Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gospodin iz voza

Ovo mi se desilo pre nekoliko godina. Pokvario mi se auto i trebalo je da nabavim neke delove koje nisam mogao da nađem po gradu pa sam tražio preko interneta i našao ih u drugom gradu, na nekih 150km. od mene. I tako krenem vozom u susedni grad po delove. U vozu nije bilo neke gužve i ušao sam u kupe u kojem je bio jedan simpatičan gospodin, otprilike mojih godina.
Jeli slobodno? - pitao sam
Gospodin je čitao neku knjigu i podigao pogled. Izmerio me od glave do pete i sa osmehom rekao
Slobodno, izvolite.
Sedeo je pored prozora, a ja sam seo preko puta. Voz je krenuo i nakon par kilometara, počeo je da me ispituje gde putujem, zašto i tako te stvari. Počeli smo neku priču oko posla, porodice i tako se malo opustili.
Saznao sam da je bio oženjen ali postao udovac, supruga mu je preminula od karcinoma, imao je dve kćeri koje su bile udane i upravo se vraćao iz posete jedne od njih.

Ispostavilo se da je iz istog grada gde i ja idem po delove, i ponudio mi pomoć oko pronalaženja prodavnice rezervnih delova gde je trebalo da idem.
Tako uz priču brzo nam je prošlo vreme i voz je stigao. Auto mu je bio na parkingu pored željezničke stanice i odvezao me je do prodavnice. Ja sam pošto sam već bio poručio delove telefonom završio za čas posla. Kako nije bilo puno vozova, za povratak je trebalo da čekam nekih 6-7 sati.
Gospodinmi je ponudio da odemo kod njega, da se ne muvam bez veze po gradu, da popijemo kafu i pojedemo nešto. Malo mi je bilo neprijatno i hteo sam da ga odbijem, ali rekao je, kako je sam da će i njemu moje društvo dobro da dođe. Nakon malo nećkanja prihvatio sam ponudu.
Stigli smo kod njega i odmah je skuvao kafu i telefonom poručio da nam za nekih 2-3 sata isporuče nešto za jelo.

Doneo je kafu i seo na trosedu pored mene. Dok smo pili kafu i pomalo ćaskali, odjednom me je pogledao
Izvini nemoj se uvrediti ali da te pitam nešto-rekao je
Izvoli-rekao sam malo iznenađen
Dali si nekada bio sa muškarcem i dali te pale muškarci? pitao me
Ja sam bio zatečen, jeste da sam se ponekad palio na neke klipove sa muškarcima na netu ali nikad nisam pomišljao da ću nekad to da probam. Nisam znao šta da odgovorim, a on je nastavio
Moram ti priznati da sam bi, i još kad sam te ugledao u vozu napalio sam se na tebe -rekao je i spustio njegovu ruku na unjutrašnu stranu moje noge i polako me počeo maziti.
Ja se nisam pomerao i ništa nisam rekao. To ga je vjerovatno malo ohrabrilo i primio kao moje odobravanje, pa je polako pomerio ruku prema mom kurcu. Lagano je prelazio po njemu, a moj kurac je počeo da se budi od tih dodira.

Osetio je na ruci kako mom kurcu godi i nastavio, pa se pomestio do mene i drugu ruku prebacio preko moja ramena, zagrlio me je. Lagano me privukao bliže njemu i počeo da me ljubi i jezikom liže po vratu. I sam sam se iznenadio kada sam osetio kako me to uzbuđuje. Još sam sedeo tako nepomično kada je počeo da me ljubi u usta i lagano mi je gurnuo jezik. Zatvorio sam oči i prihvatio poljubac. Dopalo mi se to što je radio i tada sam i ja svoju ruku stavio na njegov kurac koji je već bio ukrućen, i počeo da ga mazim. Tada je otkopčao moje farmerice i hteo da ih skine. Podigao sam malo guzu kako bi mu olakšao i moj kurac koji se probudio od njegove ruke je iskočio napolje.
Ustao je i namestio se glavom među moje noge. Uzeo ga je u usta i počeo pušiti. Pušio ga je lizao, milovao mi jaja i meni se kurac skroz digao.

Ustao je i svukao svoje pantalone iz koje je iskočila njegova batina, a skinuo je i košulju koju je imao na sebi. Ne mogu tačno reći ali sigurno je imao nekih dvadesetak cm. Nije bio mnogo debeo ali je bio bogami veoma dugačak. Kako je stajao ispred mene uzeo sam ga u ruku i lagano počeo da mu drkam. Nagnuo se prema meni i približio ga mojim usnama. Otvorio sam usta i počeo da mu ližem glavić na kojemu su već bile kapljice. Rukom sam mu drkao i uvlačio ga u usta, pušio sam mu kurac. Pomazio sam ga po jajima i osetio kako su se napunile. Podigao me je i ustao sam. Skinuo mi je majicu i privukao. Naša gola tela su se dodirivala, a on mi je spustio ruke na guzove i mazio po njima.
Tako smo se malo ljubili i mazili pa me je okrenuo leđima prema njemu i savio, namestio sam se kolenima na trosedu i naguzio.

Raširio mi je guzove i počeo da mi liže šupak. Jezikom je prelazio po njemu i po mojim jajima. Bilo mi je neopisivo dobro. Odjednom je stao i otišao do ladice iz koje je uzeo neku kutijicu sa kremom. Ja sam ostao tako. Prišao mi je i počeo prstima da maže moj šupak kremom. Razmazivao me kremom i počeo da mi gura prst unutra, jedan pa drugi. Izvadio je prste, naslonio svoj kurac na moju guzu i ponovo je mazao kremu po njemu i na moj šupak. Jednog momenta sam osetio njegov glavić na moj ulaz. Namestio ga i počeo da mi ga širi. Osetio sam kad mi je ušao glavić
Uuuuuuhhhh - uzdahnuo sam, osećajući neku slatku, laganu bol.
Malo je stao, pa je lagano počeo da ga gura u meni. Malo pomalo i osetio sam ga u stomaku kada su njegova jaja dodirnula moju guzu. Bio je ceo u meni.

Uhvatio me za bokove i počeo lagano da me jebe u dupe. Osećao sam kako klizi u moje debelo crevo. Iznenadio me osećaj kurca koji je ulazio duboko u meni. Jednom rukom je uhvatio moj kurac i počeo mi ga drkati. Ubrzao je i sada ga je nabijao jače u meni, slušao sam kako njegova jaja pljuskaju po mojoj guzi. Pustio mi je kurac, uhvatio me jako za bokove i ubrzao još više. Stenjao sam , a ubrzo je i on počeo da stenje sve brže i brže. Odjednom je stao, a ja sam osetio mlazove njegove sperma kako pune moje crevo. Bio je zabijen do jaja u meni i praznio se glasno stenjući. Napunio me i nakon nekoliko trenutaka ga je izvadio. Polegao me na krevet i počeo mi ga pušiti. Zabio mi dva prsta u dupe i gutao moj kurac. Izdržao sam par minuta i počeo da se praznim u njegova usta stenjući.

Isisao je iz mene sve do poslednje kapi. Legao je pored mene i uvalio mi u usta jezik na kojemu je još bilo ponešto od moje sperme. Ostali smo tako par minuta pa smo ustali da se sredimo. Prvi put me je neko pojebao u guzu.
Sledi nastavak

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 8077

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija