Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Godišnjica Mature

Ušao sam na forum od jednog ženskog portala gdje je tema bila prevara u braku odnosno treba li prevaru oprostiti ili ne. Uglavnom se pričalo o prevari s muške strane i većina žena se osjećala povrijeđenima, te nisu bile sklone oprostu osim izvjesne Suzane koje se suprostavljala mišljenjima ostalih žena. Iako nije bilo riječi o konkretnim slučajevima, nekako me je zainteresiralo mišljenje te žene. Odmah sam se registrirao, naravno pod ženskim imenom i stupio u kontakt sa osobom koja se predstavljala kao Suzana iz Varaždina tako da sam u postovima podržavao njene komentare a zatim sam je pozvao na chat.

Iako sam bio prilično uvjerljiv u razgovoru, nisam htio da odmah pričamo o osobnim stvarima, nego polako tek nakon nekoliko dana kad se stekne povjerenje iako smo oboje bili anonimni. Kad sam već mislio odustati, jednom prilikom Suzana se ipak otvorila i ispričala mi svoj slučaj. Ovog puta, umjesto da prepričam njezinu priču, odlučio sam je napisati u prvom licu što inače ne prakticiram kad se radi o pričama gdje je glavni lik osoba ženskog spola. Za sebe mogu reći da sam jedna od onih sretnica koje su prvu ozbiljnu vezu uspjela okruniti brakom.

I to sretnim brakom. Imala sam 24 godine i tada smo već bili u vezi 3 godine. Zadnjih godinu dana nismo se baš pazili ali ništa se nije dogodilo sve do te jeseni. Stvari su kasnile i nije bilo druge nego kupiti test. Mogu reći da uopće nisam bila niti iznenađena niti uzrujana kad su se pojavile dvije crtice. Vratila sam se u krevet i zamišljala moguće scenarije. Ma zapravo sam bila sigurna u njegovu pozitivnu reakciju ali ipak dio mene htio se pripremiti na njegovu eventualnu reakciju tipa – „Čuj, ja ću platiti abortus, znaš nisam dovoljno zreo još, ti sama odluči.

. . ”. Slikala sam tester i poslala mu sliku bez ikakvog teksta. Mobitel je odmah počeo alarmirati poruke a zatim neumorno zvoniti. Nisam se javila niti odgovorila na poruku. Obukla sam se i izašla iz stana bez mobitela. Šetala sam gradom bez cilja i izgubila pojam o vremenu. Vjerojatno bi lutala cijelu noć. Nije mi smetala ni hladnoća ali proradio je onaj majčinski instinkt koji mi je dao do znanja da se ne smijem prehladiti, ne zbog sebe nego zbog bebe. Vraćala sam se u stan i ugledala ga kako sjedi na stepenicama.

Čim me je vidio, u dva koraka je preskočio stepenice i počeo me grliti i ljubiti. Riječi su bile suvišne. Ubrzo smo se vjenčali, rodio se mali Ivan a uz pomoć i mojih i njegovih roditelja otkupili smo stan. Kad mi je istekao porodiljni počela sam raditi u obližnjoj kopirnici na pola radnog vremena. Dvije godine kasnije opet sam ugledala dvije crtice što je bio znak da će na svijet doći mala Eva. Kad je Eva navršila godinu dana bili smo u dvojbi da li da se vratim na posao ili da još neko vrijeme ostanem sa djecom.

Muž je bio sklon odluci da ostanem doma, najbolja prijateljica Sabrina poticala me da se maknem iz stana na bilo koji način a ja sam bila neodlučna. Sabrina mi je bila ne samo najbolje prijateljica nego i jedina. Još od srednje škole. Ona je jedina koja me uspijevala izvući iz stana na nekakvu kavu ili piće ili pak kupovinu. Na noćni izlazak nisam pristala. Zadnji takav slučaj bila je moja djevojačka. Jedno jutro dok sam hranila malu zvala je Sabrina i samo kratko rekla: ”Stavi vodu za kavu, stižem”.

Ubrzo je uletjela u stan mašući nekakvom kovertom, stavila ju je stol, rekla da pročitam i krenula se igrati sa djecom. Servirala sam kave i otvorila kovertu. Unutra je bila pozivnica za proslavu povodom 10 godina od mature. Ugodno sam se osjećala prisjetivši se tih ljudi i činjenice da bi se mogli sresti nakon toliko vremena ali samo pomisao na nekakvu proslavu nije mi se sviđala. „Super ali neću ići” – Rekla sam glasno da me Sabrina čuje. Odmah je dotrčala u kuhinju i uvjerljivo rekla: -”Ne seri, ideš makar organizirala da svih 30 dođe ovdje po tebe!

”Znala sam da Sabrina neće odustati a definitivno sam morala pristati kad su se ona i muž udružili u nagovaranju. Daleko od toga da sam mislila kako on nije u stanju čuvati jednu noć dvoje male djece ali samo činjenica da djeca nisu sa mnom uzrujala bi me. Iako mi se težina vratila na svoje nakon poroda, trebala mi je nova garderoba. Naravno, Sabrina je bila vodič u shoppingu ali mišljenja su nam se razilazila. Ipak me uspjela nagovoriti da kupim jednu zaista predivnu crnu haljinu. Nisam zaista namjeravala kupiti tako nešto ali ona me je nagovorila da je samo probam obući.

Kad sam se pogledala kako izgledam u njoj, sve one dvojbe oko vulgarnosti, veličine dekoltea ili pak kratkoće donjeg dijela, pale su vodu. Nešto takvo kratko nisam nosila niti na maturalnoj zabavi a kamo li tek kasnije. Tih par dana prije zabave bila sam prilično zbrkana. Pokušavala sam se prisjetiti svih faca iz razreda. Osim njih desetak koje imam na facebooku, sa ostalima nemam nikakvog kontakta a na neke sam potpuno zaboravila da postoje. Zanimalo me je kakav će biti susret sa Sanjom s kojom sam bila u svađi cijelo vrijeme.

Ne očekujem da ćemo se grliti ali nismo više klinci da se ponašamo glupo. Kakav će biti susret Filipom s kojim sam hodala dvije godine ili sa Matejem u kojeg sam pak bila ludo zaljubljena? Kako ću reagirati kad vidim kretena od Leonarda s kojim sam izgubila nevinost ili pak Dina s kojim sam zabrijala na maturalnom putovanju? Kako ću se osjećati kad čujem kako su uspjeli u životu, stekli diplome i našli dobre poslove dok ja radim u kopirnici? Srećom imam Sabrinu koja me je uvjeravala da sam sa dvoje djece koje imam i muža kakvog se samo poželjeti može postigla više i da imam bolji život nego ova koja je poznata tv novinarka ili pak ova druga koja se slika sa ministrima a pogotovo naša prijateljica koja se udala za poznatog sportaša.

Ajme hoće li i one zaista doći? Došao je i dan proslave. Sabrina je još od popodne bila kod nas. Valjda je htjela biti sigurna da se neću predomisliti. Kad smo se napokon sredile i izašle iz kupaone muževa reakcija na moj izgled govorila je sve. Dok sam mu po stoti puta davala upute u vezi djece, on me je pogledima gutao, nije ni slušao što sam mu govorila. Napokon smo krenule. Sabrina je vozila uz napomenu da ja vozim natrag ako se ona napije. Ubrzo smo stigli do restorana a ja sam već prije komentirala zašto su izabrali baš ovaj restoran kad u gradu ima puno boljih i jeftinijih.

Sabrina mi je odmah dala do znanja da je ovo najbolji izbor jer se ispod restorana nalazi noćni klub tako da se ne moramo seliti nakon večere na neko drugo mjesto nego se sam spustimo dolje. Nisam uopće bila oduševljena s time što je u planu odlazak u noćni klub. Po dolasku sam imala nekakvu tremu ali čim smo ušle i popile piće dobrodošlice te se počele pozdravljati sa svima, trema je nestala. Bilo je zaista uzbudljivo vidjeti sve te ljude nakon deset godina. Da, zaista su se promijenili.

Na moje dobro raspoloženje djelovala je činjenica da sam cijelo vrijeme bila uvjerena kako ću kao kućanica sa dvoje djece izgledom biti u sjeni ostalih cura, to jest žena koje imaju vremena više se brinuti o sebi, ali bila sam u krivu. Gotovo sam skenirala svaku od njih i tada mi se samopouzdanje podiglo tim više što su i sa ženske i sa muške strane pljuštali komplimenti. Kad smo se svi skupili najprije smo odali počast Zvonimiru koji više nije sa nama na ovom svijetu, a onda bi ustali jedan po jedan i ukratko rekli o svom životu, o svojim postignućima nekoliko rečenica.

Zaključili smo da smo jedan od najuspješnijih razreda u gimnaziji jer se svakodnevno u javnosti može čuti i vidjeti njih nekoliko. Polovica njih su zaista uspješni u svojim karijerama dok se polovica nas odlučila za nešto mirniji život. Neke stvari su me ipak iznenadile, recimo Jasenka kojoj doslovno nisi mogao dati na čuvanje dvije nacrtane ovce, danas je uspješan poduzetnik te vodi firmu sa četrdeset zaposlenik dok Ernest, momak koji je bio uvijek najbolji u svemu, imao visoke ciljeve i ambicije - radi kadi kao zaštitar u trgovačkom centru.

Neki su postali ozbiljniji i pametniji ali isto tako neki su ostali blesavi kao i prije. Sve u svemu večera je protekla u ugodnoj atmosferi i da je trajala cijeli tjedan ne bi se stiglo sa svima popričati koliko bi se željelo. Često bih pogledavala na mobitel i mužu slala poruke sve dok mi nije rekao da se prestanem brinuti i da se fokusiram na zabavu. Kako je večer odmicala tako je i boca crnog vina postala sve praznija i osjetila sam da djeluje na mene tako da mi se jezik razvezao ali za razliku od Sabrine nisam bila pijana.

Dobro, od nje sam to i očekivala. U takvom raspoloženju odjednom je došla ponoć a to je značilo da idemo dolje u bar. Iako sam u početku mislila kako ću odmah nakon večere zbrisati kući sada mi se činilo da je odlazak u bar na piće ispravna stvar. Neki su ipak iskoristli priliku i nestali ali većina nas se ipak spustila u bar. Nekoliko pića u baru ohrabrilo me je tako da su moje noge nakon dugo vremena kročile na plesni podijum. Malo po malo Sabrina mi je izmicala te je sve više vremena provodila na šanku sa Danijelom.

Njezina povijest sa Danijelom je zanimljiva. Oboje su bili zaljubljeni jedno u drugo ali nikad nisu bili zajedno. Sada su oboje slobodni tako da nisam vidjela ništa lošeg u tome što je njegova ruka stalno oko nje. Pauze od plesanja kratila sam sa Gordanom, Borisom i Damirom koji su se konstantno brinuli da ne budem žedna. Inače Damir i Boris su bili onaj dvojac šarlatana iz zadnje klupe koji se provlačio tokom cijelog školovanja. Oboje su bili iz imućne obitelji i već im je bilo predodređeno s čime će se baviti u životu tako da ih škola uopće nije zanimala a nisu baš bili niti previše društveni.

U jednom trenutku Sabrina i Danijel su se poljubili dok sam ja nastavila ispijati pića sa ovom trojicom na šanku. Malo kasnije Sabrina mi je prišla i rekla da bi se ona „izgubila nekamo” sa Danijelom pa ako ne bi bio problem da odem doma sa Gordanom ili ovom drugom dvojicom. Naravno da mi nije smetalo. Bilo mi je drago zbog nje ali u međuvremenu mi je promaklo da je i Gordana već otišla. U tom trenutku bilo nas je u baru sve manje i manje. Kad sam upitala gdje su svi nestali dobila sam odgovor da su već skoro četiri sata.

Iskreno, mislila sam da još nije niti jedan sat. „Ajde bacit ćemo te doma” – rekao je Damir. Damir i Boris došli su zajedno. Veliki novi karavan crne boje bio je upečatljiv na tada već polupraznom parkingu. Marku auta nisam zapamtila. Razlikujem automobile samo po veličini. Htjela sam sjesti iza ali mi je Boris ljubazno prepustio da sjednem na mjesto suvozača. Zapričali smo se tako da nisam primijetila kuda Damir vozi sve dok nije nestala javna rasvjeta a onda je skrenuo neasfaltiranim putem.

„Kuda to voziš? ” - upitala sam. „Pa da se malo skuliramo prije nego dođemo doma” – odgovorio je. Nisam shvatila šta misli pod tim. Mislila sam valjda da se malo otrijezne ili tako nešto. Parkirao je auto i oni su zapalili cigarete što mi je smetalo. Damir: -” Boris, gasi cigaretu, posvetit ćemo se njoj”. Tada mi je Damir stavio ruku na koljena. Još uvijek sam mislila da se šale i samo sam mu maknula ruku, te rekla: - „ Ma daj Damire, šta ti je”. „Šta šta mi je pa vidi kako si dobra jbt”.

A Boris je dodao: - „Daleko najbolja pička od svih iz razreda. Tada sam shvatila da se ne šale a i jedan i drugi su me već počeli pipkati. „Hej dečki, dosta je bilo, pretjerujete. Ili me vozi kući ili idem pješice”. Boris: - „Ha ha, baš bi bilo zanimljivo vidjeti ovako obučena žena izlazi iz šume u 4 ujutro. ”Tad sam shvatila da odlazak pješice nije opcija. Ne bih sama šumom šetala u ovo doba. Također sam postala svjesna svog atraktivnog izgleda i činjenice da su se 2 kretena napalila na mene.

Da nisam bila pijana vjerojatno bih već počela vrištati i pobjegla iz auta. Ne, zapravo da nisam pijana ne bih se niti našla u takvoj situaciji. Dobro nisam baš toliko bila pijana da ne znam što radim ali onako, malo pripita ali svjesna situacije. Damir nije odustajao i stalno me rukom pokušavao pipkati a ja uporno odbijala. Damir: -”Pa daj Suzi, opusti se. Malo se zabavimo i idemo kući. Nismo klinci jebote”. „Ma, dajte dečki šta vam je? Smirite se i vozite me kući. Ja sam udana, i vi imate žene.

. . ” - pokušavala sam ih nekako odgovoriti od njihove očite zamisli. Boris: - Pa dobro vidiš kako nas pališ cijelu večer. Gaćice ti se vide, jebote, sise su ti na izvolite.. . pa šta očekuješ onda? ”. Damir: -”Ali stvarno si najbolja pička od svih, uvijek si bila”. „Pa dobro ali to ne znači da se želim ševiti sa vama. ” - rekla sam. „Joj a tako sam napaljen. ” - dodao je Boris. Pokušavala sam smisliti neki plan kako da se izvučem iz ove situacije. Nikakav seks nije dolazio u obzir ali njih dvoje su bili uporni i nisu popuštali u svom naumu tako da sam i dalje imala pune ruke posla sa micanjem njihovih ruku s mene.

„Prestanite” – rekla sam ali moje dvije ruke naspram njihove četiri nisu imale šanse, pa sa tada glasno vrisnula: -”Prestanite me dirati”. Tada su se malo smirili ali i dalje nastavljali verbalno nagovarati. „Dajte dečki, idemo doma molim vas”.
- Ponavljala sam a onda je Damir počeo: - „Okay, postoji način da te ne diramo a da mi dobijemo šta smo želimo”. „Ma šta to? ” - Upitala sam iz znatiželje i želje da čujem bilo kakvu mogućnost da dođem doma nedirnuta. „Pa ovako, pokažeš nam sise a mi se izdrkamo i idemo doma.

Okay? ” - rekao je Damir. Nikakvo pokazivanje sisa nije bila opcija ali čak i ovo je zvučalo bolje nego ono kako su me počeli dirati u početku. Nekoliko minuta nisam ništa govorila a oni su stalno upitkivali – „Jel može tako, a? ”Dugo sam razmišljala i na kraju shvatila da to možda i nije tako loša ideja. Pokažem im sise, oni se izdrkaju i idemo doma. „Može” – rekla sam. Boris koji je sjedio iza pomogao mi je spustiti patent od haljine i otkopčati grudnjak. Ostala sam tako sjediti golih sisa.

Kako sam se osjećala? Samo sam htjela da to sve čim prije završi. Samo sam rekla kratko: -”Bez diranja”. Obojica su istovremeno otkopčala hlače i počela drkati svoje kurčeve. Sjedila sam mirno i gledala ravno. Damir se okrenuo bočno prema meni tako da iako nisam gledala u kurac, nisam mogla izbjeći da ga ne vidim. Ovog drugog iza nisam gledala. Damir: - „Eto vidiš da je dobro ovako, jel tako da nije strašno? . ”Istina, i nije bilo tako strašno ali nisam ništa rekla. Damir: -”Jel možeš samo podignuti haljinu da vidim gaćice?

”Uradila sam što je htio. Mislila sam da će brže biti gotov ako i to vidi ali sam valjda nesvjesno malo raširila noge tako da su uske tangice jedva prikrile da se maca ne vidi. „Jao kako si dobra” – obojica su ponavljali. Vidjela sam kako Damir drka na momente brzo a onda sporije i tako opet i ne pamtim kad sam zadnji puta vidjela muškarca kako drka kurac, a tada je rekao: - „Molim te samo malo razmakni da je vidim”. Glas mu je bio iskrivljen od uzbuđenja i zaključila sam da će svršiti svaki čas.

Zato sam valjda spustila ruku i razmaknula gaćice. Da, to sad zvuči loše ali zaista sam im pokazala svoju macu. Tada je Boris rekao: -”Čekaj malo, ništa ne vidim. ” Izvukao je je mobitel i posvjetlio po mojoj maci. Bilo mi je neugodno. Boris – „Bez brige neću slikati i snimati. ”„Predivna ti je pičkica” – zaključio je. Zbog toga je intenzitet njihovog drkanja pao. Damir je i dalje sjedio na mjestu i mazio svoj kurac a vrijeme je prolazilo i polako je počelo svitati. „Ajde dečki, završite pa idemo.

” - rekla sam. Damir – „Puno sam popio pa mi treba duže. Ajde mi ga ti pa sam gotov za par sekundi. ”„Neću ti ga ja drkati” – odbrusila sam a onda se javio Boris.
- „Ajde Suzi već je dan vani, već smo mogli bit gotovi. ”Znao je magarac što treba reći. Stvarno sam mislila da trebam uraditi sve samo da požurimo s tim. Nagnula sam se prema Damiru i počela mu ga drkati. Drkala sam mu tako minutu dvije a onda je Boris rekao da ga i njemu. Okrenula sam se iza prema Borisu a Damir je spustio moje sjedao da imam bolji pristup.

Tako sam naizmjenice drkala Damirov i Borisov a iz istog razloga da završimo čim prije počela sam im ga pušiti. U trenutku dok sam nagužena pušila Borisu koji je diktirao pokrete držeći me za kosu, Damir je iskoristio priliku i počeo mi dirati macu. Na trenutak sam uspjela izvući njegov kurac iz usta i onako stenjajući rekla – „Nee, dogovorili smo se da me nećete dirati. ”Damir – „Jebote kako si mokra”Boris je dodao: - „Daj ne glumi. Očito je da se želiš jebati. ”„Ne, ne želim.

” - rekla sam i uspjela se otrgnuti od njih. Uspjela sam sjesti ali naslonjač je bio spušten tako da sam uz njihovu pomoć odmah bila u ležećem položaju. Boris me je dirao gore a Damir mi je prstima dirao macu i ulazio u nju. Damir: - „Uh kako je mokra i široka, sva se rascvjetala”Boris: - „Smiri se, sad ćemo te jebati i to je to. ”Samo sam rekla: -”Nee”Boris: - „Daj kurvice na glumi, svi su te jebali u srednjoj osim nas. Sad je naš red”. Damir mi je skinuo tangice i legao na mene.

Ušao je u mene i odmah počeo snažno jebati. Moram reći da sam ga primila zaista kako treba i ono što mi se do prije minute činilo nezamislivo i odvratno počelo je biti ugodno. Očito je bila da sam miješala guzom i širila noge koliko je god to moguće u skučenom prostoru. Trajalo je to prilično dugo. Stenjala sam i kad sam već osjećala da mogu svršiti Damir ga je izvadio a ja sam počela svršavati onako kako se kaže . „na prazno”. I dok su mlazevi sperme prskali po meni, po sisama.

po haljini, čak nešto i po licu, ja sam sama sa sobom privela svoj orgazam kraju. Tada sam se trenutno vratila u stvarnost i shvatila da sam ja sad jena izjebana žena puna sperme koja gola leži u autu sa dva muškarca u pet sati ujutro. Ona teorija o savršenoj ženi i majci pala je u vodu. Razmišljanje je prekinuo Boris koji je izašao na stražnja vrata a ušao na suvozačeva, te se odmah našao na meni. Znala sam da se moram jebati još i s njime. Odmah mi ga je ugurao. Činilo mi se da je možda malo veći i tvrđi a uskoro sam se uvjerila da je i puno izdržljiviji.

Dugo me je jebao tako, podizao mi noge i nabijao ga u moju macu. Kad je htio da vidi kako ja jašim, promijenili smo pozu. Jašila sam ga koliko kod sam imala snage a nakon toga završili smo u jebanju straga. Nije bilo baš udobno u toj pozi u autu pa je otvorio vrata a ja sam se naguzila. Tako stojećki me je jebao. Sve je to dugo trajalo tako da se Damiru opet digao te sam po prvi i jedini puta imala u sebi dva kurca istovremeno. jednog u maci i jednog u ustima. Dok sam ja tako dahtala i stenjala Boris i Damir su se dogovarali da svrše u istom trenutku.

Ja sam bila nemoćna i iscrpljena. Navikla na jedan orgazam, nisam ni planirala drugi ali tada se dogodila eksplozija. Borisovo jebanje straga dovelo me do još jednog orgazma i dok sam svršavala samo sam čula: „Saaad! ”. Tada me Boris počeo puniti straga dok je Damir izdrkavao po mojem licu. Suhih usta, dehidrirana, izjebana, puna sperme pokušavala sam se srediti. Pogled na sunce pobudio je dodatnu dozu grižnje savjesti. Maramicama i krpama brisala sam spermu sa sebe i sa haljine , te pokušavala srediti lice i kosu.

Nitko nije prozborio niti jednu riječ dok smo se vozili. Srećom poruka i poziva nije bilo jer ne znam što bi rekla. Samo sam se nadala da muž još spava što je bilo za očekivati jer je zasigurno imao nekoliko buđenja tokom noći. Na stubištu sam srela susjeda koji je ostao bez teksta kad me vidio. Samo sam mu rekla: ”Bok sused, gledaj me koliko hoćeš samo me ništa ne pitaj. ” Ušla sam u stan. Spavali su. Dokopala sam se kupatila i tu su problemi bili riješeni. Kad sam bila gotova on se probudi, ne svojom voljom nego je trebalo nahraniti dijete.

Kad je vidio u kakvom sam stanju, samo se nasmijao i rekao: - „Ipak si bolja od mene”. Aludirajući na to što je prije dvije godine on imao istu obljetnicu pa su ga njih troje doveli kući u 10 ujutro mrtvog pijanog. I ako nisam vjernik, zahvalila sam Bogu na takvom mužu koji nije bio sumnjičav, nije ispitivao i nije iskazivao ljubomoru. Mogućnost da je nešto znao ili sumnjao ostavila sam otvorenom ali do dana današnjeg nikad nije bilo riječi o tome. Sabrina nije puno ispitivala jer je bila puna sebe zato što je uspjela ostvariti vezu sa bivšom neostvarenom ljubavi, tako daniti ona pojma nema o mojoj super avanturi.

Jedini problem je to što još u budućnosti postoje i 20 godina mature, 30.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija