Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Glazba kao izbor

Živim u malom mjestu u kojem praktički svatko svakoga zna, pa nekih mogućnosti za vanbračna šaranja i nemam.. ili sam barem tako do nedavno mislio. U braku sam skoro 15 godina, imamo dvoje djece, brojnu familiju, kako užu, tako i onu proširenu. U neku proširenu mi je spadala i Sanja, ali ne onu krvnu, već po udaji.

Sanja je bila možda nekih par mjeseci mlađa od mene, ali barem 6 godina više u braku, sa dva sina, od kojih je jedan išao u gimnaziju, a drugi je trenutno bio u 6 razredu osnovne. Po struci je bila muzikolog i profesor klavira i pjevanja u osnovnoj školi, a vodila je i školski zbor, kao i mješoviti zbor iz mjesta, pa su ju svi znali. Netko bi rekao da i nije neki komad, ali meni je bila izrazito sexy, pogotovo njene oči u kojima sam očitavao da je željna dobrog kurca. Ili mi se samo činilo to? ! ? Ma svejedno, meni se dizao na nju, pa bi svaki put kad bi ju vidio ili razgovarao sa njom istu večer bi rasturio ženu u krevetu, pa bi narednih nekoliko dana okolo hodala sa smješkom. I nikad me nije pitala od kuda mi takav entuzijazam. Kao da bih joj rekao? !

Sanja je imala ono nešto što me privlačilo, svojom širokom guzom, koja je najčešće bila utegnuta u neku baršunastu trenirku koju je nosila u slobodno vrijeme, a poveće sise nisu stajale uspravno i malo su visile. Kao da mi je to smetalo. Međutim nisam znao kako započeti nešto sa njom. Kad god sam mislio da nam se ukazuje neka prilika, nešto bi iskrslo, a na rođendanima ženinog bratića, čija je žena bila Sanjina sestra, najčešće bi sjedila do mene, pa bi osjećao toplinu njene nogena svojoj. Ne moram ni govoriti da sam tada bio sa kurcem na sto muka, pogotovo jer sam imao mrcinu od 24 centimetra i malo većeg obujma, pa bi se jako lijepo vidjelo da je dignut. Čak sam si umišljao da točno zna šta se dešava sa mnom i da namjerno češe nogu o moju. Barem do tog dana..

Sreli smo se na ulici kraj moje kuće, jer sam radio nešto po vrtu, kad je naišla iz trgovine u onoj uskoj trenirci:

- Bok Tom, nemoj se ubiti od posla! !
- Hej Sanjić.. -rekao sam podigavši pogled i široko joj se nasmješio, pa odgovorio- .. ma ništa teško, čista rekreacija. Otkud ti?
- Evo.. -podigla je vrećicu- .. iz trgovine, pa doma.. danas sam slobodna.. -ovo zadnje je dodala kao oddgovor na moje sljedeće pitanje, pa sam ju odmah i pozvao.
- Jesi li za kavu? Baš bi mi pasala jedna.. -pogledao sam ju pun nade, a ona je kimnula i nasmijala se.
- Može, dođem za pet minuta samo da ovo ostavim kod kuće..
- OK, ja idem skuhati kavu.. -rekao sam i krenuo unutra, a ona je otišla dvije kuće niže gdje su stanovali.

Kava je bila brzo kuhana, a i ona je ubrzo došla, pa smo se zavalili u ostakljenom zimskom vrtu i polako pijuckali kavicu, te razgovarali o svemu i svačemu, a onda sam odlučio pokušati.. .

- Moram ti reći da si mi izuzetno privlačna.. -rekao sam suha grla, a ona me sa zanimanjem pogledala.
- Daaa.. a u kom smislu?
- Pa u seksualnom.. -rekao sam okuraživši se, jer smo ipak odrasli ljudi- I to u svakom pogledu.
- Ahaa.. -tiho je rastegla, a onda upitala- A što ti to možeš pružiti da mi moj Mario već ne pruža?
- Ne znam, ali znam da sigurno nema kurac kao moj.. -rekao sam sa puno samopouzdanja, dok me ona snimala onim jebačkim pogledom ispod oka.
- Aha.. a kakav je to tvoj kurac? Nešto posebno? -upitala je sa natruhom podsmjeha u glasu, pa sam samo ustao i okrenuo se prema njoj, te povukao donji dio trenirke sa gaćama niz noge i ispala je moja debela mrcina, a Sanja je samo otvorila širom usta i oči, pa tako trenutak ili dva sjedila bez riječi.

Zatim se malo pomakla na stolici i dohvatila moj kurac rukom, pa prešla po njemu, polako i nježno, da bi zatim obujmila moja jaja i onda primila moj kurac, te ga malo odvagnula, pa me pogledala:

- Bogme je mrcina.. i veći od Mariovog.. -ovo zadnje je tiho rekla, a onda se privukla na rub stolice i privukla se mom kurcu, te ga oblizala po glaviću.
- Idemo unutra.. -rekao sam tiho i povukao je sa stolice, jer je postojala realna mogućnost da nas netko vidi u ostakljenom vrtu. Čim smo ušli u dnevni posjeo sam ju na trosjed i stao ispred nje unjevši joj kurac u lice, pa ga je počela lizati i ljubiti, te lagano rukom nadrkavati dok nije dosegao potpunu veličinu. Više ga nije htjela ljubiti i lizati, već se ustala i počela skidati, a pred menom se ukazalo tijelo koje sam toliko želio jebati. Imala je maleni trbuščić, a ispod njega je bila obrijana pička, a gornji dio su pokrivale ogromne sise koje su visile, sa čvrtsim bradavicama. Malo sam se sagnuo i uzeo joj prvo jednu, pa drugu bradavicu u usta i malo ih sisao, pa gricnuo jednu, te drugu, a rukom sam krenuo niz njen trbuh koji je lagano treperio sve do njene pičke i prstima sam ušao između njenih nogu te joj počeo lagano trljati klitoris, da bi zatim ušao prstima u pičku, te ju sad trljao njima iznutra. Disala je ubrzano i kratko, a ja sam joj sad ljubio vrat, pa sam ju polako gurnuo natrag na trosjed. Kad je sjela raširio sam joj noge i smjestio se glavom između njih, te joj počeo lizati pičku koja je bila sva od sokova koji su curili iz nje. Stenjala je sve glasnije dok sam joj cuclao klit i gurao dva prsta u pičku, a onda je počela svršavati, pa sam se malo odmaknuo. Čim se smirila kleknuo sam ispred nje i namjestio svoj tvrdi kurac na ulaz u njenu pičku, pa sam ga lagano gurnuo unutra. Zastenjala je prigušeno, a onda sam ga postepeno sve više i više uguravao u nju dok nije ušao do kraja. Sad je samo kolutala očima dok sam se zabijao u njenu vrelu i ne baš usku pičku. Stenjala je i dahtala, dok sam ju jebao sve žešče i žešče, a jaja su lupkala po njenoj guzi. S obzirom da sam bio dosta napet i narajcan nije mi trebalo dugo da počnem svršavati, pa sam brzo izvukao kurac iz nje i počeo joj špricati po trbuhu i sisama svoju vrelu spermu. Kad sam se istresao, malo sam kurcem razmazivao ostatke sperme po njenom trbuhu, a ona me gledala suznih očiju:

- Nadam se da nisi gotov.. .
- Nisam, bez brige.. želiš nekako posebno?
- Aha.. zabi mi ga s guza.. -rekla je i spustila se sa trosjeda, pa mi je sad pušila da mi ponovo digne kurac.

Nakon par minuta je bio ponovo spreman, pa se klekla na trosjed, a ja sam stao iza nje i naciljao kurcem u njenu rupicu. Zastenjala je kad sam joj ga zabio, i to odmah do kraja, kako je tražila. Primio sam se njenih širokih bokova i počeo joj ga zabijati svom snagom. Stenjala je glasno, a povremeno bi zajecala dok sam joj bušio pičku. Poslije mi je rekla da nije bila sigurna da bi ga mogla primiti do kraja, ali da je u jednom trenutku imala osjećaj da sam joj ga zabio direktno u maternicu. Koliko sam ju jebao nisam obračao pažnju na drugo, tako da mi je skoro promaklo njeno zahtijevanje da joj svršim u pičku. Svršila je već dva puta dok sam joj ga zabijao s guza, a nakon petnaestak minuta guslanja sam i ja osjetio novu navalu sperme iz jaja, pa sam se zabio do kraja navlačeći ju za bokove prema sebi i počeo se prazniti u nju. Nakon što sam se istresao u nju sjeli smo oboje na trosjed i umorno se zavalili, a ona mi je nesvjesno milovala sluzavi kurac, da bi na kraju rekla:

- Ovo je stvarno bila najbolja kava do sada na koju sam pozvana..
- Možda prva u nizu.. -rekao sam i pomilovao joj sise, a ona se samo nasmiješila.
- I to što kažeš.. -rekla je pa krenula sa ustajanjem, a ja sam ju zaustavio i povukao natrag na trosjed dok je ona ciknula.

Brzo sam se smjestio i počeo joj lizati pičku, a ona je počela stenjati i govorila je 'Ne, ne .. nemoj.. aaaaaa.. . '. Ovaj put sam ju isto brzo doveo do orgazma i ubrzo me preplavila poplava njenih sokova iz pičke, a kad sam sve oblizao ustao sam i tiho joj rekao namignuvši:

- Ovo ti je bilo kao ona putna prije odlaska..
- Baš ti hvala.. jedva čekam ponovo da osjetim njega -primila me za kurac- i tvoj jezik.. -ustala je i poljubila me.

Nakon toga se obukla i otišla, a ja sam hodao olakšanih jaja lagano po kući i spremio sve iza nas, pa se otišao otuširati jedva čekajući da ponovimo susret, a sad sam joj htio reći koliko volim glazbu, pa da mi sljedeći put odsvira koncert na mojoj flauti do zadnje note.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija