Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Godišnjica mature

Bližila se godišnjica mature, deset godina je prošlo i ja sam već zaboravio ekipu iz srednje.. Doduše, ne i Moniku, simpatiju iz srednje, supatnicu sa atletskih staza na Mladosti i uglavnom, komadom bez premca.

Kad me nazvala Gordana, inače zadnja predsjednica razreda na maturi, da će se održati jubilarna proslava mature u jednom hotelu, jer je bilo onih izvan Zagreba koji bi mogli tako prespavati, a u koju se ubrajala i moja malenkost, pošto sam sad živio u Puli, oduševljeno sam prihvatio.

Jedva sam čekao taj vikend i došao u hotel oko 14 sati, a maturalna je započinjala oko 18 sati. Čekirao sam se i u sobi raspremio stvari, pa se upicanio da sam blistao u tamnosivom odijelu, tamnoplavoj pa skoro da i ljubičastoj košulji i cipelama boje konjaka. Spustio sam se do lobija i odmah prepoznao Gordanu. Nije se nimalo promjenila, osim što je imala ozbiljniju frizuru koja nije više bila svezana u rep. Izljubili smo se i izgrlili, te razmijenili par riječi, pa me uputila u restoran gdje je bila već pristigla ekipa.

Odmah sam prepoznao staru mušku ekipu, neki sa već pozamašnom kilažom, a neki i oćelavili. Izgrlili smo se i tapšali jedni druge po ramenima izmjenjujući lovačke priče sa istinitim. Ubrzo su se skoro svi okupili, pa smo krenuli sa večerom. Kraj mene je sjedila jedna plavuša duge kose i sa naočalama, ali nisam ju nikako mogao prepoznati, a onda se nakon razgovora sa drugom ženom, zvala se Verica, okrenula prema meni i nasmješila se, te rekla:

- Bok Igore.

Gledao sam ju jedno vrijeme i onda prepoznao plave oči:

- Ohhh.. . Monika, pa to si ti? ! ? Isuse, uopće te nisam prepoznao.. .
- Nisam se valjda tako puno promijenila? -upitala je sa smješkom spuštajući lagano naočale.
- Ne ne.. . ustvari.. . jesi -rekao sam zbunjeno, pa brzo nastavio- Sjećam se ovih plavih očiju, kratke smeđe kose i vižljaste figure, buntovne djevojke.. .
- Hahahaha.. . no krasno, nitko me od nazočnih nije prepoznao.
- Zar baš nitko? ! ? -sad sam ja bio zatečen.
- No dobro, Gordana i Verica se ne računaju, jer se vidimo skoro svaki dan. Nego, čime se baviš? Gordana mi je rekla da si u Puli?

Tada sam razvezao razgovor koji se sa kraćim prekidima nastavio dugo u noć. Nakon večere smo se Monika i ja preselili u bar, pa smo nastavili razgovor. Saznao sam da se udala, i prsten se lijepo vidio, ali i da je muž stalno na putu, neki guzonja u nekom od ministarstava, a nije me ni interesiralo u kojem, bez djece, rekreativno trči, a kad je saznala da ja i dalje trčim maratone i cross country samo je rekla da po tome ona trči jednom godišnje. Tu smo se oboje nasmijali, a pića su samo dolazila, pa smo se preselili u jedan separe i makli od šanka. Bilo joj je čudno da nisam u braku, ali sam joj rekao da sam dugo godina bio u jednoj vezi koja ipak nije došla do braka.

Nakon nekog vremena u separeu sam osjetio njenu ruku na mojem koljenu ispod stola, te mi se primakla i osjetio sam njenu toplinu na svojoj koži. Nije prošlo dugo i počeli smo se ljubiti, a nakon par minuta sam ju upitao:

- Idemo kod mene u sobu?
- Može -rekla je i pokupila svoju torbicu, pa sam platio piće i otišli smo u moju sobu.

U liftu smo se ljubili kao školarci, brzo i nestrpljivo, sa puno pohote. Kad smo ušli u sobu jedva sam zatvorio vrata i ona je bila oko moga vrata, a ja sam ju podigao na ruke zavukavši ruke ispod njene široke suknje i tako ju odnio do kreveta. Polegao sam ju na krevet i zadigao suknju, te zaronio između njenih nogu i počeo joj ljubiti picu preko gaćica koje su već bile lagano vlažne. Stisla me svojim još uvijek mišićavim nogama, bila je dobra sprinterica svojevremeno dok nije pukla tetiva na nozi.

Pomakao sam gaćice u stranu i ugledao ono za čim sam ćeznuo prije deset i više godina. I ona njena prćasta guza u atletskim uskim gaćicama.. .. oh kako sam joj tada htio zabiti kurac i u picu i u guzu, ali eto.. . napokon će se to i desiti. Njena pica je bila mokra i obrijana, kapljice su se zadržale na usminama koje su bile iznimno pravilne i jako privlačne. Zabio sam jezik između njih i počeo ju lizati. Samo je zastenjala i privukla mi glavu još više na picu. Pokušao sam joj ugurati jezik čim dublje u picu što je kod nje izazvalo jecaje, a kad sam uhvatio zubima klitoris samo je zastenjala i počela svršavati. Iznenadilo me to jer nisam znao da je tako napaljena.

Odmaknuo sam glavu i stavio joj prst u picu, te ju počeo trljati iznutra, a ona je potpuno raširila noge prepuštajući mi se. Odigao sam se sa kreveta i povukao joj gaćice uz noge, te skinuo sako i košulju, pa onda i cipele, hlače i gaće, te sam ostao stajati sa dvadeset uspravnih centimetara napetog kurca koji je jedva čekao ući u ono što je htio odavno. Ona je u međuvremenu otkopčala svoju bluzu, pa sam vidio njene slatke čvrste sise koje su me oduvijek privlačile. Kleknuo sam na krevet i namjestio kurac na ulaz u njenu otvorenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Uzdahnula je duboko kad je ušao do kraja u njenu picu. Malo smo se umirili, a onda sam ju počeo jebati. Ispočetka polako, a onda sve brže i brže. Obgrlila me je nogama i privlačila na sebe da ulazim što dublje u nju. Zabila mi je nokte u leđa i tjerala me da ju jebem čim snažnije:

- Daj daj.. . jebi me jako.. . ahhhh.. . oh kako je dobar .. .. mmmmm.. . konačno.. . aaaaaahhhhh

Na ovo zadnje je ponovo svršavala i malo se opustila, ali ne za dugo jer me je odmah obgrlila i nastavila govoriti:

- Hajde daj.. . napuni meeee.. . hoću tvoju spermu.. . dajjj.. .

Nastavio sam žestoko i uskoro joj udovoljio kad sam počeo svršavati i puniti njenu picu svojim toplim sokovima. Stisla me jako svojim nogama i nisam mogao izvuči kurac iz njezine pice još dobrih pet minuta. Napokon smo se razdvojili i kad sam došao do daha upitao sam ju:

- Šta ti je bilo ono 'Konačno'?
- Paaa.. . oduvijek sam te htjela, ali sam mislila da te ne privlačim.. . -prstom je klizila po mojim prsima.
- Pa ja sam te oduvijek i želio, ali sam ti se bojao priči -rekoh i pogledah je, a onda oboje prsnusmo u smijeh.

Trebalo nam je malo da se smirimo, a onda sam ju zagrlio i poljubio, pa joj počeo masirati sise. To je izazvalo kod nje meškoljenje, pa se ustala i skinula do kraja bluzu, te suknju, a ja sam vidio da još uvijek ima prćastu guzu i kurac mi se odmah probudio, na njeno oduševljenje, naravno. Samo sam joj rekao:

- Oduvijek sam volio tu tvoju guzu.. . -ona se nasmijala i klekla na krevet i tiho rekla:
- To i vidim po njegovoj reakciji -pomazila mi je kurac i nastavila- Hajde, stavi ga na toplo.

Ustao sam i stao iza nje. Pica je bila na idealnoj poziciji i samo sam ga gurnuo u nju. Uzdahnula je i tiho promrmljala:

- Uhhh.. . kako je dobar..

Počeo sam ju jebati primivši ju za bokove, a onda naslinio prst i stavio ga u ružičasti otvor šupka. Lagano se trznula, ali nije uzmakla, pa mi je prst uskoro kliznuo unutra. Sad sam punio obje njene rupice, a ona je samo dahtala. Nakon par minuta sam ga izvukao iz pice i namjestio na ulaz u šupak. Počeo sam lagano ulaziti, a ona je tiho stenjala i stiskala plahte ispod sebe. Uskoro je glavić ušao i sad se čulo ubrzano dahtanje iz jastuka u koje je gurnula glavu. Ubrzo sam ga uspio ugurati do kraja i počelo je jebanje. Konačno sam guzio njenu prćastu guzu, a činio sam to sa guštom. Nije mi trebalo dugo i uskoro sam punio i njenu guzu sa spermom. Ona je isto svršila, pa su joj butine bile mokre od sokova.

Izvalili smo se jedno kraj drugoga i ubrzano dahtali. Onda sam joj rekao:

- Ako želiš možeš ostati preko noći?

Malo je šutila, a onda je tiho rekla uz smješak i neki čudan sjaj u očima:

- U redu.. . ionako moramo puno toga nadoknaditi.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija