Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grupni sex

Zdravo. Odlučio sam da vam napišem priču kako sam za novu godinu imao grupni sex sa curom,drugaricom od cure i sestrom od drugaričine cure.

Počeli su dogovori gdje će ko slaviti novu godinu,ali zbog mog posla jer radim u smjenama nisam znao da li ću moći ići slaviti novu godinu. Mene i moju curu zvale su njene drugarice da idemo sa njima. I poslije par dana šef mi je rekao da ne radim za novu godinu,i naravno javio sam im da sa njima slavim novu godinu i potvrdio dolazak i rekao da ću ja kupiti cugu.

Ana i Marijana bile su sestre. Ana je bila malo krupnija imala je malo veće grudi,a Marijana je bila mršavija i onako malo manje grudi je imala ali zato su obadvije imale baš dobru guzu za jebanja. I dan uoči nove godine spremili smo sve stvari sjeli u moj auto i krenuli na proslavu nove godine kod Ane i Marijane u selo.Njeni roditelji imali su vikendicu u selu,i odlučili smo da idemo tamo. Ana je bila obučena u trenerku u kojoj se guza ocrtavala a Marijana u hlačama. Stigli smo u selo i izvadili stvari iz auta.Moja djevojka Maja je rekla da će ona spremati nešto za večeru,a Ana i Marijana su se stalno tu nešto vrtile i radile. Dok su sve tri nešto radile ja sam ih odmjeravao i 7zamišljao kako bih sve tri jebao,ali naravno ni u ludilu ne bi ih pitao da imamo svi zajedno grupni sex. Otišao sam do kupatila i počeo da drkam kurac zamišljajući kako ga nabijam Marijani u guzu,pa Ani u picu a Maji svršavam po grudima.
U momentu je neko pokucao na vrata,i rekao hej Nemanja ajde izlazi vani šta radiš u kupatilu?! Ana me je zvala da izađem vani jer je trebala u wc.Brzo sam svršio i navukao na sebe odjeću i izašao vani,ah ništa izvini što si čekala,i samo se nasmijala. Odlučio sam da virim kroz ključaonicu a Anina pica je bila obrijana. Brzo sam se udaljio od vrata jer svaki momenat je neko mogao naići.

I naravno došlo je veče i vrijeme za doček nove godine. Počeli smo da cugamo,i od previše cuge svi smo bili baš dobro popili. Marijana je htjela da igramo neku igru u skidanje. I gledaj čuda pristale su i Ana i Maja moja cura. Ko izgubi skida dio odjeće sa sebe takva su pravila rekla je Marijana,i ok složili smo se svi. Naranvo prva koja je počela da se skida bila je moja cura,zatim ja,pa Ana pa Marijana. Hm... ajde ovako rekla je Ana. Igramo u to da svako nešto perverzno mora da uradi. Marijana je odma prihvatila igru. A moj kurac već je bio napaljen,a sve tri su gledale u njega. I došao je red na mene,Marijana je rekla Ani da uzme moj kurac u ruke i počne da ga drka. Ana je brzo prihvatila moj kurac i počela da ga drka. Nisam mogao vjerovati moja cura gleda kako njena drugarica drka moj kurac.Zatim je Ana naredila da počnem lizati Marijani picu,a ja sam se sagnuo i počeo da ližem,a onda sam osjetio ruku kako dira moj kurac. Pogledao sam a Ana i Maja počele su ljubiti se,a Maja je mazila moj kurac i moja jaja. Nema šta pomislio sam evo ga ostvarila mi se želja imaću grupnjak jebaću ih sve tri.

kada sam završio sa lizanjem pice naredile su mi da legnem i da sam njihov rob. Počele su da mi naređuju. Lezi na leđa ti naš jebaču rekla je Maja. Legao sam a ona i Ana su počele da mi ližu kurac,a Marijana je nponovo stavila svoju picu meni iznad glave i čučnula da je ližem,i tako su se sve tri mijenjale i lizao im pičku.

Ajde malo da nas jebeš dosta si lizao pičke naše rekla je Ana. I Ana ga je zajašila i počela da se nabija na njega,a Maja joj je trljala picu dok je Marijana trljala prstima svoju picu i spremala je da je nabije na moj vreli kurac. kada je Ana završila sa nabijanjem,Marijana je brzo skočila na kurac i počela da se nabija na njega,Ana i Maja su počele da se ližu,sise i picu lizale su jedna drugoj dok se Marijana nabijala na moj kurac. Ajde nabiji mi u guzu molim te rekla je Marijana,to volim.

Počeo sam da joj ga nabijam u guzu,a ona je vrištala. Ana je brzo postavila svoju guzu i rekla ajde sada jebi i moju guzu,a zatim i Maja je tražila da joj izjebem guzu.

Izjebao sam ih,i došlo je vrijeme da svršim.
Sve tri su brzo postavile svoja usta ispred mog crvenog napaljenog glavića i čekale da potekne sprema iz njega. I da počeo sam da punim usta spremom Ani i Maji i napunio sam,a one su počele da se liži,i Marijana je počela da se liže sa njima i mazale su spermu po sisama.

Poslije jebačine otišli smo da se tuširamo.Poslije toga još nekoliko puta jebali smo se svi grupno.
I tako smo dočekali novu godinu,a meni je bila najljepša nova godina.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija