Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gost je uvijek u pravu

Radio sam u jednom kafiću na šanku, a uz mene su radile još dvije kolegice sa kojima sam bio u super odnosima, netko bi rekao i predobrim. Mislim, obje su bile super zgodne i povremeno sam ga znao izdrkati zamišljajući kako mi ga obje puše i ližu jaja, ali nikad nisam imao hrabrosti se upustiti u nešto više.

Bilo je tako do jednog dana koji je počeo uobičajeno. Popodnevna smjena je počela, a ja sam se uhvatio posla kao i obično, dok su Ivana i Nina letjele po kafiću, jedna unutra, a druga na terasi. Ništa nije nagovještavalo ono što će se desiti.
Bilo je negdje oko 21 sat kad je jedan gost počeo provocirati Ninu na terasi, a ona ga je pokušavala smiriti pristojno. Znali smo da je tip prijatelj sa gazdom, pa smo izbjegavali bilo kakav okršaj, bilo verbalni bilo fizički.
Međutim, tip je bio pod maliganima i malo podstaknut svojim, nazovimo ih prijateljima oko stola, pa nije želio odustati. Počeo se derati kako je on tu u pravu, kako ga ona vara sa narudžbom i slićne gluposti. Uglavnom, privukao je pažnju okolnih gostiju, pa sam pozvao Ninu unutra:

- Hoćeš da se zamjeniš sa Ivanom? -tad je i Ivana došla do nas.
- Ma ne, pusti.. . izdržat ću dok ga ne opalim tacnom -otpuhnula je Nina dok se Ivana samo nasmijala i rekla:
- Ja bi to odmah napravila.
- No dobro cure, malo mira -rekao sam uz smješak jer sam ih u potpunosti shvaćao- Ako će netko nekoga mlatiti to ću ja odraditi, jer ne bi bilo dobro da zbog idiota izgubite posao.
- Hvala ti -rekla je Nina i pogledala me sa smješkom.
- Prafi frajer -rekla je Ivana, pa mi obje uputile puse i otišle sa narudžbama van.

Nakon deset minuta je uletio onaj kreten sa terase, vidno pijan, i počeo urlati na Ninu da je prokleta kurva, drolja i slično. Ja sam izašao iza šanka jer sam vidio da je Nina već na rubu suza. Već sam ranije nazvao Dubravka, vlasnika kafića i rekao je da to riješim, a da se ovome neće javljati kad ga bude zvao, tako da sam sad stajao ispred tipa. Sa svojih 195 visine i 110 kila mišića nisam bio baš lijep prizor za tipa, pa je malo zastao, ali je onda osokoljen ekipom sa terase napravio krivi potez. Zamahnuo je na mene, a ja sam to bez problema izbjegao i na brzinu ga smotao na pod, te ga upitao da li se smirio. Još je malo galamio, pa sam ga još zategao, a onda je zacvilo da ga pustim. Rekao sam mu da je zadnja runda na moj račun, te da se gubi iz lokala. Pokupio se sa svojom ekipom vičući kako ćemo se još sresti negdje, te da će on reći Dubravku za ovo. Samo sam odmahnuo rukom i pobrao aplauz preostalih gostiju u kafiću, a njih dvojica su nam odmah platili ture pića, pa smo nazdravili sa njima.

Tako je došlo i 22 sata kada zatvaramo, pa smo ubrzo ostali samo nas troje. Ja sam radio obračun na šanku dok su cure spremale po kafiću. Čuo sam ih kako nešto šapuću, ali nisam baš obračao pažnju. Ubrzo su se smjestile uz šank dok sam ja završavao obračun i narudžbu za sutra. Pogledao sam ih, a one su se samo smješkale, a na moj upit šta je smiješno Ivana je odgovorila:

- Znaš Tomek, ovo večeras je bilo jako džentlmenski i mi smo riješile da se odužimo.. .
- A ne, ja ću platiti tu turu pića, tako sam i rekao.. -prekinuo sam Ivanu, a onda se umiješala Nina:
- Ne prekidaj dok ti se govori! -pogledala me kao ozbiljno dok joj se smiješak nije skidao sa lica.
- I kao što rekoh.. . -nastavila je Ivana i dalje se smješkajući- .. riješile smo ti se zahvaliti, ne novčano, ali ćeš biti sretan.. . -tu je malo zastala, pa ustala od šanka i došla do kraja i pozvala me prstom, a Nina joj se pridružila.

Ja sam malo stajao zbunjen situacijom, a onda krenuo prema njima. Primile su me svaka za jednu ruku i odvele u kancelariju iza šanka. Zatvorile su vrata za sobom i Nina me odmah počela oslobađati hlača, dok me Ivana počela ljubiti. Uskoro mi je kurac bio van hlača, a hlače i gaće spuštene niz noge. Odmah su se obje bacile na moj kurac, pa je ubrzo stajao krut i napet kao pračka. Bio je širok, ne predugačak, ali i sa 18 centimetara zadovoljavajući što su obje s veseljem popratile. Ostvarivala se moja maštarija i sa nevjericom sam gledao kako mi dvije brinete obrađuju moj ponos. Radile su to super, a ja sam se nadao da neću prebrzo svršiti i da ne ispadnem smiješan zbog toga, pa sam razmišljao o raznim glupostima. Onda se Ivana uspravila i počela skidati majicu, pa grudnjak, a pred menom su se ukazale dvije predivne sise, čista četvorka, pa sam trenutno izgubio koncentraciju i počeo svršavati napunivši Nini usta spermom. Ona je samo mumljala i gutala moju spermu, a onda je i ona ustala, te se počela ljubiti sa Ivanom, pa su me pogledale, a Ivana je rekla:

- Mmmmm.. . baš ti je dobra sperma, ali si prerano svršio pa ćeš morati to nadoknaditi.. . -tu me je primila za kurac i počela mi ga natezati dok se Nina počela skidati i ubrzo je bila gola sa sisama koje kao da su bile blizanke od Ivaninih.

Počeo sam milovati njihove sise dok su one natezale moj kurac i milovale jaja, a vidio sam da je Ninina pička izbrijana, dok je Ivana još bila u hlačama. Ivana je uhvatila moj pogled i počela je skidati svoje hlače, pa je ubrzo i ona bila gola. Vidio sam lijepu frizuricu od tamnih dlačica na njenom brežuljku iznad pičke. Pustio sam im sise i počeo ih maziti po guzama, a one su se stisle uz mene i dok su mi još drkale kurac počele su me ljubiti po prsima. Zatim sam im predložio da se spustimo na pod, pa sam ja legao na leđa, a one se odmah rasporedile, pa mi je Nina sjela na lice, dok se Ivana odmah nasadila na moj kurac. Uh kako je bila uska. Polako se spuštala niz moj kurac pošto je bio širok, a onda kad je ušao cijeli odmah se počela nabijati na njega. Dotle je Nina trljala svoju pičku o moje lice i sokovi su samo izlazili iz nje. Ja sam ju lizao koliko sam stigao s obzirom da se nisam mogao skoncentrirati na njenu picu, pošto me Ivana uništavala na mom kurcu. Iako sam već svršio znao sam da neću moći dugo jer ga već dosta dugo nisam praznio, a o sad sa njih dvije davalo mi je podstreka. Ubrzo je Ivana svršila na mom kurcu, pa ju je Nina brzo odmakla i zauzela njeno mjesto, sa istim problemom kao i ona.. . uska pička. Ona se ipak spustila malo brže i odmah krenula u nabijanje na moj kurac, a kako je to radila brzo, tako joj je i kurac ispao par puta iz pičke, pa ga je brže bolje vračala natrag. Ubrzo sam prostenjao da ću svršiti, pa je Nina sišla sa mog kurca i obje su mi počele lizati i drkati kurac, te sam ubrzo svršio po njihovim licima i dio je završio u u njihovim frizurama, ali se nisu baš obazirale na to. Kad su mi oblizale kurac do kraja i nakon što su ga učvrstile obje su ustale, te se naslonile na stol isturivši guze prema meni.

- Hajde, jebi nas još.. .. -prodahtala je Nina.
- Daaaa.. . to čekamo odavno -dodala je Ivana.

Stao sam iz Ivane i gurnuo joj ga odmah do kraja, jauknula je, ali nisam zastao i počeo sam ju jebati žestoko, a nakon par minuta ga izvadio i stavio ga u Nininu pičku u kojoj je do malo prije bio moj prst. I njoj sam ga gurnuo odmah do kraja, pa je reakcija bila ista kao i kod Ivane. Jedna i druga su svršavale kao da ne postoji sutra u grčevima i zalivajući mi jaja i svoje noge mlazovima sokova. Napokon sam im se i ja pridružio, te sam svršavao špricajući po njihovim guzama. Napokon sam se ispraznio i sjeo u gazdinu stolicu vidno iscrpljen, a njih dvije su lizale spermu jedna drugoj sa guza, te se obrisale po nogama i međusobno si pičke obrisale, pa sjele svaka na jednu moju nogu i zagrlile me uvalivši mi svoje predivne sise u lice.

- Samo jedno pitanje cure.. .. -zastao sam malo dolazeći do daha- kako ste mislile 'To čekamo odavno'?
- Paaa.. . -započela je Ivana, a Nina se nadovezala- Jednostavno te obje želimo, a da se ne svađamo oko tebe, odlučile smo ovako i .. . -zastala je i pogledala Ivanu, te sa smješkom nastavila- .. ispalo je bolje nego šta smo zamislile.
- Ahaaa -ja sam tiho promrmljao, a onda nastavio- I ja sam zamišljao seks sa obje istovremeno..
- Šta da? ! ? ! -povikala je Nina.
- To je genijalno! ! ! -dodala je Ivana.
- Kako to mislite?
- Pa lijepo, sad kad sve znamo možemo ovako svaki dan -rekla je Ivana, a onda nastavila- A možemo se i koji put naći prije posla da se dobro izjebemo.
- Baš tako, a možeš nas jebati i pojedinačno, ako je jedna spriječena. -dodala je Nina.

Malo sam razmislio i onda se osmjehnuo:

- Sviđa mi se prijedlog cure.. . idemo do mene sada?
- A ne -rekla je Nina- Sada idemo odmoriti za sutra, sutra ćeš se više izmoriti.

Tu su ustale i počele se oblačiti, a ja sam još malo sjedio i usklađivao dojmove, te se napokon trgnuo i spremio. Poslije sam odvezao cure kući i sa svakom se dodatno izljubio, te sam jedva čekao sutrašnji dan.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija