Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gospodin iz voza II

Nakon seksa, ja sam otišao da se istuširam, a pošto je stigla dostava, on je otišao da otvori i uzme hranu. Samo što sam stao ispod tuša, nakon nekoliko trenutaka, ušao je i pridružio mi se.
Nastavili smo se milovati i ljubiti. Meni je bilo ovo sasvim novo iskustvo i jako mi je bilo uzbudljivo. Kurac mi se ponovo počeo dizati u njegovim rukama. Kako mi se skroz digao, dok mi ga je mazao sapunom, okrenuo mi je leđa i naguzio se dole na pločicama,
Hajde, sada želim da osetim tvoj kurac u meni-rekao je i dodao mi sapun
Mazao sam ga sapunom po guzi i počeo da mu zavlačim prste. Kako su bili namazani sapunom, lako su klizali u njemu. Naguzio se i rukama raširio guzove , a ja sam prislonio glavić na njegov šupak i počeo da ga guram unutra. Inače kurac mi je oko 15-16cm malo deblji od njegovog.

Kada mi je glavić skliznuo u njemu, uhvatio sam mu bokove i polako počeo da ga jebem u dupe.
Bila je to moja prva muška guza. Divan osećaj. Uhvatio sam ga za bokove i gurao jače.
Tako je to volim, rasturi mi guzu, jebi me - vikao je
Jako me palio dok je tako pričao. Počeo sam da ga jebem brže nabijajući moj kurac snažnije u njegovu guzu. Moja jaja su udarala po njegovoj guzi. Kako sam malopre svršio nisam mogao brzo da svršim pa sam ga jebao tako nekih desetak minuta. Rukom jeu međuvremenu mazio svoj kurac koji se polako ukrućivao. Uhvatio sam ga za ramena, a on se još više naguzioi i omogućio mi da prodrem u njegovu guzu do krajnjih granica. Jebao sam ga svom snagom i nisam više mogao da izdržim, pa sam počeo da svršavam. Punio sam mu guzu spermom. Stenjali smo oboje.


Kada sam završio ustao je i spustio me na kolena. Uhvatio me za glavu i gurnuo mi njegov kurac u usta. Osetio sam kako mi glavićem dodiruje grlo. Počeo je da me jebe usta. Držao mi je glavu rukom i nabijao ga u moje grlo, povremeno bi popustio da uzmem vazduh, pa bi nastavio da mi ga uvlači u grlo. Trajalo je to nekoliko minuta, stao je na momenat i počeo da svršava u meni. Osetio sam njegov prvi mlaz direktno u moje grlo, malo sam se zadavio ali sam nastavio da mu ga sisam, a on je sipao svoju spermu u moja usta. Gutao sam i borio se za vazduh. Nije ga izvadio dok se potpuno nije ispraznio. Skoro sve sam progutao. Izvadio ga je iz moja usta i podigao me, pa smo se počeli žvaliti.
Nakon nekog vremena smo završili sa nazovimo ga tuširanjem i onako goli otišli da pojedemo hranu koja je stigla.

Otvorio je i flašu vina. Sve vreme smo bili goli i dok smo jeli mazili smo se po našim opuštenim kurcima. Popili smo prvu flašu sa vinom pa je otvorio i drugu.
Potpuno sam se bio opustio i predao mu se, mogao mi je sve raditi. Kada smo popili i drugu flašu, ustao je i otišao po treću. Meni se pomalo mutilo u glavi i bio sam se potpuno olabavio. Kada se vratio sa novom flašom vina doneo je sa sobom i jedan ogroman crni dildo. Bio je dugačak otprilike oko pola metra, normalne debljine, nešto kao i njegov kurac, lako savitljiv i imao je glaviće s obe strane.
Ovo je moj jebač - rekao je
Jel dobar - pitao sam
Osetićeš i sam kada ti ga nabijem - rekao je
Obojica smo bili polupijani i napaljeni. Uzeo je kremu kojom me je mazao pre nego što me jebao
Lezi na leđa - rekao je
Legao sam i jednu nogu prebacio preko naslona troseda, a drugu mi je stavio tako da sam stopalom bio na njegovo rame.

Uzeo je kremu i počeo da me maže. Stavio je podosta kreme i prstima je gurao u moj otvor koji se je dosta raširio. Opustio sam mišiće dozvoljvajući mu da gura što više prstiju u meni. Skoro da mi je celu šaku gurnuo, ali stao je i uzeo dildo pa je razmazao kremu po njemu. Naslonio ga je na moju raširenu rupu i gurnuo, lako je ušao.
Počeo mi ga je zavlačiiti sve više i više , tako da sam ga u jednom momentu osetio u stomaku. Bio je više od pola u meni. Gurnuo ga još malo u meni i ostao mu je samo deo koji je držao rukom, pa je počeo lagano da ga izvlači i uvlači u meni. Stavio sam ruku na stomak i osetio ga kako se pomera u meni. Jednog momenta ga je toliko uvukao da je samo glavić koji je bio na drugom kraju držao u ruci, ostatak je bio ceo u meni. Malo sam pomerio ruku i gledao kako mi kvrga koja se pojavila na mom stomaku pokreće u meni.


Ostavio ga je tako i uzeo je moj mlohavi kurac u usta. Uvukao ga je celog u usta i jezikom mi je lizao glavić, a rukama mi je mesiio jaja. Neočekivano sam počeo svršavati u njegova usta, mada mi se uopšte nije digao. Kada je sve iscedio sa mog kurca, počeo je polako da vadi dildo. Izvadio ga je i uhvatio me za noge pa ih stavio na svoja ramena.
Kurac mu je stajao pravo i bio skroz tvrd. Naciljao je moju razvaljenu rupu i gurnuo mi ga jednim potezom do jaja. Počeo je žestoko da me jebe. Osećao sam kako mu klizi u meni. Jebao me tako neko vreme, pa ga je izvadio i naguzio. Stao je iznad moje guze uhvatio za ramena i uvalio mi ga opet do jaja. Rasturao mi je guzu, a trajalo je prilično dugo, međutim sve to mi je bilo lepo i hteo sam da ne prestaje. U jednom momentu je stao i počeo da prazni svoja jaja u meni.

Dugo me je punio i odjednom je klonuo preko mene.
Malo smo se ljubili dok se njegov kurac lagano skupljao u meni i postajao sve mekši dok nije ispao iz moje rupe. Osetio sam kako mi njegova sperma teče po jajima. Ostali smo tako i nakon malo vremena, obojica zaspali. Kad sam se probudio video sam da se napolje smrklo, pogledao na sat, voz otišao.
Sledi nastavak

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija