Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Godisnjica

Moja žena i ja smo u braku 20 godina. Sve smo probali u seksu i za nas nema tabua. Ona je plavuša, visoka oko 170, dugih nogu, tankog struka. Iako je rodila dvoje djece, na njoj se to ne vidi. Sise joj nisu velike, ali još uvijek uspravno stoje. Dodatnu dozu erotičnosti daju i naočale. Ja radim preko sedmice u Beogradu, a za vikend dolazim kući. Možda je i to razlog što nam je još prisutna u braku.

Ona radi u jednoj stranoj kompaniji gdje je zaposleno daleko više muškaraca nego žena. Mislim da je na poslu muškarci gledaju i da je predmet požude jer je veoma zgodna. Njen stil oblačenja je izazovan, to su suknje iznad koljena u kombinaciji sa košuljama. Nekad sam bio ljubomoran na taj stil, ali sada to nije slučaj.

I ja na mom poslu susrećem dosta žena pa znam da i ja ponekad svašta poželim. Od kada sam prvi put prevario moju dragu, znam da je moguće da i ona prevari mene.

Prije deset dana, za vikend proslavljamo smo godišnjicu braka u jednom restoranu. Pošto je iznenada zavladalo nisam očekivao da će se moja ženica obući previše slobodno. Ja sam se za tu priliku obukao sportski, A ona je obukla kožnu suknju, naravno nešto kraću, crne mrežaste čarape, visoke štikle i kožnu jaknu. Nisam video šta je ispod jakne obukla.

Ušli smo u restoran i u garderobi ostavili jakne. Ostao sam kao ukopan kad je moja žena skinula jaknu. Nosila je belu majicu, pripijena uz tijelo. Nije nosila brushalter. Okrugle uspravne sise su se jasno vidjele. Izgledalo je da će bradavice probiti majicu. Pitala me je da li sam iznenađen, A ja sam bio oduševljen. Bio sam napaljen pri pomisli da će svi gosti gledati u nju. I stvarno, kad smo ušli u salu svi su gledali u dugonogu, zgodnu i polugolu gospođu, koja je lagano s noge na nogu hodala kroz salu.

Seli smo u jedan separe u kome su bila prigušena svjetla. Šta kažeš dragi upitala me je. Odgovorio sam joj da nije normalna, ali i da je nevjerovatno seksi i da mi se već digao. Samo je privukla ruku na moje hlače i opisala ga. Oholo.. .. uzdahnula je.

Konobar je došao i naručili smo piće i zatražili meni. Dobili smo piće i naručili ostrige kao predjelo, A dimljeni losos za večeru. Kad su ostrige stigle supruga se približila i rekla da ću uz predjelo dobiti još nešto. Kleknula je ispred mene, otkopčava šlic i počela da me oralno zadovoljava. Lagano je lizala moj kurac i s vremena na vrijeme me gledala iznad naočala. Kako se nalazila ispod stola nije ju omeo ni ulazak konobara koji je video da se nešto neobično dešava ali nije video detalje. Ona ga je lizala, A onda stavila u usta. Popušila mi je kurac u restoranu. Čovječe, prvi put na javnom mjestu, nakon 20 godina braka. Progutala je spermu, sela pored mene i mirno sačekala večeru. Zahvalio sam joj se i rekao da ću joj uzvratiti istom mjerom. Večerali smo i krenuli kući. Govorio sam joj da me napalila pomisao da moju zgodnu ženu posmatra puno ljudi. Samo se nasmijala.

Stigli smo kući, A naša djeca su još bila van kuće. Otišli smo na sprat i polako sam skidao moju dragu. Kad sam je skinuo do gola video sam da je uredila svoju mačkicu. Bila je to obrisana mačkica četrdesetogodišnjakinje. Legla ja na leđa i raširila noge. Počeo sam je ljubiti. Dok sam joj ljubio sise bradavice su se napućile. Spustio sam se dole i lizao joj klitoris. Ona obožava to lizanje. Stavio sam joj dva prsta u mačkicu i nastavio lizanje klitorisu, dok su dva prsta stimulisala njenu G tačku. Kako se ona uzbuđivala sve više vrištala je jebi me daj mi ga.

Moj nabrekli kurac je ušao u moju dragu. Vikala je od sreće toooo. Ta jebačina je potrajala sve dok nisam svršio. Legli smo jedno pored drugog. Ona je nastavila da me mazi. Malo po malo, moja muškost se ponovo podigla. Ona je ustala i sela na mene, dizala se i spuštala na moj kurac nekih desetak minuta i onda mi je rekla, ustaj i jebi me u guzu. Bio sam iznenađen ali sam ustao, prišao joj od pozadi i polako ušao. Počela je stenjati. Kurac joj je ušao skoro cijeli. Vrištala je od sreće sve dok nisam svršio još jednom. Poljubila me i zahvalila na najboljoj godišnjici.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija