Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gospođa direktorka

Već neko vreme radim u jednoj firmi i imam opasno dobru direktorku. Vrh riba, plavuša, starija žena, 49 godina, uvek top sređena. Uglavnom nosi suknje malo iznad kolena pa se savršeno vide njene prelepe seksi noge i uvek je lepo izražena guza. Posmatram je redovno svakog dana na poslu i često drkam na nju kad dođem kući sa posla. Prošlog meseca smo trebali ići na jedan kraći službeni put, samo jedna noć u hotelu te sam se odmah ponadao da je to možda prilika da se moje maštanje o njoj konačno ostvari.

Otišli smo u petak popodne, završili sastanke i uveče otišli u hotel. Na recepciji su nam rekli da je firma rezervisala samo jednu sobu jer je to jedino bilo slobodno za to veče. Moje šanse su odmah povećale. Otišli smo u sobu, raskomotili se i legli da odmaramo jer je već bilo jako kasno a mi umorni. Obukla je svilenu spavaćicu, crnu, kratku, naravno njene seksi noge u prvom planu lepo izražene kao i malo dublji dekolte. U sobi je bio samo jedan krevet te smo morali ležati zajedno.

Pustili smo tv i malo pričali pred spavanje ali se dalo primetiti kako sve vreme gledam u njene seksi nogice. U jednom trenutku me je upitala da li mi se stvarno toliko sviđa ono što vidim pa ne skidam pogled. Rekoh sebi to je to, evo dobre prilike da pređemo malo na one bezobrazne teme. Pohvalio sam je kako mi se uvek jako sviđa kako ona izgleda i da mislim da je prelepa i prezgodna žena. Zatražila mi je da joj malo izmasiram noge koje su je bolele od umora i stajanja na štiklama ceo dan, na šta sam drage volje pristao.

Nakon masaže sam je nastavio češkati po nogama, posebno po butinama dok smo nastavili pričati. Osetila se vrlo jaka seksualna tenzija i privlačnost koju smo oboje osetili i u sred razgovora se i poljubili. Pogledali smo se onako malo zbunjeno ali smo znali da oboje to želimo i nastavili smo sa ljubljenjem dok sam ja povlačio svoju ruku sa butina na gore pa ispod njene spavaćice. Osetio sam da su joj gaćice već jako vlažne a priznala mi je da se napalila za vreme masaže nogu. Pomerio sam joj gaćice u stranu i počeo češkati njenu vlažnu i lepo obrijanu pičkicu a ona mi je gurnula ruku u bokserice i počela mi drkati kurac.

Spustio sam je da legne, raširio joj noge i skinuo gaćice. Počeo jezikom prelaziti preko njenih butina pa sve do pičkice i nazad. Onda sam krenuo da je ližem i guram jezik unutra, da joj nežno grickam klitoris i da je ljubim svuda oko pičkice i ližem sokove koji su curli iz nje. Jako je to napalilo i postajala je sve vlažnija na šta je rekla da ne može više da izdrži ovako napaljena i da nenormalno želi da je jebem. Skinuo sam bokserice i stavio joj ga u toj misionarskoj pozi kako je ležala i krenuo najpre nežno i polako da prodirem u nju nastavljajući da je ljubim pa onda sve brže i jače gde smo se oboje jako napalili i krenuli se jebati vrlo žestoko.

Promenili smo pozu gde sam ja seo a ona me ujahala. Stisnuo sam je jako za guzu i privlačio jako ka sebi dok mi je ona sve brže jahala kurac a ja je još i udarao po guzovima koji su postali skroz crveni od mojih šaka. Jahala me žestoko i nakon svega par minuta onako napaljen osetio sam da sam pred svršavanjem. Izvadio sam ga i svršio joj po pičkici. Odmah je ustala i spustila se dole kako bi krenula da ga puši. Lizala ga je od korena do glavića, ljubila, lizala jaja, uspela je da me za minut nakon svršavanja ponovo nenormalno napali.

Pušila ga je par minuta onako baš iskusno, vidi se da voli da ga puši i da ima iskustva u tome te sam joj nakon par minuta svršio u usta. Iscedila ga je do kraja. Nakon seksa smo se istuširali i uspavali. Kada smo sutradan ustali dogovorili smo se naravno da nikom ne pričamo o ovome i da ubuduće svakako možemo iskoristiti još neku priliku koja nam se bude ukazala za ovakva druženja jer smo oboje baš uživali i seks je bio nenormalno dobar. Više o narednim našim jebanjima u nekim od narednih priča.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija