Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

GLEDAO SAM IH I DRKAO

Nikada nisam bio sklon vojaerizmu, a da sam ikad naišao slučajno na takvo nešto vjerovatno bi se zadržao kao i većina. Ali eto desilo se i meni bez da sam to očekivao ili imao namjeru gledati dok se netko jebe. Prije nekoliko dana bio sam kod svoga prijatelja koji je ujedno i moj kolega iako sam mu nadređeni imamo zaista prijateljski odnos dobro se slažemo, a i pokrivamo jedan drugoga kada nekome od nas nešto treba. Oni su mladi bračni par on 24 ona 21 godinu dok su meni 39 godina, zajedno su u braku 2-3 godine. Jako smo u dobrim odnosima, njegova žena je prava mlada bombica, srednje visine, kestenjaste kose do ramena, lijepih crta lica, sise lijepa trojkica koje su malo izgubile na čvrstoći zbog poroda i dojenja, ali su i dalje lijepo izgledale i lijepu malu prčastu guzu. Obično sam kod njega dolazio kada je u pitanju bila nekakva nogometna utakmica Hrvatske repke ili nekih drugih loptačkih sportova kada je u pitanju Hrvatska.

Tako je bilo i toga puta kada je Hrvatska igrala kvalifikacijsku utakmicu protiv Mađarske na Poljudu. Došavši kod njih donio sam jedno desetak piva i nešto grickalica. Već do poluvremena popili smo svu pivu, a prijatelj je na stol donio neku šljivu. Naravno da nas je svo troje lagano uzimao alkohol počeli smo zezati njegovu ženu da nam kaže koji joj se naš nogometni reprezentativac najviše sviđa, rekla je da je to Vlašić. Onda sam joj ja rekao kako sigurno kod njega ne bi imala prolaz jer on sigurno voli manekenke, na taj moj podjeb skočila je kao oparena i počela se okretati oko svoje osi govoreći u stilu pa šta ako nisam manekenka izgledam bolje i sexy nego većina žena. Nitko ne spominje tvoju ljepotu, ali nogometaši većinom vole manekenke, a ti ti nisi. Onako već pomalo ljuta odgovorila mi je; " Ma iako nisam manekenka sigurno se bolje jebem i pušim od njih".

Na te njene riječi ostao sam hladan te bez ikakvog ustezanja rekao kako ja ne znam kako ona dobro puši i da se zna dobro jebati niti sam to vidio niti sam pitao tvoga dragoga kako se jebeš i kakva si u krevetu. Ajde reci mu reci kakva sam ja u krevetu obraćala se svome mužu, a on onako u nonšalanciji odgovori joj;"Pa meni si dobra i najbolja, ali ja nisam objektivan da to odgovorim, a da kažem drukčije naljutila bi se na mene i tko zna kada bi mi opet dala pičke". Sad već totalno raspižđena okrene se prema nama dvojici govoreći nam;" Pizda li vam materina sad ćete vidjeti", i baci se na koljena ispred muža i počne mu skidati trenirku i bokserice vadeći njegov kurac i počne mu ga silovito drkati i usisavati u svoja usta. Malo sam ostao u šoku od nastale situacije i rekao kako idem jer im ne želim smetati, a ona se naglo okrenula prema meni govoreći mi;"e ne ideš ti nikamo ima da ostaneš i da gledaš pa da vidiš kako se dobro jebem".

Što da kažem ostao sam i gledao kako navlači i puši kurac svome mužu. Moram priznati da je to jako dobro radila jer je njegov kurac vrlo brzo postao krut, a boga mi imao je meso. Naravno da sam se i ja uzbudio i kurac mi je već jako napinjao hlače. Zatim se ona brzo razgolitila prekoračila ga namjestila kurac na ulaz svoje lijepo obrijane pičke i svom snagom se nabila na njegov kurac i počela divlje jahati po njemu. Nabijala se kao da joj je zadnje i svjetski se trudila da mi dokaže svoju tezu kako se dobro jebe. Bila je strašno glasna što je mene još više palilo i nism mogao više izdržati pa sam izvadio svoj kurac iz hlača i počeo drkati. Kada je vidjela da sam izvadio kurac stala je sa nabijanjem te mi se obratila;" Želiš li da ga i tebi popušim pa da vidiš". Ne rekao sam odrješito, zašto upitao me je kolega, zato jer ne želim jebati žene i cure svojih prijatelja jer je to moje pravilo odgovorim ja, pa sam ih upitao ako vam ne smeta ja bi vas samo gledao.

Naravno njuhov odgovor je bio potvrdan i nastavili su gdje su stali. a ja sam nastavio gledati i drkati kurac. Zatim ju je on okrenuo na leđa i noge podigao na svoja ramena počeo je da ju jebe polako da bi postepeno ubrzavao tempo vadeći ga skoro do kraja pa ponovno silovito nabio do kraja. Ah to jebi me samo me jebi ah ah ah jače neka vidi tvoj kolega kako primam kurac ah to daaaa glasala se njegova žena. Ja sam sve brže drkao svoj kurac, zatim su se namjestili u bočni položaj, držao joj je jednu nogu u zraku pružajući mi savršen pogled kako njegov kurac ulazi u njenu pičku iz koje se cijedilo. Kako sam ja sijedio blizu njene glave i drkao kurac nisam se ni snašao koliko ga je brzo strpala u usta i počela mi pušiti i jezikom šarati po mome glaviću, svojim pušenjem moga kurca opravdala je i potvrdila svoje riječi kako dobro puši kurac.

Iako sam prekršio svoje pravilo, a pravila su tu da se krše nisam mogao a da ne uživam u njenom pušenju. Zatim su se prebacili u dogi pozu ona je nastavila da mi puši i drka kurac, a moj kolega i prijatelj vidjevši svoju ženu kako u ustima i rukama drži i obrađuje kurac drugog muškarca toliko ga je to na palilo da je počeo pumpati kao lud, nakon nekoliko minuta glasno je zaurlikao i počeo svršavati u njenu utrobu, a i ona je odmah svršila za njim ne puštajući moj kurac iz ruku i ustiju dovodeći me do vrhunca, bio sam pri kraju, ali to joj nisam spomenuo već sam je ulovio za tjeme nasađujući je do korijena i počeo se prazniti u njeno grlo ona se nije niti zagrcnula niti je ispustila i jednu kapveć je sve uredno posisala i progutala. Kada je sve završilo pa i utakmica pružio sam joj ruku i priznao joj kako je stvarno dobra pušačica kurca, a da li se dobro jebe moram te i ja jebati samo što ću drugi puta probati nagovoriti svoju ženu pa da bude pošteno, ako ja jebem tebe tvoj muž će jebati moju ženu pa da zaigramo dva na dva.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 34599

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija