestokog nabijanja u njenu picu svršio sam i napunio kondom pozamašnom količinom sperme. Izvukao sam kurac iz njene pice koja je bila bijela od njenih sokova, pa sam sjeo umorno na krevet, a ona se ustala i polako mi skinula kondom sa kurca, pa me pogladila po licu.

- Nadam se da te mogu očekivati svako toliko kod sebe da mi malo olakšaš ovu usamljenost, ha?
- Hoću teta Jasne -rekao sam zadihano i sa širokim osmjehom.
- Za tebe samo Jasna -rekla je i poljubila me, a onda dodala- Sad se brzo spremi, jer bi se uskoro Ivica mogao pojaviti kod kuće.

Brzo smo se spremili, pa se Jasna uhvatila spremanja ručka, a ja se uhvatio spremanja za prijemni ispit, a nakon pola sata je stigao i Ivica u euforiji jer je vozio kroz grad samostalno.
Ja i Jasna smo se nastavili viđati i barem bih jednom tjedno završio kod nje i dobro bi se pojebali. Nakon nekog vremena sam naučio da ga izvadim na vrijeme, pa smo se znali jebati i bez kondoma što je bio puno bolji osjećaj. Naučila me mnogo toga, a i ja nju, barem nekim novim pozama i oralnom seksu, pa sam ju ponekad zadovoljavao samo jezikom i usnama. Bilo mi je to odlično razdoblje u životu i nikad ga neću zaboraviti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija