Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

gazdina zena

Radim kao vozač za jednog jako bogatog čovjeka, ali često vozim i njegovu ženu koja je sponzoruša. Mlađa žena naspram njega, u tridesetim godinama i brineta je. Ima jako čvrstu guzicu, nije mršava ni debela, a sise veličine četvorke. I tako kao inače jednog jutra dođem ja na posao i odvezem šefa na aerodrom i popili smo kavu dok je čekao da avion krene. Otišao je na put u Švicarsku i tamo ostaje nekoliko dana zbog nekog posla. Taman što sam ga ostavio na aerodromu zvoni mi mobitel, a zvala me njegova žena. Rekla je da ima termin kod ginekologa pa da požurim nazad kući da ju odvezem.

Došao sam do kuće, pričekao ju nekoliko minuta pa je izašla i sjela u auto, odvezao sam ju do ginekologa i pričekao u autu. Bio je petak, a inače svaki zadnji petak u mjesecu dobijem plaću. Tog dana nije bilo puno posla. Nakon pola sata se vratila i odvezao sam ju do frizera. Još sam ju čekao malo manje od sat vremena pa sam ju krenuo odvesti kući i rekla mi je da je to to za danas, i da krenem s njom do ureda da mi da plaću. Otišli smo skupa u kuću do ureda da mi da plaću. Napisala mi je ček i dala mi je par papira da se potpišem. Dok sam ja to potpisivao ona je hodala iza mene po uredu. Potpisao sam sve što treba, pa sam stavio ček u džep i okrenuo se da krenem kući ali ona je stojala iza mene s raskopčanom košuljom ispred mene. Sise su joj virile iz grudnjaka, a meni se kurac odma digo i ocrtao se na hlačama.

Napravila je korak prema meni i gurnula me do stola i uhvatila me rukom za jaja pa mi se unjela u lice i šaptala kako ju muž nikako ne jebe i da je jako napaljenja, željna kurca i dobrog seksa. Otkopčala mi je remen pa skinula hlače, zatim i gaće. Lagano mi ga je drkala i ljubila me. Lagano se sagnula i počela mi ga pušiti. Skinuo sam sako i košulju sa sebe pa sam joj svršio po licu. Ustala se, obrisala lice i krenula me ljubiti dok se skidala. Sve stvari sa stola je rukom bacila na pod pa je sjela na stol i raširila noge i počela si gurati prste u pičku. Došao sam do nje, lagano sam joj gurnuo kurac u pičku i uhvatio ju za noge pa sam joj ga lagano počeo gurati. Govorila je to to, pa sam išao sve brže i brže.

Stenjala je pa sam ju počeo udarati po guzici i počela je vrištati. Stao sam pa se ustala i uhvatio sam ju za guzicu s obje ruke dok me ljubila, stala je i spustila mi glavu na sise pa sam ih počeo lizati. Okrenula se i nagnula na stol i rekla je sad malo u dupe. Bilo mi je čudno jer je bilo toliko usko da sam morao pljunuti par puta i trljati da bi kurac mogao ući. Prvo sam joj malk gurao prste jer je bilo pre usko pa sam ga jedva ugurao, a ona je glasno uzdahnula i rekla tako. Lagano sam joj ga gurao dok se s vremenom nije širila. A ona je cijelo vrijeme stenjala. S vremenom je išlo sve brže i brže dok joj nisam svršio u šupak, bio je to dobar osjećaj. Usporio sam, ali nastavio joj ga lagano gurati. Izvadio sam ga i s leđa joj ga još malo gurao u pičku, dok sam ju držao za guzicu i lagano pljeskao.

Gurao sam sve brže, i rekla je to to svršit ću. Nastavio sam sve brže i brze pa se počela derati jače jače jače. Gurao sam joj ga koliko sam god brzo mogao i udarao ju po guzici toliko da se zacrvenila. Viknula je svršavam i onda sam išao laganije. Izvadio sam ga i ustala se sa stola. Dirala me jednom rukom po jajima i po kurcu, a drugom po prsima dok sam ju dirao po sisama i lagano se spuštao do pičke. Lagano mi je drkala i govorila kako je ovo bilo odlično i da bi trebali to ponoviti.

Krenuli smo se oblačiti pa je zatim ušla njihova sluškinja, a ona joj je rekla da izađe van i da ništa nije vidjela pa je tako i napravila. Otpratila me do ulaza i rekla vidimo se pa mi je namignula.
Zadnji aktivni članovi za dopisivanje
CrnaPantera
CrnaPantera
S ovim članom se možete dopisivati
Online Dopisivanje »
Online
hotwife40
hotwife40
S ovim članom se možete dopisivati
Online Dopisivanje »
Online
Jasmina28
Jasmina28
S ovim članom se možete dopisivati
Online Dopisivanje »
Online
Matilda
Matilda
S ovim članom se možete dopisivati
Online Dopisivanje »
Online
Sanja25
Sanja25
S ovim članom se možete dopisivati
Online Dopisivanje »
Online
BadGirl23
BadGirl23
S ovim članom se možete dopisivati
Online Dopisivanje »
Online
Još Erotskih priča?
Gazdina žena
Jebao sam gazdinu ženu, jer ju on ne zadovoljava već ju samo uzdržava.
Kada mašta postane stvarnost
Moje maštanje je postalo stvarno. Maštao sam kako jebem pičku i svršavam na guzu od komšinice teta Ljilje koja ima oko 60god. Došao je dan kada mi se taj san ostvari i izjebao sam komšinicu dobro,ali poslije toga ponavljamo često..
Sex sa drugaricom
Pišem vam priču o mojoj drugarici sa kojom se nisam vidio godinu ipol jer se odselila u Švedsku. Dok je još živjela blizu mene mi smo imali žestok sex,a sada smo nadoknadili sve izgubljene dane bez sexa..
Moja seksi seka
Seks sa setrom je je uvijek dobar, ali kad ti nema cure doma još je i bolji.
Koleginica Mira
Starija kolegica sa kojom sam se često jebao, kasnije mi je priznala da se i zaljubila u mene.
Policajka prljave mašte 2
Seks sa napaljenom policajkom nastavlja se kod nje u vikendici..
Drugarica Gaga
Imala je veliko dupe, stvoreno za punjenje
Kolegica
Ja i kolegica u kancelariji radimo marljivo
Policajka prljave mašte
Stiskao sam ih i ljubio grickao bradavice, a one me samo stiskala što bliže njima i uzdisala zatvorenih očiju..
Izbornik

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija