Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gospodarica

Došao sam ispred njezinoga stana, pozvonio i čekao da mi otvori Gospodarica.
Na vratima se pojavila crnka atrkativnoga izgleda u visoke crnim čizmama, crnim grudnjakom i crnim kožnim hlačama.
Vidjevši nju onakvu izrečio sam oči i zinuo kao cipal , uzela me je na ruku odvukla unutra i zatvorila vrata.

Stajao sam sam kraj nje kao neki patuljak budući da je nosila visoke crne čizme uhvatila me je rukom za bradu i rekla ti ćeš biti moj rob i radit ćeš sve što ti naredim.
Prvo me je odmjeravala a zatim mi je prvo naredila da kleknem ispred nje stavila mi je međunožje na glavu i rekla da ližem onako preko hlača.
Onda mi je rekla da legnem na pod i preko mojih hlača je čizmom gladila moja jaja i kurac , rekla mi je da pužem na koljenima do krevetima tamo legnem i skinem se gol.
Legao sam na krevet gol i ona mi je stavila opet međunožje na glavu i tako se trljala ali opet u crnim hlačama.
Zatim mi je naredila da joj skinem hlače i čizme a ostalo je samo u seksi gačicama i rekla da joj obližem noćne prstiće što sam joj uradio.
Skinula je gaćice i stavila mi je vlažnu picu na usta trljala se tako govorila liži liži i čvrsto me držala za kosu uživala a ja sam dao sve od sebe da je dobro zadovoljim uvlačio sam jezik u picu koliko sam mogao.
Počela se grčiti i svršavati miris pice mi je ostao i dan danas u sjećanju najbolji parfem.

Okrenula se i počela mi jako natezati kurac rukom kožicu bolilo je baš a onda jednom rukom tako nastavila a drugom klepala po jajima i govorila da nisi svršio.
Stisnuo sam oči i čekao samo kada če proći no nije prestajala stavila mi je neku lopticu usta da ne vrištim i onda je nastavila a onda uz bol sam svršio sebi po stomaku oblizala je spermu sa moga stomaka sve je pokupila jezikom i progutala.
Opalila me je nekoliko šamara i rekla da je gledam u oči a onda grebala po prstima sa njezinim dugim noktima prsa su mi cijela izgrebana bila.
Rekla je da na koljena pužem sve do stolice i tu sjednem , kada sam sjeo svezala mi je ruke iza stolice stavila lopticu opet usta i opet sam dobio nekoliko šamara.
Kleknula je ispred mene i lizala mi je jaja koja su bila modra od njezinog udaranja konačno sam malo mogao odahnuti i bilo je baš super osjetio sam olakšanje i kurac je stajao već uspravno i zatim je sjela na mene okrenuta licem prema meni i počela je žestoko jahati .

Dok je jahala uhvatila me rukama za glavu i rekla da je gledam u oči a onda izvadila lopticu iz usta i počeli smo se lizati jezicima dva puta me je zubima ugrizla za usnu moje usne su krvarile ali onda se i dalje ljubila samnom, bilo je moje krvi po njezinim ustima ali ona je i dalje jahala.

Zatim se okrenula leđima i sjela na mene i tako počela jahati nekad bi glavu okrenula i poljubili se tako jahajući tako došlo mi je da svršim rekla je da svršim u nju ja sam svršio ostali smo tako pet minuta malko smo se ljubili a onda je ustala sa mene i sperma se cjedila iz njezine pičke po podu a ja sam onako sac u bolu pao sa stolice rekla je da nema odmora da moram biti njezin rob.
Povukla me je za noge naguzila se na krevet i rekla da joj ga stavim u guzu kurac je bio još u krutom stanju i stavio sam joj duboko u guzicu njoj koliko sam mogao držala se čvrsto za krevet dok sam je guzio govorila je brže i brže krevet je škripio pokušao sam je primiti za guzicu ali je govorila bez ruka morao sam držati ruke iza leđa i tako je jebati kurac mi je baš bio duboko u njezinoj guzi.

A onda mi je došlo da svršim nisam mogao ništa rukama svršio sam joj u guzu i onako legao na nju i tako smo bili pet minuta.
Gurnula me je na pod obukla obukla čizme i tako udarala i gurala nogom sve do vrata otvorila mi vrata i izbacila me ostao sam gol isperd njezinih vrata a zatim mi je dodala robu i zatvorila vrata bio sam sav u bolu jedva sam hodao sva sreča nije me nitko vidio golog u zgradi jer sam se uspio obući.
Kada sam došao doma bio sam sav izgreban i modar ovaj ču događaj zauvijek pamtiti sa Gospodaricom

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija