Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frendova mama i pauk 2

Nakon što sam izjebao frendovu mamu noć prije slijedi jedan od najneugodnijh trenutaka mog života: pogledati frenda u oči. Ujutro nas je probudila njegova mama da idemo doručkovati. Bilo mi je neugodno pričati i snjim i snjom. Sjeli smo za stol zajedno s njegovom sestrom dok nas je njegova mama posluživala. "I dečki kako ste spavali sinoć" gledala se smješeći direktno u mene. Namjerno me izazivala pa sam odgovorio:"pa i ne baš najbolje. Bilo je i boljih večeri.. . "

Dok je frend samo umorno gledao u hranu koju je stavljao u usta jer se ušuljao u kuću oko 7 ujutro. Ona je odgovorila kako bi sve dala za večer kao noćas da tako dobro spava. Doslovno me zamolila da je opet jebem pred sinom i kćeri. Za sve to vrijeme frendova sestra Tina je gledala u mene i smijala se, a kad bi bacio pogled prema njoj ona bi brzo maknula oči s mene. Bilo mi je to čudno. Nadao sam se da nije čula kako sam joj jebao mamu.. . Nakon što smo pojeli doručak otišli smo u sobu odmarati.

Tulumarenje po cijele dane je uzimalo svoj danak. Polako je došla večer i frend i ja smo se počeli spremati za van. On je još odmarao, a ja sam bio u kupaoni. Dok sam se tuširao baš sam razmišljao kako sam preživio ovaj dan neugode. Kad odjednom čujem kako je netko uletio u kupaonu i zaključao vrata. Viknuo sam da sam ja unutra, ali nitko nije odgovorio. Maknuo sam zavjesu od tuša i samo sam vidio Tinu kako se smije. Bilo me sram onako golog u tušu. Nisam stigao ništa ni reći, a ona me samo zgrabila za kurac. "Šta radiš ? Prestani. Ti si sestra od mog prijatelja. "upitao sam je uzrujano. "A da sam mama od prijatelja nebi ti smetalo haaa? Nemoj misliti da vas nisam čula noćas. Bolje ti je da šutiš jer ću inače to reći Marku i tati! "zaprijetila mi je. Usput marko je ime od frenda. Iskreno nije mi toliko ni smetalo. Valjda sam najgori prijatelj u povijesti. "Jedva sam dočekala da vidim taj tvoj kurac.

Tina je bila mršava cura s velikim sisama. Imala je plavu kosu i usne stvorene za pušenje kurca. Skinula se i ušla u tuš držeći me za kurac. Ja sam bio u trenutnom šoku ono kad neznaš što bi napravio. Počela me ljubiti s tim svojim debelim usnama, a rukom mi je mjesila jaja. Jako ugodno je bilo. Zatim je pljunula u ruku i počela mi ga je drkati i to tako žestoko da me malo bilo strah za mog malog. "Kako češ me jebati ? Jel tako? "nastavljala je sve jače drkati. Spustila se na koljena i počela mi ga je pušiti. Moram priznati da ga je pušila lošije od mame, ali vidjelo se da je njezina kćer. Dok mi je oblizivala glavić gledala me ravno u oči. Gledajući njezine pune usne oko moga kurca činile su me napaljenim. Primila me s obje ruke za guzove i počela se nabijati na kurac. Davila se u njemu.

Slina je curila na sve strane, a ona se gušila u njemu. Shvatio sam da Tina toliko željna mog kurca pa sam odlučio malo začiniti stvari. Primio sam je za kosu i podignuo i nabio je na zid facom prema zidu. Samo je uskliknula:"AAA"Ja sam kleknuo i rekao joj da mi nabije guzu i pičku na facu. Obožavam osjetiti vrelu i mokru pičku. Lizao sam je do besvijesti, a ona je samo stenjala. Lagano sam joj počeo lizati šupak i to joj se jao svidjelo. Dignuo sam se i okrenuo je i zbario je. Pljunula mi je na kurac i razmazala slinu, a ja sam je nabio na zid i stavio joj ga u pičku. Bolilo ju je, ali je htjela da joj ga guram do kraja. "JAČE, JAČE. "derala se. Izvadio sam joj ga iz pičke i zabio joj ga u šupak. Nije mogla vjerovati. Sva se zgrčila od boli. "Rekla si da oćeš da te jebem. "rekao sam joj na uho. Tako je vrištala da sam joj zagurao ručnik u usta da se ne čuje. Neznam jel svršila, ali ne kontrolilano se počela grčiti. Nije više mogla, noge su joj se tresle. Izvadio sam ga van i ona ga je počela pušiti. Bila je sva crvena u faci od jebanja.

Drkala ga je i pušila u isto vrijeme. Ja sam počeo svršavati i cijelu sam je poprskao. Gledala me zadovoljenim pogledom s koljena sva prekrivena spermom i izjebana kao zadnja drolja. Ustala se i tuša i odušuljala u svoju sobu. Dok je izlazila nasmijala se i namignula mi je. Nije mogla hodati. Iskreno bilo mi ju je žao. Razmišljao sam šta bi bilo da Marko sazna za ovo ili njegov stari. Mislio sam da nemože biti gore od ovoga ali očito može.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija