Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grčka avantura

Bilo je prošlo 23 sata kada sam začuo tiho kucanje na vratima sobe. Ustao sam samo u boksericama i otvorio. Pred vratima je bila Helena i tiho mi je rekla da su upravo završile, te da ide pod tuš, pa će doći. Rekao sam da će vrata biti otključana, pa da samo uđe. Poljubila me i otišla u svoju sobu. Čuo sam kako voda ide u njenoj kupaonici, te kako priča sa cimericom i pratećim vokalom, Irenom. Nakon nekog vremena se sve utišalo.

Uskoro su se vrata moje sobe otvorila, a ušla je Helena, te na moje iznenađenje i Irena. Bile su samo u laganim ogrtačima. Irena je imala manje sise od Helene, a bila je i vitkija, jedino je imala malo jače noge, jer je bila i plesačica. Tiho su ušle i brzo mi se pridružile na krevetu, pa ih je obasjala samo svjetlost upaljenog TV-a. Skinule su se i pridružile mi se u krevetu. Helena me tiho upitala:

- Nemaš ništa protiv dvije u krevetu?
- Nikad.. -rekao sam široko se osmjehnuvši, pa ih obje prigrlio, a Ireni sam udijelio vruči poljubac koji mi je spremno uzvratila.

Ubrzo sam osjetio njihove ruke na mom kurcu, a Irena mi je odmah uvalila i jednu svoju sisu u usta, pa sam ju sad sisao i lizao. Dotle se Helena spustila na niže i počela mi pušiti kurac, a Ireni je počela milovati picu. Shvatio sam da se i njih dvije koji put pomaze međusobno, a protiv toga definitivno nisam imao ništa protiv.
Uskoro se Helena popela na mene i sjela na već tvrdi kurac, a Irena mi je izvukla jastuk ispod glave, te me opkoračila i sjela svojom već mokrom picom na moje lice. Uh kako joj je pica lijepo mirisala na neko ulje, a bila je glatka i izbrijana, pa ju je bio gušt lizati. Irena se počela trljati sa picom po mom licu dok sam ja isplazio jezik i tako sam ju obrađivao. Dotle je ona mijesila Helenine sise, a Helena se nabijala na moj tvrdi kurac. Nakon par minuta je prvi put svršila tresući se na meni, a onda ju je Irena povukla sa mene, pa se ona nasadila na mene i nastavila se nabijati na moj kurac. Imala je jako usku picu, a uz to i jako je stiskala svojim mišićima moj kurac. Nije mi u takvom tempu trebalo dugo da počnem svršavati, pa sam samo rekao da mi dolazi, a Irena se još jače počela nabijati na mene i uskoro smo oboje svršili skoro pa istovremeno. Napunio sam joj picu svojom spermom, a ona se samo oslonila na mene, dok jubje Helena ljubila, a onda je počela ljubiti mene.

Zatim je Irena sišla sa mog kurca i njih dvije su ga potpuno oblizale, milovale jaja i lagano drkale, pa je uskoro opet stajao uspravno. Sad su mi njih dvije okrenule stražnjice i naguzile se, pa mi je Helena rekla da ih jebem naizmjence. Nisam baš previše oklijevao, pa sam stao odmah iza Helene, te ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati do jaja. Ireni sam gurnuo dva prsta u picu i sad sam nju jebao prstima, a kad sam ih izvukao da bi sad jebao nju, a prste stavio Heleni, vidio sam da su još tragovi moje spreme na njima.
To me dodatno napalilo, pa sam ga sad Ireni nabijao s guštom u njenu usku picu dok sam Heleni gurnuo psrt u picu, a palac u guzu i tako ju jebao. Dahtale su obje pod mojim naletima, što od prstiju, što od kurca. Nakon nekoliko minuta jebanja Irene, ponovo sam ga izvukao i stavio ga ponovo Heleni, dok sam Ireni napravio isti postupak kao i maloprije Heleni. Izgleda da ga je Irena više voljela u guzi od Helene, pa se sama nabijala na moj prst, a onda sam joj gurnuo još jedan dok se Helena nabijala prema meni i mom kurcu. Uskoro je svršila Helena, a za njom i Irena, a ni ja nisam bio daleko, pa sam ga poučen prijašnjim seksom sa Helenom htio izvući, ali je Irena vidjevši šta namjeravam samo rekla ne, pa stala iza mene i sama me počela nabijati na Heleninu picu. Ja više nisam mogao izdržavati, a sad se i Helena počela nabijati još jače, te sam uskoro počeo puniti i njenu picu. Praznio sam se duboko u njenu picu dok mi je Irena muzla jaja da sedo kraja ispraznim u Helenu.

Nakon toga smo se svi troje umorno izvalili na krevetu, te samo sad opušteno čavrljali, jer ako je i bilo neke prepreke među nama sad je definitivno više nije bilo. Tako sam saznao da su njih dvije ljubavnice već par godina, da je Helena imala jedan propali brak iza sebe sa nekim glumcem, a Irena je imala par burnih veza koje su sve završavale teškim svađama. Ja sam im opisao čime se bavim, a one su me zaintersirano slušale, jerje to bilo područje o kojem su malo znale i .. napokon.. nije imalo veze sa glazbom. Napisale su mi svoje privatne brojeve mobitela da im se obavezno javim kad dođem u Grčku, a onda smo nastavili naše druženje.

Ni sam nisam znao da mogu toliko izdržati u seksu, ali te noći su mi njih dvije pokazale kako strastvene mogu biti grkinje. Nakon toga kad god sam poslovno.. . ili privatno, u Grčkoj, obavezno im se javim, pa ponekad obnovimo ovu večer.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija