Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Frizerka

Već dug niz godina imam svog frizera. Žena 45 godina, plava , visoka, savršene guze i baš velikih sisa. Oduvijek mi se dopadala. Svaki put kad sam kod nje , gledao bi u njeno divno tijelo. To me baš jako palilo , izluđivalo. Dosta puta sam zamišljao kako je jebem , drkao na nju. Baš sam imao veliku želju za njom. Bili smo baš dobri prijatelji. Svoj frizerski salon je imala u sklopu kuće. Tačnije , sprat niže. Živjela je nedaleko od grada, nekih 5 min.

Jedno jutro sam imao nekog posla u gradu , sa obzirom na to da mi je kosa bila velika , odlučio sam se i ošišati. Završio sam posao u gradu i uputio se prema salonu. Dok sam se kretao prema salonu , zamišljao sam nju. Ne znam zašto , ali me ta žena baš izluđivala. Kada sam došao tamo , salon je bio prazan. To me baš obradovalo. Ugledao sam je, u sekundi razmislio šta bih joj radio. Dobro jutro, kako si? Jesi se naspavala? . - Vidi ti ko nam je poranio. Dobro jutro. Dobro sam. Pa i nisam baš. Kako si ti? .. A evo , nije loše. Završavao neke poslove u gradu pa svratio da se ošišam. - Dobro si se sjetio , baš si zarastao. Očekivala sam te , vjeruj. Nasmiješio sam se i rekao:" dočekala si me , evo" . - Ajde , sjedni da to brzo završimo pa ćemo popiti kafu. Sjeo sam na stolicu, pogledao u ogledalo i ugledao divne sise koje su virile iz njene majice. Baš mi se dopadalo. Nisam sklanjao pogled. Dok je frizirala , njeni nježni prsti su prolazili kroz moju kosu , što me baš opuštalo. Dopadala mi se sva.. Pričali smo o raznim temama , ništa posebno. Nakon 20-tak minuta je završila. - Eto , vidiš koliko si ljepši sada. Ajde , sjedni . sad će kafa. Počistila je pod , oprala ruke i otišla u sobicu iza koja je bila namijenjena kao neka kuhinja. Kafa je brzo bila gotova. Sjela je preko puta mene , moj pogled s njenih sisa se nije odvajao.

Nakon nekog vremena mi je dosadilo sjediti , pa sam ustao šetao se po salonu. Razmišljao sam kako napraviti prvi korak. Imao sam ludu želju, a ovo je jedinstvena prilika. Došao sam iza nje dok je sjedila onako , stavio ruke na njena ramena i počeo masirati. Bio sam izgubljen. - Šta to radiš? Bila je onako iznenađena. Rekao sam: "Opusti se". Masirao sam polako , a onda joj se dopalo. - Mm , kako me opušta to. Imao sam osjećaj da ću pojebati pa sam se otvorio. Vidi , ovaj.. hoću nešto da ti kažem.. - Reci , slobodno? . Ne želim da me shvatiš pogrešno , ali oduvijek sam imao želju za tobom. Ne želim pokvariti naš odnos , iskreno.. jako mi se dopadaš i jako te želim. Nakon što sam to rekao , ruke sam prebacio ispred , tj u njene divne sise i jako uhvatio. Uzdahnula je i rekla: - Zar stvarno? Ajde da te vidimo.. Očito je bila željna kurca dok je odmah pristala. Počeli smo se ljubiti dok sam je hvatao za njene divne sise. Otišla je zaključati salon , spustiti sve roletne. Sjeo sam na krevet, nakon što je uradila sve , sjela je na mene i počela me ljubiti. Skinuo sam majicu i ugledao velike sise. Koliko me to palilo. Brzo sam svukao grudnjak i zabio se. Počeo sam lizati , trljati do bola. Bradavice su bile tvrde. Dopadalo joj se to. Baš je bila željna. Dole je imala hlače. Ustala je , podigla me i kleknula ispred. Otkopčala me , izvadila moj kurac i stavila ga cijeli u usta. Lizala je od jaja do glavića. Baš je divno pušila. Nakon nekog vremena sam je uzeo za ruku , okrenuo njenu guzu prema sebi , skinuo hlače koje je imala na sebi , ugledao crvene gaćice . Baš me palilo to. Skinuo sam joj i gaćice. Uzeo kurac u ruku, naguzio je preko radnog stola i stavio. - Ahh , koliko želim da me izjebeš. Ajde , molim te. To me još više uzbudilo pa sam navalio. Uhvatio sam je za kukove i rasturao njenu pičku. Stenjala je , ponekad bi joj stavio prste u usta , lizala bi. Držao bi je za sise dok moj tvrdi kurac rastura njenu pičkicu. Svršila je. Sklonila je stvari sa radnog stola , popela se , legla na leđa i čekala da se zabijem.

- Ajde , prvo mi je liži. Spustio sam se do njene vlažne , obrijane pičke. Lizao sam , ulazio jezikom do kraja , stavljao dva prsta. Dirajući klitoris , stavljanjem dva prsta jako u pičku , doveo sam je do ludila pa je opet svršila. Polizao sam joj pičku , uzeo kurac i trljao. - Ajde, stavi ga sad. Uzeo sam u ruku i polako stavio. Dopadalo joj se. Vremenom sam ubrzavao , a ona je uživala u sexu. - Jače , jače. Rasturi mi pičku. Baš je bila napaljena. Lizala je moje prste dok sam je jebao. Nakon nekog vremena sjeo sam na krevet , došla je odozgo , nabila mi svoje sise u facu i počela se nabijati. Baš mi je bilo predivno. Sve jače i jače je to radila. Promjenili smo dosta poza. Kada sam bio pri kraju , kleknula je ispred mene , drkala mi ga. Željela je da proguta sve. Svršio sam u njena divna usta. Polizala mi je kurac i sve progutala. Spremili smo se , poljubila me i rekla: - Želja ti se ispunila. Bilo mi je predivno.. Ne mogu ti opisati koliko sam sretan , oduvijek sam ovo želio. Nadam se da ovo nije pokvarilo naš odnos.. - Samo je uljepšalo. Prišla mi i počela me jako ljubiti.

Otišao sam u kuhinju dok je spuštala roletne. Nije bilo nikoga , sva sreća. Otključala je vrata od salona. Bilo je vrijeme da krenem. Na izlazu sam je pitao: Ovaj , kakve su šanse da se ponovo pojebemo? Nasmiješila se i rekla:- Velike , jedva čekam sledeći put. Pisat ću ti.. Bio sam baš sretan. Nakon nekoliko dana mi je poslala poruku da je sama kući. Sav sretan sam odgovorio: DOLAZIM. Drugi sex je bio baš grublji. Iscrpljen do kraja. Predivno. Pričam u drugoj priči..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija