Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Grudi mamine prijateljice

Ocjena: 3.5

Imam 18 godina, mlad, nadobudan i nadasve seksualno neiskusan. Mada bi se moglo reći da sam zgodan za svoje godine, ako izbacimo pokoji prištić i dlake iznad gornje usne koje su više ličile na paperje nego na brkove. Ali što se tiće seksa.. čista truba i neznalica. Ja sam od one generacije koja o kompjuterima zna više nego o ženskim spolnim organima, a da ne govorimo o čitavom tjelu ili, bože me sačuvaj, o osjećajima.

Tako je bilo do ovog ljeta. Završila matura, iznapijali se, ispovračali i sad smo imali cijelo ljeto pred sobom. Ja sam planirao upisati FER, a i prosjek sa mature mi je pomagao u nadama za taj faks. Obožavao sam programiranje, pa sam sa nekim frendovima iz škole već napravio jednu igricu. Moje idealno ljeto bi bilo da se zavučem u svoju sobu i visim na kompu cijeli dan i noć, uz povremene posjete wc-u, tušu i kuhinji. Međutim, umiješala se jedna mamina prijateljica i naša susjeda, Antonija. Bila je godinu dana mlađa od moje mame, ali vitka, bez tragova trudnoće, jer nisu mogli imati djece, sa najupečatljivijim sisama koje sam ikad vidio. Čak je i moj stari otvoreno buljio u njih, pa je znalo biti svađa između mojih starci.

I tako je Antonija zamolila moju mamu da joj ja dođem instalirati kompletan internet, komp i ostalo uz to. Žena se navukla na društvene mreže na poslu i sad je kupila hrpu opreme za doma. Imala je love, a to sam skužio kad sam vidio šta je kupila. Neki od prodavača je vidio da nema pojma o računalima, pa joj je uvalio najskuplje što se moglo kupiti, a ja sam uzdisao za takvim stvarima, ali nakon Antonije više nisam.

Došao ja kod nje, a ona nikako da prestane pričati i zamarati me svojim pričama o sebi, svom mužu, poslu i još nečemu, ali nisam pratio. Samo sam uljudno prihvatio sok i čips koji je ponudila. U jednom trenu se više nije čuo njen glas, a ja sam bio nagužen ispod radnog stola spajajući sve one žice u glavno kučište. Pogledao sam iza sebe i vidio da me Antonija nekako čudno promatra, a kako nisam imao nikakvog iskustva po tom pitanju, mislio sam da su mi hlače prljave ili tako nešto. Izvukao sam se van, a onda njeno pitanje:

- Čuj Bernard, jel jebeš ti ove svoje kolegice iz škole?

Stajao sam skamenjen i crvenio kao lud, a nju sam izbjegavao pogledati. Da sam ju gledao, vidio bi napete bradavice ispod providne žute majice, sa dekolteom koji bi kod mog starog izazvao trenutnu slinavost. Zvjerao sam okolo, vrtio one žice u rukama, a Antonija me primila za ruku i na moj užas stavila ju na jednu svoju sisu.

- Hajde priznaj svojoj Antoniji.. jesi li koju okrenuo? Ili se vi ne jebete, tj kako sad popularno kažete.. aha.. trošite? -i dalje je njena ruka držala moju na svojoj sisi i vrtila ju kružnim pokretima po njoj, pa sam jako dobro osjetio tvrdoču njene bradavice, a ona je nastavila- Nije valjda da ga nisi nigdje umočio?

Na moj užas osjetio sam kako mi se kurac počeo dizati u bermudama, a još sam nosio i bokserice, pa se mojih 19 centimetara kurca počelo protezati i napinjati ih, na njenu radost, naravno..

- Oooo.. pa nisi ti mrtav.. -u sljedećem trenu je njena ruka masirala moj kurac preko hlača, a onda je otvorila zip i ruka je ušla unutra, pa mi je primila kurac- mmmm.. pa ima tu dosta toga.. da ga vidimo na svjetlu dana..

Izvukla je moj kurac i počela ga lagano drkati, a ja sam se tresao kao šiba, a noge kao da nisu bile moje. Ovo je prvi put da je nečija ruka, osim moje, takla moj kurac. Naravno, nije trebalo dugo i počeo sam špricati po radnom stolu i njenoj ruci, što je kod nje izazvalo široki smješak:

- Ooo, pa cijev je pod visokim pritiskom.. neka neka, sad će Antonijica to riješiti.. -sjela je na stolicu i privukla me je k sebi, te uzela moj kurac u usta i oblizala je ostatke sperme, te ga počela pušiti.

Osjećao sam se kao na sedmom nebu, jer nikad nisam imao takav osjećaj kad sam si ga ja drkao, povremeno, naravno, dok bi škicao neki pornić sa neta. Noge kao da nisu bile moje, a Antonija je to digla uskoro na viši nivo, pa je skinula onu majicu i obujmila moj kurac svojim toplim i mekim sisama. Počela ga je drkati njima i nakon pet minuta se situacija ponovila. Ali sam sad špricao po njenom vratu, bradi i u usta koja je otvorila prinoseći moj kurac njima. Cuclala ga je kao luda, a ja sam praznio svoja jaja u njena usta. Kad me je ispraznila i oblizala ustala je golih sisa, rekla mi da završim šta radim i da dođem u kuhinju kad budem gotov.

Jedva sam sw skoncentrirao na posao, razmišljajući o njenim sisama. Posložio sam sve i nakon dvadesetak minuta otišao u kuhinju pustivši da se svi programi insraliraju i podese sami u narednih pola sata. Kad sam došao u kuhinju šokirao sam se. Antonija je bila potpuno gola za kuhinjskim pultom. Stao sam kao ukopan, a kurac se odmah počeo dizati. Antonija me pogledala, prvo u oči, a onda u kurac, pa se nasmješila i rekla mi da sjednem za stol. Poslušao sam, a ona se na moje iznenađenje sjela na stol i raširila noge ispred mene i sad sam gledao u njenu obrijanu i mokru picu ispred sebe. Pokazala je prstom na nju i tiho rekla:

- Liži..

Gledao sam ju zbunjeno, a ona mi je privukla rukama glavu prema svojoj pici. Prvi put sam imao žensku picu pred svojim nosom. Antonijina je mirisala na parfem ili kremu, pa sam ju oprezno liznuo. Bila je slankastog okusa, ali mi je nekako pasala i nije mi bila odbojna. Lizao sam oprezno, a ona me je hrabrila i navodila, tako da kad sam joj napokon pogodio klit, samo se stresla. Tako sam znao šta treba lizati, pa sak se skoncentrirao na njen klitoris.
Počeo sam ga lizati kao lud, a Antonija je stenjala sve jače i sve glasnije, da bi nakon par minuta počela svršavati u mlazovima. Prvi ženski orgazam u krupnom planu za mene. I na moje iznenađenje, svidio mi se.

Antonija je ležala na leđima i dolazila do daha, pa se napokon uspravila dok su joj bradavice još bile tvrde. Samo me poljubila i rekla:

- Sad se spremi i odi doma, očekujem te oko 10 sati ujutro za drugu lekciju. -pogladila me po licu i tiho rekla- Ovu prvu si savršeno odradio.

Otišao sam kući ispražnjenih jaja jedva čekajući drugi dan i novu lekciju, a taj dan više nisam ni taknuo komp.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija