Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grupni sex

Zdravo. Već drugo družim se sa jednom djevojkom pa skoro da mi je i najbolja drugarica kada je u pitanju žensko društvo. Njeno ime je Dajana a ime od drugarice je Bojana.

Dajana i ja poznajemo se više od 7 godina, a njenu drugaricu Bojanu upoznao sam ne tako davno prije nekih 2-3 godine. Dajana je srednje visine malo veće grudi, manja guza, a Bojana ima male grudi i onako srednju guzu. Odavno me privlači Dajana i želim imati sa njom sex. U zezancije i šali nekada smo bili i perverzni sve do jednog dana kada je njena drugarica slavila rođendan i pozvala i mene da dođem sa Dajanom. Prošli su radni dani i došao je vikend, otišao sam po Dajanu i krenuli smo do marketa da kupimo neki poklon za Bojanu. Dok smo hodali pitap sam Dajanu šta bi mogao da kupim?Hm, ... pa.... kupi joj tangice ili neki seksi veš to voli rekla je Dajana. Hm ok.. ajde mi pomozi izabrati.

I tako dok smo tražili šta bi bilo fino za Bojanu počeli smo o nekim sex temama, a tako je Dajana rekla da nikada nije imala sex i da bi volila da izgubi nevinosti ali čeka onog pravog, a Bojana je malo drugačija ona je već primila nekoliko kurčina u picu.

Otišli smo na kafu kod Dajane i ta kafa je otišla u nešto dalje. Dok smo pričali razmjenili smo par dodira i nježnosti. I eto ti ga... Završišmo u krevetu. Dok smo se ljubili i skidali jedno drugo Dajana je progovorila: Misliš li da je ovo ok što radimo? Da ne pretjerujemo možda? Pa ja sam čak nevina još uvijek. Pstt rekao sam joj i opusti se. Počeo sam da je ljubim po tijelu i da joj sisam bradavice a ona se napalila i uhvatila moj kurac u svoje ruke i počela da ga drka. Hoćeš da ga primiš u usta pitao sam je? Pa... Nisam nikada ali... ajde može rekla je. Počela je da ga liže po glaviću kao da joj je Bog zna koji put, a ne prvi. Brzo je legla na leđa a ja sam polako počeo da joj stavljam u pičku usku i malo dlakavu. Mmmmm polakooo molim te polako malo me boli govorila je. Uhhhh! uzviknula je, a moj kurac već je bio u njenoj pici, a ja sam ga lagano nabijao i nabijao. Morao sam da svrši, rekla je da ne svršavam po njoj ako može već da svršim negje drugo. Svršio sam u kupatilu u wc šolju obukao se i krenuo doma. Eto onda Dajana vidimo se večeras ićićemo kod Bojane. Oke ćao i poljubila me u obraz.

Naveče smo otišli kod Bojane. Cijelu noć cugali smo, a kada je Bojana otvorila naše poklone i vidjela sexy rublje bila je oduševljena. Hm... Pa moram da probam da vidi Nemanja kako mi stoji tangice što je on kupio.. Otišla je i presvukla se. Kada je izašla bila je baš baš sexy a moj kurac je odma skočio, a Dajana je skontala da moj kurac želi vani. Ooo pa dobro ti stoji Bojana, ah hvala Nemanja. još malo vrckala je guzom ispred mojih očiju i otišla je da se obuče u sobu, a Dajana je otišla za njom. Poslije nekoliko trenutaka obadvije su izašle u čipkastim gaćicama i grudnjacima. Moj kurac je toliko nabreknuo da je malo hvalilo da sam izađe vani. Počele su plesati i vrckati guzama meni u krilu i maziti se po guzi.

Ajde Nemanja progovorila je Bojana, a Dajana mi je rekla na tel. da si je danas dobro izjebao. Pa zašto i mene ne bi počastio za rođendan, ili možda nas obadvije? bio sam zbunjen, a Dajana je otkopčavala moj kaiš i moj šlić na hlačama. Izvadila je moj kurac i počela da ga oblizuje, a ubrzo se pridružila i Bojana.. Opa vidi kako fin kurac rekla je Bojana želim ga lizati. Ubrzo je svojim jezikom počela da oblizuje glavić. Dok su mi oblizivale glavić Dajanin i Bojanin jezici su se sudarali i lupkali po glaviću. Bojana je ostala da liže, a Dajana me oborila na leđa i čučnula iznad moje glave. Ajde liži mi pičku jebaču naš. Stavila mi je picu pred nos , a ja sam počeo da je ližem. Dok sam lizao Dajaninu picu osjetio sam nešto vruće na kurcu. A to je Bojana počela da se nabija na moj napaljeni kurac. Dok sam lizao Dajani picu, Bojana se nabijala jako da je vrištala. Lizajući Dajaninu pičku ona je svršila meni na jezik, i rekla Bojani da želi i ona da se nabije na kurac.

Bojana je sišla sa mog kurca, i naštimala se da ližem njenu izjebanu picu, dok se Dajana nabija na kurac. Kada sam zadovoljio Bojanu sa lizanjem njene pice otišla je čulnula i počela da liže jaja i Dajaninu picu dok se nabijala na moj kurac.
Ajde jače se nabijaj jače govorila je Bojana Dajani ajdee jebi tu pičku jebi jebi.

Ajde Nemanja izjebi tu njenu pičku nemoj da je žališ. Brzo sam skinuo Dajanu i oborio je na leđa, raširio joj noge i počeo da nabijam jako. Dok sam je nabijao jako Bojana je stiskala moja jaja, a Dajana je počela da svršava. A zatim ubrzo sam i ja izvadio i rekao da moram svršiti. Bojana je brzo postavila svoju glavu i otvorila usta. Ajde napuni mi usta spermom, dođe i ti Dajana napuni nam obadvjema. Obadvije su se naštimale tako da im u isto vrijeme punim usta spremom. Počeo sam da ih prskam po faci i sisama. Bojana je brzo zgrabila moj kurac i pokupila i posisala svu spremu sa mog kurca.
Poslije tog rođendana i tog dana i dobre grupne jebačine ponavljali smo to često kada bi god imali priliku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija