Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frendova mama i pauk

Bio sam kod frenda na moru. U kući su bili njegova sestra, mama i nas dvoje. Tata mu još nije bio na godišnjem. Mama mu je bila milfara. Tamne puti, većih sisa i guze. Imala je celulita i mali trbušćić, ali to je sasvim normalno za žene u tim godinama. Osim toga sviđalo mi se to na starijim ženama. Neznam zašto. S njegovom mamom sam se često pogledavao, ali to je bilo sve. Naši roditelji su si dobri prijatelji pa mi je malo i bilo neugodno, ali kad je bila toliko seksi za svoje godine.. .
Sve je počelo ovako.. . Frend i ja smo išli van i po običaju on se uvijek javio mami kad bi došao doma. Nije mogla spavati dok ne bi došao doma. Mi smo tada imali 20 god. Bili smo u društvu i fred je našao neku malu, a ja sam naravno izvisio. Rekao mi je da odem ja doma jer će on ostati s njom. Svi znamo zašto. Tako se ja vraćam doma pomalo zbediran i nacugan. Kad sam ušao u kuću prvo sam se otišao javiti njegovoj mami da sam ja došao, a da će on kasnije doći. Nije ni bilo tako kasno. Negdje oko 12. Pokucao sam i ušao unutra, a ona se brzo pokrila. Bilo joj je neugodno. "Što češ ti ovdje ? " pitala me. Ja sam joj rekao da sam joj došao reći da će joj sin kasnije doći. Skužio sam da je gola i bila je sva zadihana. Odmah sam skužio da se igrala hmm hmm. "aha okej" odgovorila je. Ispričao sam se i izašao van. Otišao sam u sobu skinuo se u gaće i visio na mobitelu. Odjedanput njegova mama ulazi u sobu. "Tin brzoo dođi gore! ! ! " Brvo sam bio šoku, a onda sam vidio u čemu je bila. Imala je neku svilenu spavačicu. Njene ogromne sise samo što nisu ispale, a bradavice su bile krute i stršale ravno u mene. Kad se okrenula od iza su se ocrtavale tange i njezini guzovi koji su se tresli od njezinog mrdanja guzom.

Kad sam došao sobi otišao sam gore gdje mi je ona pokazala ogromnog pauka. "ubi gaaa, molim te". Bila je očita. Ja sam se samo nasmijao i ubio ga papučom. Dok sam stajao na krevetu i sezao za paukom ona je zurila u moje gaće tj. međunožje. Kad sam ga lupio ona se pravila da se prepala i vrisnula, a rukom me zgrabila za kurac. "oprosti slučajno sam. Prepala sam se. "Nema veze hah" ja sam odgovorio misleći kako bi je sad izjebao, ali nisam htio zbog frenda i roditelja. "joj kak sam nespretna, ali moram ti reć da imaš dobar alat u gaćama"prozborila je kroz perverzni smijeh. Bilo mi je neugodno. Dignuo mi se kurac kad je to rekla i odmah sam zaboravio na sve. "a ti se sigurno znaš koristiti njime"Nije rekla ništa niti čekala samo mi je skinula gaće. "vauu, pa ti si bome veći od moga muža" rekla je i bacila se na posao. Počela mi je drkati kurac i istovremeno lizati jaja. Bio sam u ekstazi. Lizala ga je kao lizalicu. "Sviđa ti se ? " i stavila ga je u usta. Bila je iskusna. Oblizivala mi je glavić pa bi ga stavila u usta i skoro se zagutila pa se vratila na jaja. Ja samo što nisam svršio. Primio sam ju za kosu i izvadio kurac iz njezinih usta i ošamario ju par puta po faci njime. Sviđalo joj se. Zatim sam joj ga počeo nabijati u ta usta dok joj suze nisu krenule. Bacio sam je na krevet i skinuo joj gaće te je počeo lizati. "daaaaaa, još" derala se dok mi je facu nabijala u svoju pičku. Imala je stvarno lijepu pičku. Uživao sam lizajući je. Cijelog me zaslinila. Bila je skroz mokra. Više nije mogla izdržati i počela je svršavati.

Počela me odgurivati da prestanem ali ja sam samo nastavljao. Toliko se grčila da me skoro ugušila sa svojim nogama. "Nisam već dugo ovako svršila, oću da me jebeš kao zadnju kurvu! Oću te u sebi! "glasno je rekla. Polako sam joj ga stavio dok je ona ležala na leđima. Bila je toliko mokra da je moj kurac klizio po pički kao kroz vodu. Sve je više stenjala i mene je već bilo strah da nas ne čuje njezina kćer pa sam joj stavio ruku na usta kao da je gušim. To joj se jako svidjelo. Počela mi je cuclati prste kao da kurac puši. Zatim me odgurnla i naprčila se. "Oću da me jebeš odstraga. " Nisam ga stavio do kraja, a ona se već derala iz petnih žila. Počeo sam je nabijati sve jače i jače. Ona se sama još nabijala na moj kurac. Osjetio sam kako joj se pička steže sve češće. Počela je svršavati. Noge su joj se počele tresti i pala ja na trbuh. "Nemogu više"Legnuo sam pored nje i počeo je ljubiti s jezikom.

Tako se agresivno ljubila i cijelog me slinila. Zatim me zajašila i nabila se na moj kurac. Još nisam doživio da se neka cura tako divljački nabija i mrda guzicom u isto vrijeme. "Jebi mee"derala se. Rekao sam da neću moći još dugo. "Nema veze". Još se jače nabijala. "SVRŠITI ĆU" rekao sam joj. "Oću da svršiš u mene" i nastavljala me jahati. Počeo sam je puniti, a nju je to još više napaljivalo. Rekao sam da nemoogu više i ona se samo spustila dolje i polizala svu spermu s mog kurca. Radila je to kao drolja. "Mmmmm kako si mi fiin". Nakon tog se digla i rekla mi da to mogli češće raditi i poljubila me u obraz i otišla pod tuš. Bio sam još dugo pod dojmom te večeri. Jedva sam mogao pogledati frenda u oči sutradan.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija