Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

goljufije

To se mi je zgodilo pred dvanajstimi leti med študijem v tujini. Med dvomesečnim usposabljanjem sem spal z več dekleti in ženskami. Mimogrede, poročen sem in moja žena je zelo čedna in prekleto vroča. Dela v tujem podjetju, kjer je večina moških. Visoka blondinka z ozkim pasom, dolgimi lepimi nogami, velikimi joški, zahtevna, povrhu vsega pa se popolnoma zaveda.

Vedno je oblečena harmonično, dovolj seksi, vendar ne vulgarno. Naš seks je bil takrat klasičen, nič posebnega. Da se vrnem k treningu. Mešana skupina mladih z vsega sveta. Prvi dan sem opazil Švedkinjo, raje bi rekel, da je iz Karike, ker je bila temnopolta. Njene dolge noge in harmonična postava so mi padle v oči.

Bilo je še veliko deklet ali žensk, ki jih takrat nisem poznal. Ta Šved je bil v sobi poleg moje. Prvi petek zvečer smo šli kot skupina, približno deset. Sedeli smo v restavraciji in se nehote pogovarjali. Šved je sedel nasproti mene. Opazil sem, da me pogosto gleda.

Mimogrede, tisti večer je bila v ozkih kavbojkah, ki so poudarile njeno lepo postavo. Zgornji del oblačil je bila majica ali srajca, ki je pokrivala prsi, vendar brez naramnice. Začutila sem, da pod tem ne nosi ničesar. V nekem trenutku sem začutil, kako se me je dotaknil z nogo pod mizo.

Bil sem presenečen, a nisem sovražil. Slekla je čevelj in me pobožala po nogi. Pogledala sem jo in nasmejala se je. Komaj sem čakal, da vstanem in se odpravim v hotel. To noč sem pričakoval seks. S tramvajem smo se odpeljali do hotela, celotna skupina. Stala je poleg mene in nenehno iskala razlog, da bi se me dotaknil.

Prišli smo v hotel, se povzpeli v sobe. Vprašal sem jo o meni ali tebi. Prijela me je za roko in me odpeljala v svojo sobo. Začela sva se poljubljati. Njene široke ustnice so bile čudovite. Jeziki so se prepletali, prav tako roke. Slekel sem polo majico. Slekel sem ji srajco ali srajco in res so se ji pokazale gole prsi, ki stojijo pokonci.

Pobožal sem jo po prsih in jih poljubil. Moja dolgoletna želja se uresničuje. Slekli smo se do gola. Rekla je, da želi biti slabša. Legel sem, ona pa je sedla in udarila v lahkem ritmu, medtem ko sem ji zamenjal joške. Nekoč se je spremenila v vzvratnega kavboja in se začela počasi spuščati name.

Nadalje me je razjezilo, da sem pospešil gibanje. Hitro sem prišel. Oblekel sem se in rekel, da lahko to ponovimo jutri. Prišel sem iz njene sobe in se skoraj spopadel z Litvanko, rasno žensko, pozneje bi izvedel o spodobni ženski z ogromnim videzom in ogromnimi prsi.

Zavedala se je, kje sem in kaj počnem. Jutri zvečer sem z upanjem bival v hotelu na Švedskem. Vendar se ni pojavila. Spustil sem se v bar in tam naletel na dekle z Maldivov, tudi na treningu. Beseda za besedo, spoznal sem, da se bo poročila. Bila je lepa, temnopolta, a z biserno modrimi očmi, lepotica v majhnem pakiranju.

Ni mi odgovorila na vprašanje, ali so vse ženske na Maldivih tako lepe. Po dveh ali treh Jack Daniels sem si drznil. Naslednja pijača je bil koktajl. Kar sem vprašal. Vzela je "Sex on the beacoup." Ko je natakar prinesel pijačo, je rekla, da je pogrešala povezavo.

Ko sem jo vprašal, kaj pa druga, se je samo zahihitala. Tisto noč sem z njo končal v postelji. Res je, da se strup skriva v majhnih stekleničkah. Takšen ogenj, seks v različnih pozah in stoji na stojalu so bili še posebej impresivni. Potem sem jo položil na posteljo in ji ponudil oralni seks z njenim kričanjem.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija