Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gitina jebačina

Prošla su tri dana od kako sam istrljao Gitin klit, a ona mi ga popušila. Na poslu uopće nismo komunicirali osim poslovnog dijela.
Treći dan mi je došla poruka: 'Dođi popodne do mene doma' i slika njene pice. Kurac mi se odmah počeo dizati, pa smo se dogovorili da dođem oko 18 sati.

Kad sam stigao parkirao sam iza kuće da se ne vidi auto sa ceste, pa ušao unutra. Gita je ponovo bila u onom ogrtaču, a kad sam ju zagrlio i poljubio osjetio sam miris parfema, ili je to bio neki mirisni gel za tuširanje. Rekla mi je da se raskomotim, pa sam poučen prijašnjim iskustvom, skinuo sve sa sebe i izvalio se na trosjed. Gita nam je poslužila piće, pa se sjela kraj mene i odmah stavila ruku na moj kurac. Milovala ga je dok smo se ljubili i on je sve više rastao u njenoj ruci. Ja sam zavukao ruku pod ogrtač i našao jednu njenu sisu i počeo ju milovati. Kako je samo bila čvrsta, napete bradavice, pa više nisam izdržao, već sam joj skinuo ogrtač i privukao ju k sebi. Počeo sam joj ljubiti sise dok mi je ona mrsila kosu lagano stenjući da me izludi. Spustio sam ruku u njeno međunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu. Kako je samo bila mokra i vruča. Stenjala je sve glasnije dok sam prstima istraživao njenu rupicu.

Ljubio sam joj sise i grickao bradavice ne vadeći prste iz pice, pa sam ju polegao na trosjed i spustio se između njenih nogu. Po prvi put sam pogledao njenu picu izbliza i bio očaran. Divne roza usmine i sjajne od sokova koji su iz nje izlazili. Počeo sam joj ljubiti picu i lizati joj klitoris koji je bubrio naočigled i uskoro je bio gušt cuclati ga. Ona je sve jače stenjala i bila nerazgovjetnija, a onda sam joj gurnuo dva prsta u picu i počeo ju trljati iznutra po stidnoj kosti. Trzala se i tresla, a ja sam se ponovo sagnuo i uzeo klit između usana i sve jače ga cuclao. Odjednom je vrisnula, zgrčila se i iz njene pice je izletio mlaz sokova i urina. Stenjala je u ekstazi i grčila se sa suzama u očima. Ja sam uzeo ogrtač i obrisao si ruku, te njeno međunožje i tiho joj šapnuo:

- Idemo u tvoju sobu.. .

Povela me drhtavih nogu, a ja sam uživao u pogledu na njenu stražnjicu koja se lagano lelujala dok je hodala. Primio sam je za guzu i osmjehnula mi se preko ramena. Bila je tako mala i opet tako erotična. Džepna Venera.
Kad smo stigli u sobu polegao sam ju na krevet, te kleknuo uz njenu glavu i dao joj svoj kurac na lice. Primila ga je i stavila u usta, te počela lizati i maziti mi jaja. Uskoro je kurac bio tvrd i spreman, pa sam se smjestio između njenih nogu, raširio ih i podigao. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo. Čuo se samo duboki:

- Ahhhhhhhhhh.. .. mmmmmmm.. ..

Počeo sam ju lagano jebati gurajući ga polako sve dublje u njenu picu. Bila je mokra i išao je bez problema unutra iako je bila jako uska. Stiskala mi je noge svojim noktima i davala mi tempo koji je ubrzo postao sve brži i brži. Jebao sam ju žestoko zabijajući kurac do jaja u njenu picu. Jaja su lupkala po njenoj guzi i čulo se šljapkanje dok je kurac izlazio i ulazio iz njene mokre rupice. Nakon par minuta sam stao i izvadio ga, izazvavši negodovanje s njene strane, ali je brzo shvatila kad sam joj rekao da izbaci guzu u zrak. Brzo je to napravila i sad sam gledao u predivnu stražnjicu sa tamnim šupčićem i raširenom picom. Vratio sam kurac u picu, primio ju za bokove i počeo se luđački zabijati u nju. Stenjala je jako i uskoro svršila, ali ja sam još trpio. Nakon dobrih desetak minuta sam i ja osjetio da ću svršiti, pa sam ga namjeravao izvaditi i pošpricati ju po guzi, ali je ona rekla da ga ne vadim i da ju napunim. Malo sam se nečkao, ali sam ga vratio i još par puta ga nabio do kraja i napunio joj picu spermom. Vrisnula je od oduševljenja i sama se nabijala na moj kurac iako sam prestao svršavati, ali mi je i dalje stajao, pa se ona sama nabijala na njega.

Konačno je stala nakon par minuta kad je još jednom svršila, pa smo sad oboje ležali na krevetu i hvatali dah. Kurac mi je bio opušten na nogama i sav sluzav od moje sperme i njenih sokova.
Pogledala me i tiho rekla:

- Nadam se da si spreman za još? -da bi zatim pogledala u moj kurac i spustila se glavom do njega i uzela ga u usta.

Kao što rekoh, pušila je fenomenalno i nije trebalo dugo da se moj kurac oporavi. Zadovoljna njegovim izgledom pustila ga je i uzela ono za što sam mislio da je krema za ruke, pa ga namazala, a onda prstima počela mazati svoju guzu. Gledao sam ju i nisam vjerovao, jer do sada nisam niti jednu jebao u guzu. Kad je bila zadovoljna količinom kreme u svom šupku ustala je i opkoračila me, te se počela spuštati u čučanj da bi ubrzo moj kurac dotakao njenu guzu. Primila ga je rukom i namjestila, te se počela polako spuštati niz njega. Uskoro je cijeli bio u njoj, a ona je bila kao u transu. Promrmljala je da u ladici sa desne strane ima vibrator i da joj ga stavim u picu. Uspio sam ga nekako dohvatiti i počeo ga uguravati u njenu picu uključivši ga. Bio je to fenomenalan osjećaj. Kurac u njenoj guzi, vibrator u njenoj pici koji je djelovao i na moj kurac, te njeno lice u ekstazi.

To je trajalo dobrih desetak minuta, a onda više nije mogla čučati, pa smo legli na bok. Vratio sam kurac u njenu guzu prethodno iscijedivši još kreme, a ona si je zabijala vibrator u picu. Uskoro sam počeo svršavati i žestoko joj zabio kurac u guzu da je jauknula, ali je odmah rekla da je sve u redu. I ona je svršila dobrano jer su plahte ispod nas bile prilično mokre. Ležali smo na krevetu bez riječi, a onda sam ju upitao:

- Ovo je bilo fenomenalno.. . odakle ti sve to?
- Hja.. . imala sam dosta frajera, ali nijedan nije bio pravi, ali sam od svakog nešto naučila.. .
- A šta ćeš kad dođe onaj pravi i pita nezgodna pitanja?
- Taj sigurno neće biti onaj pravi.. . -tu je prasnula u smijeh, a i ja za njom.

Ostali smo tako ležati još neko vrijeme, a onda sam morao otići.
I sada se nalazimo svaki drugi ili treći dan, a par puta mi ga je i na poslu popušila u wc-u, a par puta sam ju i vozio kući, pa smo se kresnuli u autu. Za sada nitko ne zna do kada će sve to ići, ali znam da bez obzira na frajera kojeg nađe ja ću uvijek biti zadovoljen.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija