Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gazdarica II

Ni trajalo dolgo. In moj kurac se je spet začel dvigovati. Medtem ko je gnetila moja jajca. Natlačila si ga je v usta in začela sesati. Povohala je in se posušila. Kot da ga bo pogoltnil. Medtem ko je kadila. Zgnetil ji je prsi in ji stisnil trde bradavičke. Kar je štrlelo iz ogromnih temnih oreolov na vrhu balvanov.

Ves čas je ponavljala, da že dolgo ni čutila mladega mesa. Kako hoče, da ji razbijem pico. Ko se mi je kurac strdel do konca. Ustavila me je. Vstala je in se postavila na vse štiri. Kot prava psička. Je rekla. Zdaj me razkini. Jebi se, kot še nikoli in nikoli več ne boš.

K njej sem prišel od zadaj. Njena seronja je bila visoko v zraku. In pod njim je izpljunila svojo ogromno pizdo. Vzel sem kurac. In jo začel rahlo drgniti po svoji muci. Kot da bi ji le glava prišla med ustnice. In potem sem ga povlekel iz njenega klitorisa v njeno rit.

Gor in dol tako. Potisnil ga globlje. Bila je še mokra. Tako sem kar zdrsnil. Če bi si drgnil glavo s klitorisom. Gledal sem, kako se je njen anus skrčil. Tako sem palec rahlo pritisnil ob luknjo. Dokler ni potonil vanjo. Samo dahnila je in se trzala. Ko je začela z roko drgniti klitoris.

Prekleto sem pohoten. Tako sem ga naglo potisnil v pico. Kar pa je navzven ogromno. V notranjosti pa je bilo ožje. Glasno je zajokala. In za trenutek sem se ustavil. Na kar mi je rekla, naj nadaljujem. Ja, samo uživa. Bila je tako topla in mokra. Da sem takoj pospešil.

Prebijanje do konca. In z obema rokama ga potegnem nase. Nisem ji vzel palca iz riti. Namesto tega sem ga potiskala vedno globlje. In vseeno izvrtano, da se čim bolj razširi. Njeni kriki so postajali vedno glasnejši. In tolkel sem hitreje in močneje. Vsakič, ko jo je vzel iz njene muce, je zaslišal tisti frrr zvok zraka, ki je prihajal iz nje.

Spet sem bil pripravljen na ejakulacijo. Polnjenje sem še pospešil. In začela si je drgniti klitoris. Po nekaj minutah sem vanjo zabil svoja jajca. In potem je izstrelil curek globoko v njeno pizdo. In začela se je tresti in zadihati. In bila je na koncu. Kmalu je prišla z glasnimi kriki.

Spet se je začela trzati in tresti in kričati od užitka. Legla je na hrbet. In še vedno sem prijela njeno pico in podrgnila. Aona je ležala in uživala. Vzela me je za roko. Lepljivo polno sperme je prinesla do ust in jo oblizala. In potem je spet vstala in mi očistila kurac.

Nisem si mogel pomagati, da ne bi užival v stari. Bila je stara, a prekleto dobra. Ko je končala s kajenjem, sem se vrnil na delo. In ona je ležala na postelji, vi pa ste dlje drgnili svojo pičko in si raztezali joške. Kmalu sem opravil delo. Postavili smo predalnik in police.

In samo zbiral sem orodje. Ko se je vrnila moja študentka. Gazdarica je do takrat skuhala kavo in nas povabila na pijačo. Ni me nehala hvaliti, kako dobro sem to storila. In kako bi bilo treba popraviti njeno stanovanje. Vprašala me je, če lahko. Seveda sem rekel, da lahko.

Ker sem vedel, kaj me čaka. In rekla je, da bo vse plačala. Da ne omenjam, da sem si za ta popravila vzel teden dni dopusta od nje. In delal je vsak dan. In vse je pošteno plačala in odpustila še eno uhajanje najemnine. Seveda ni ničesar sumila. Ker po tisti stari pizdi.

Njena muca mi je še bolj dvignila kurac. Kdo jo je zabodel in ponorel. Na srečo je bilo še eno leto šolanja. Tako sem imel čas, da vse popravim. In potem je nekoč pri gazdarici prišla njena prijateljica. Ki je imel kuhinjo za slikanje. Tam sem samo slikal. Mogoče ti povem kdaj drugič .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija