Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gazdarica apartmana Snježa Ii dio

Nakon burne nedjelje i žestokog sexa sa Snježom idućih par dan zbog mojih obaveza nismo se viđali. A onda morao sam napustiti Istru na dva, tri dana pa sam joj na mobitel poslao poruku da odlazim ali ću se opet vratiti. Tad me nazvala i pitala kad se vraćam.
-"u subotu" rekao sam a ona će -"ah super, muž mi danas dolazi samo na dva dana pa se opet vraća na teren u Dalmaciju". Malo sam je zadirkivao da će je muž sad jebati.
-"a bolje da ne znas kako" odgovori Snježa i prasne u smijeh pa nastavi -"meni trebaš Ti sa svojom kurčinom".

Nakon dva dana ponovo sam se vratio u apartman. Snježa je vjerovatno čula kako parkiram auto pa me dočekala na balkonu i rekla -"ajde ostavi stvari i svrati do mene, muž mi je jutros otišao". Znao sam da milf">milfara gori od želje da je iskaram, ostavio sam stvari i otišao do nje. Pozvonio sam ali nije odgovorala. Ušao sam u kuću dozivao je a onda se iz kupatila začuo njen glas -"tuširam se, svuci se i pridruži mi se". Skinuo sam sve sa sebe, ušao u kupatilo, otvorio tuš kabinu i prišao joj sa leđa.

Uhvatio sam joj kosu u rep potegao unazad i ljubio je po vratu i obrazima. Odmah je ruku stavila iza leđa i mazila mi i nadrkavala kurac. Moja ruka je stiskala njene ogromne sise i bradavice pa klizila do njene dlakave pičke. Masirao sam je i gurao prste unutra, stenjala je i uživala a onda sam je okrenuo prema sebi i pohotno zažvalilo. Ljubili smo se neko vrijeme a onda sam joj glavu počeo gurat prema dolje i bezobrazno rekao -"sad ćeš mi droljo samo lizat kurac i sisat jaja ne smiješ ga stavit u usta dok ti ja ne kažem" odgovorila je molečljivo -"mmmmm kako me pali kad si grub i naređuješ mi, učinit ću sve što hoćeš samo da primim tvoj kurac, sanjam ga noćima".

Uhvatila mi je kurac i počela ga pohotno lizat i sisat mi jaja. Dok ga je lizala gledala me u oči svojim kurvanjskim pogledem. A onda sam uzeo kurac u ruku i počeo je šamarat kurcom po obrazima i isplaženom jeziku. Htio sam biti grub i dominantan ali neku granicu nisam prelazio. Napokon sam joj rekao da otvori širom usta i gurnuo ga unutra. Ne mogu točno opisat kako ga je kurvica pohotno pušila, vadila, oblizivala i vraćala u svoja usta i gutala do jaja. Osjetio sam da ću svršiti. Stisnuo sam je za glavu i počeo je jebat u usta.

Ubrzo je sperma punila njeno grlo. Nisam joj dao da se pomakne dok joj sve ne istresem. Davila se , gutala i uživala. Kad sam ga izvadio bila je sva zajapurena pa sam joj rekao.
-"ajde u sobu, navuci štikle, i čekaj me nagužena na krevetu". Snježa je odgovorila -"sad će tvoja drolja napravit sve kako si naredio". Izašla je iz tuš kabine i otišla u sobu. Ja sam se još malo plahnuo i otišao za njom. Ušao sam u sobu a Snježa je nagužena na krevetu u štiklama drkala svoju dlakavu pičku.

Kad me ugledala rekla je -"tvoja drolja je spremna da je odvališ svojom kurčinom . Prišao sam sagnuo se i počeo je lizat. Prelazio sam jezikom preko klitića gurao ga što dublje mogu u vruću pičku a ona se grčila i ubrzo svršavala na mom jeziku. Prešao sam na lizanje guze, na prste istisnuo kremicu i nanosio na njen čmar. Prstima sam prodirao unutra i razrađivao šupčić pa me Snježa upitala -"hoćeš me to jebat i u šupak" -"hoću kurvo razvalit ću ti obje rupice" odgovorio sam.

Okrenuo sam je da mi ga još malo puši, a onda se opet naguzila i zavapila -"hoću tvoju kurčinu" Glavićem sam joj pomazio pičku namjestio na rupicu uhvatio je za bokove i kliznuo unutra. Nekoliko minuta brutalno sam joj zakucavao kurčinu do jaja i razvaljivao je. Uživala je na kurcu a onda sam ga izvadio i promijenio rupicu. Lagano sam joj kurac ubacio u šupčić a kad sam ga razradio i počeo dublje prodirat žestoko sam je jebao. Vrištala je i urlikala uz riječi -"aaaaaa uspori malo puknut će mi šupak" ali nisam je slušao samo sam milfaru želio ubit kurčinom.

Rukom sam joj drkao po klitu i pički pa su njeni sokići uz uzvik oduševljenja dok je svršavala počeli prskat po mojim jajima. Ubrzo sam i ja došao do vrhunca izvadio sam ga, polegao Snježu na leđa, kleknuo poviše njenih sisa i počeo ga drkat. Mlaz sperme izletio je i okupao njeno tijelo. Glavićem sam razmazivao spermu po njenim sisama i bradavicama pa dao Snježi da ga poliže.
-"mmmm kako ti je dobar okus spermice " govorila bi dok je lizala i jezikom palacala po kurcu. Na kraju opet je ponovila da ovakav kurac nikad nije vidjela uživo i da je uživala biti ovako izjebana i razvaljena.

Nakon tuširanja otišao sam u svoj apartman, trebalo mi je sna nakon ovakve jebačine. Ujutro me pozvala na kavu. Kad sam ušao za stolom osim Snježe bila je prezgodna mlađa žena mojih godina. Dok sam im prilazo Snježa je rekla -"ovo je moja kćer Lana, došla mi je u posjet na par dana".. .. .. .. .

Ocjena priče

4.6
Broj ocjena: 5
Broj čitanja: 3529

Autor priče

jaky99
jaky99
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Blizanci

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija