Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gazdarica

Nakon srednje škole otišao sam na faks a pošto ne postoji taj faks u mom gradu trebao sam otići u u grad gdje je bio taj faks. Pošto nisam nikog imao u tom drugom gradu morao sam si naći nekakav smještaj gdje bi mogao živjet. Počeo sam tražit po oglasima dali postoji neki mali stan da rata nije preskupa za mene. Prije sam živio sa djedom a roditelji mi rade u nizozemskoj. Većina bi danas mladih zatražila novac od roditelja a ja nisam takav volim sam da zaradim i da sam potrošio taj novac na neke stvari koje su mi potrebne. Imao sam neku ušteđevinu ali svi su stanovi za jednu osobu bili ipak preskupi za mene. Pokraj nas je živjela jedna malo stariji par koji su bi predložili jednu ženu koja iznajmljuje sobu u svojoj kući. Nazvao sam i dogovorio se za cijenu oko sobe a što je najbolje stanarima uopće nije bila velika. Spremio sam stvari nakon dva dana i krenuo, nakon putovanja sa busom štivo sam u grad uzeo sam taksi do adrese gdje se nalazila ta kuća. Kad sam stigao to je bila jedna malo veća kuća sa popriličnim velikim dvorištem. Pokucao sam na vrat a otvorila je jedna žena dobrog izgleda, pomislio sam da sam pogriješio adresu jer sam za gazdaricu zamišljao staru babu bez zubiju a vrata mi je otvorila zgodna žena u četrdesetima. Pito sam jeli ona iznajmljuje sobu i da sam ja onaj sa telefona koji je zainteresiran za sobu. Na što je ona odgovorila da sam na pravoj adresi i da uđem da ne stojimo kod vrata. Ušao sam u kuću a ona mi je pokazala gdje mi je soba gdje da ostavim kofer i zatim mi je pokazala ostatak kuće. Sjeli smo za kauč u dnevnoj da se dogovorimo malo detaljnije oko plaćanja i nekog reda u kući. Kad smo se sve dogovorili otišao sam u sobu jer sam bio jako iscrpljen od puta. Tako su dani prolazili škola je počela i sve je izgledalo normalno do jedne večeri. Ležao sam u krevetu i tipkao na mobitel a zatim sam čuo pucanje na svoja vrata od sobe, rekao sam da je slobodno a žena je otvorila vrata i ušla u sobi. Začudio sam se kad sam je vidio jer je bilo dosta kasno a ona je nosila svilenu spavaćicu sa velikim dekolteom.

Rekla je da nije mogla spavati i da je otišla da popije vodu a zatim je vidjela da je svijetlo upaljeno u mojoj sobi pa je zato pokucala. Zatim je sjela pokraj mene na krevet i preklopila svoje duge noge. Počeli smo pričati kako ide sa školom i tako o normalnim životnim temama. Bradavice su joj stršile van i ja sam se na trenutak zagledao u njih a što je to ona primijetila zatim se slatko nasmijala i pitala je zar ja to gledam njezine sise što sam ja počeo odmah negirao da ne upadnem u neugodnu situaciju. A ona me je zatim uhvatila za gornji dio ruke i rekla da je sve u redu i da je to normalno u mojim godinama. Upitala me je dali ona dobro izgleda za svoje godine a zašto sam ja odgovorio da definitivno izgleda dobro čak i bolje od toga. Našto se ona nasmijala i rekla da i ja izgledam jako dobro i da sam dovoljno odraslo za neke stvari. " na kakve stvari mislite" upito sam, a ona je rekla " nisam jako dugo imala neki odnos sa muškarcem" i uhvatila me za kurac. Otkrila me je stavila ruku u bokserice i počela mi drkat kurac a sa drugom rukom je uzela moju ruku i stavila na svoju veliku sisu i rekla da joj mjesit sisu da to voli. Zatim se ustala skinula spavaćicu i legla na mene u pozi šezdeset devet i počela mi pušit kurac a ja njoj lizat klitoris. Pljusnio  sam je par puta po dupetu, zatim sam je maknio sa sebe okrenuo na leđa i stavio kurac u pičku.

Pito sam je dali uredu da to radimo bez kondoma a ona je odgovorila da je samo stavim što dublje mogu i da ništa ne brinem i to sam i uradio stavio sam je skoro do kraja a ona je skočila i vrisnula jer je bila jako uska. Počeo sam je jebat i trljat klitoris sa prstom a ona je samo stenjala i ponavljala kako ne može više i da će svršim a ja sam onda još jače počeo joj trljat klitoris. U jednom trenutku se odmakla i počela je svrašavati i tresti se i uzdisat. Zatim sam je okrenuo i nagazio sam je i počeo tako jebat a sa obje ruke sam joj zgrabio njezine velike sise i počeo joj mjesiti. Zatim sam lego a ona je zatim legla na mene stavila kurac u pičku i stavila mi jezik u usta. Rekao sam joj da ću morat još malo da svršim a ona se odmakla i počela mi pušiti kurac. U trenu kad sam trebao svršit turnio sam joj kurac skroz u usta i svršio. Ona je digla glavu progutala spermu i rekla onako umiljato da za ovaj mjesec nisam joj ništa dužan za sobu da sam joj otplatio članarinu. A ja sam joj reko da bi mogli ovo češće ponavljati a na što je ona odgovorila  "definitivno" i sjela na mene i stavila opet kurac u sebe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija