Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gospodin iz voza III

Probudio sam i Bobana.
Hej ustani, otišao mi voz-rekao sam
Još bolje, znači ostaješ i noćas kod mene-rekao je sa osmehom
Uh, nije to loše ali moram smisliti nešto i da javim mojima rekao sam.
Uzeo sam telefon i zvao ženu, rekao sam joj da sam joj kako sam sreo starog prijatelja, malo smo se raspričali i zapili, pa mi je voz pobegao. Ne znam dali je baš bila ubeđena u moju priču ali nisam mogao smisliti ništa bolje u tom momentu.
Dok sam pričao telefonom, onako kako smo zaspali obojica goli, Boban je počeo da mi mazi kurac. Kada sam završio razgovor, spustio sam telefon pa uzeo i ja njegov kurac u ruci i malo ga nadrkavao. Nakon onoliko seksa bili su nam meki i opušteni.
Mogu li da nazovem i mog prijatelja Adnana? - pitao me
Znaš to je jedan momak s kojim povremeno imam seks, ali moram ti napomenuti da je jako obdaren - rekao je
Obdareniji od tebe? - pitao sam
Da, da, jako obdaren momak - odgovorio je.


Pa može - pristao sam željan da vidim i probam još većeg kurca od Bobanovog.
To što se sve desilo tog dana toliko me je jako napalilo da sam bio spreman da probam sve što se ponudi.
Nazvao je Adnana i rekao mu kako ima gosta pa ako želi da nam se pridruži da uživamo u trojku. Adnan je pristao i rekao mu da stiže za nekih sat vremena, otprilike. Ustali smo i otišli zajedno pod tuš. Tuširali smo se mazeći se, ali smo se suzdržavali seksa. Kada smo bili gotovi obukli smo na sebi samo bokserice, da ne bi bili skroz goli kad stigne Adnan. Boban je prineo flašu viskija, doneo leda i tako smo sedeli i pijuckali.
Ovo ti je bilo prvi put da sa muškarcem? - pitao me
Prvi- odgovorio sam
Pa kako ti se sviđa? - sledilo je pitanje
Ja sam iznenađen kako je dobro, potajno u sebi sam ponekad zamišljao kako imam seks sa nekim muškarcem ali mislio sam da nikada to neću probati.

a i ovaj tvoj dildo me je toliko napalio da sam svršio kada je bio u meni-rekao sam
Znači prvi put ti je nešto ušlo u dupe? - pitao je
Pa ako se ne računa da sam ponekad gurao prst u dupe onda prvi- rekao sam i počeli smo se smejati.
Popili smo po par viskija i bili smo već raspoloženi kada je Adnan stigao. Poljubili su se vlažno sa Bobanom, a kada je prišao Boban me je pretstavio i ja sam ustao da se pozdravimo. Pozdravili smo se i Adnan me je privukao drugom rukom k sebi i poljubili smo se u usta. nasmejali smo se sva trojica i seli na trosedu, ja u sredini, Adnan s moje leve, a Boban s desne strane. Boban je sipao viski i Adnanu pa smo nazdravili. Adnan je imao na sebi farmerice i košulju pa mu je Boban rekao da se i on raskomoti, pošto smo nas dvoje bili samo u gaćama.

Adnan je ustao i skinuo prvo košulju, a zatim skinuo farmerice i gaće zajedno. Izašao je njegov buzdovan koji je visio i tako viseći je bio skoro kao Bobanov kada mu je dignut, ali puno deblji i od Bobanovog i od mog. Dok je Adnan još stajao, ustao je i Boban, i prišao mu. Uhvatio mu opuštenu kurčinu u ruci
Jel vidiš, šta sam ti rekao, sviđa ti se? - pitao me
Uh bogami, stvarno je komad i po - rekao sam ne odvajajući oči od njega
Boban je seo pored mene na mesto gde je malopre bio Adnan i uzeo mu ga u usta. Kako mu je bio još opušten uzeo ga odma u usta sisajući mu glavić. Ja sam ustao skinuo bokserice i stao do Adnana. Adnan me je zagrlio i počeli smo se ljubiti, a ja sam jednu ruku spustio i mazio mu jaja dok mu ga je Boban pušio.
Već mu je bio poludignut kada mi ga je Boban ponudio.

Ustao je i skinuo bokserice, a ja sam seo na njegovo mesto u uzeo mu ga u usta. Uhvatio sam ga sa obe ruke i drkao, a ostatak mi je ispunio usta. Počeo je ozbiljno da se ukrućuje i morao sam skroz da raširim usta kako bi mogao da ga pušim. Boban je u međuvremenu mazao svoju guzu kremom. Adnanov kurac se potpuno ukrutio i izgledao je veličanstveno. Pomalo me je bilo strah kako ću da ga primim u guzu, pocepaće mi guzu, vrtelo mi se po glavi, ali moram da ga probam, ovo se ne doživljava svaki dan, pomislio sam u sebi.
Boban se je već bio naguzio na trosedu i Adnan ga je izvadio iz moja usta i uzeo kremu da ga namaže. U međuvremenu dok je mazao kremu po kurčini, ja sam naneo još kreme na Bobanovoj guzi i gurao prstima u njegovu rupu. Kada je Adnan bio gotov prišao je Bobanovoj guzi i naslonio glavić na njegov šupak kojeg sam podosta razradio gurajući mu sve prste.

Gurnuo ga u rupi koja je već bila malo otvorena, jednom pa još jednom i glavić je ušao.
Uuuuuuuhhhhhhhh - otelo se Bobanu
Adnan je polako ulazio u njemu. Ja sam sedeo pored njih i gledao kako ogromna kurčina polako nestaje u Bobanovoj guzi. Kada je ušao nešto više od pola, počeo je lagano da ga jebe, polako klizući u njemu. Ja sam se glavom namestio ispod Bobanovog kurca i uzeo ga u usta, a pritom gledao kako Adnanova kurčina polako klizući napred nazad sve više ulazi u njemu. Kako se Adnan pomerao tako se i Bobanov kurac pomerao u moja usta. Jednog momenta sam video samo Adnanova jaja pa sam rukama počeo da ih mazim dok je on bio celom dužinom u Bobana. Kako je ušao ceo, počeo je malo jače da ga jebe, a s tim i Bobanov kurac koji je počeo da raste, sve više je ulazio u moja usta.


Jooooooooj, Adnaneeee pocepao si meeeee, uuuuuuuuuh - stenjao je Boban
Adnan ga je zabijao jako u Bobanovoj guzi, a ja sam se jako napalio gledajući sve to dok sam pušio Bobanov kurac, pa sam ustao i prišao Bobanu stavljajući moj ukrućeni kurac u njegova usta, pritom prigušujući njegovo stenjanje.
Kako je Adnan njega sve brže karao tako je i Boban sve brže pušio moj kurac. Nisam mogao dugo i počeo sam da mu punim usta spermom. Praznio sam se tako nekoliko minuta dok Boban nije iscedio i poslednju kap sperme iz mog kurca.
Izvadio sam ga iz njegova usta i kurac zamenio jezikom. Ljubili smo se dok je on bio nabijen na Adnanovog monstruma. Tada je Adnan stao i počeo polako da ga vadi iz Bobanove guze.
Bobane tvoj gost će se naljutiti da samo ti ovako uživaš, mislim da i on treba da proba ovako nešto - rekao je Adnan
Uuuuhhhhh, slažem se Adnane - jedva je isgovorio Boban
Sledi nastavak

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2642

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija