Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grupnjak

Ja i Nina smo već duže vrijeme u braku. Družimo se sa jednim bračnim parom koji je naših godina. Povremeno se posjećujemo ili zaejdno izađemo na večeru ili piće. Oni se zovu Tea i Marko. Svi smo u četvrtoj deceniji života, imamo dobre brakove, nešto smo postigli u životu i općenito smo zadovoljni. Zadovoljni smo svi osim Te-e koja se povjerila Nini kako Marko nije baš zainteresovan za seks, kako je stalno umoran i kako njoj fali tvrdog kurca. Čak joj je jednom Marko rekao kako bi najbolje bilo da nađe ljubavnika sa kojim bi povremeno zadovoljavala svoje seksualne potrebe. Pošto smo ja i Nina o svemu mogli otvoreno razgovarati počeli smo stvarati seksualnu maštariju kako se jebemo u troje sa Teom. To nas je oboje palilo i popravilo naš seks.

Ali nije sve ostalo na mašti. Nina je našu maštariju ispričala Tei, a njoj se to jako svidjelo tako da smo ubrzo imali ostvarenje naše seksualne mašte. Tea je bila u posjeti kod nas i Nina je započela da se igra sa mojim kurcem pred njom. Tea je spremno prihvatila igru i ubrzo smo svo troje završili u spavaćoj sobi. Jebao sam ih obje zajedno, uživajući u dvije prekrasne, još uvijek mlade žene željne tvrdog kurca. Organizovali smo naše male sastanke tri do četiri puta mjesečno i svaki put bi bilo fantastično. Nina uopšte nije osjećala ljubomoru, znajući da je to samo tjelesni užitak, koji ne prijeti našem braku. Često je govorila na tu temu kako je život samo jedan i kako ga treba živjeti. Te naše igrice u troje trajale su već nekih 6-7 mjeseci, ali meni grižnja savjesti nije dala mira, osjećao sam se loše zbog Teinog muža Marka. Predložio sam njima dvjema da i njega pokušamo uključiti. Nina nije baš bila za taj prijedlog , ali je na Teino i moje nagovaranje pristala. Dogovorili smo da dođu kod nas na večeru i da tada pokušamo. Tog dana Nina je pripremila laganu večeru. Njih dvoje su došli oko osam sati. Družili smo se uz laganu muziku u pozadini, pijuckajući crno vino uz večeru. Nakon večere Nina i Tea su otišle da operu suđe, a ja i Marko smo prešli u dnevnu sobu i razgovarali, nastavlajući nazdravljati crnim vinom. Nakon petnaestak minuta, svjetla su se prigušila , a u sobu su ušle Tea i Nina obučene u lagane prozirne spavaćice. Rekle su nam da su se njih dvije nešto dogovorile i da nas dvojica treba da se opustimo i uživamo. Uz laganu muziku počele su da se njišu i izvode senzualan striptiz. Ja i Marko gledali smo ih kao opčinjeni. Nina je prišla do mene i sjela mi u krilo lagano me mazeći rukama. Kurac mi je već bio dignut dok sam ih posmatrao kako plešu.

Ona je to osjetila na svojim butinama i lagano je kliznula na pod raskopčavajući moje hlače i vadeći ga napolje. Klečeći ispred mene na podu počela je da puši moju batinu. Pogledao sam prema Marku i vidio da i Tea radi isto sa njegovim kurcem, trpajući ga sebi u usta. Samo sam zabacio glavu i uživao u prelijepom pušenju. Ubrzo sam čuo prigušeno mrmljanje i pogledao u njihovom pravcu. Tea se nabijala na Markov kurac dok je on rukama obuhvatio njenu oblu guzu i pomagao joj. Podigao sam Ninu gore, okrenuo je prema njima i nabio svoju kurčinu do jaja u njenu pičku. Nabijao sam je dok smo oboje gledali kako se Tea nabija na Markov kurac sve brže i sve jače. Marko je gledao kako nabijam Ninu otpozadi i valjda je ta sitacija uticala da mu se tako digne. Iz njihovog pravca ubrzo se začulo stenjanje i oboje su glasno svršili. Ja i Nina smo tek počeli. Sjeo sam na fotelju pomažući joj rukama da se nabija na moj tvrdi kurac. Gledao sam Teu kako rukama i jezikom pokušava dići Markov već mlohavi alat. Nina je već dva puta glasno i jako svršila. Šapnuo sam joj na uho da pomogne drugarici oko Markovog kurca. Nina je samo odrečno mahnula glavom i nastavila sa nabijanjem. Šapnuo sam joj njenu rečenicu da je život jedan i da ga treba živjeti. Pri tom sam je lagano skinuo sa svog kurca i gurnuo prema fotelji u kojoj su bili Tea i Marko.

Prišla im je i pitala može li i ona pomoći. Tea je kimnula glavom, a Marko je samo gledao u njene krupne sise sa povećim bradavicama. Pridružila se Tei i počele su zajedno da sisaju Markov kurac, dajući ga jedna drugoj u usta i naizmjenično mu ližući jaja. Prišao sam i ja i stao iza Nine sa namjerom da joj ga nabijem otpozadi. Marko mi je rukom pokazao na Teu, koja se nagela naprijed ližući njegova jaja i izložila svoju zavodljivu guzu mom pogledu. Stao sam iza nje i polako rukom namjestio svoj kurac na ulaz njene pičkice i lagano počeo da ga guram unutra. Imala je usku picu što sam znao i od ranije, a sada je bila čini mi se jož uža i jako, jako navlažena. Počeo sam da je nabijam jače i jače, tako da je to i Marko osjetio na svom kurcu koji joj je bio u ustima. Nabijao sam se u njenu picu istovremeno nabijajući njena usta na Markov kurac, dok je Nina lizala njegova jaja. Vjerovatno ga to napalilo pa je njegov kurac počeo da raste brzo dobijajući svoje prave dimenzije. Tea ga pustila i pogledala me preko ramena namigujući mi i šeretski se osmjehujući. Pošto smo ja i Tea bili zauzeti, Nina i Marko su počeli da se maze sami. Nina mu je okrenula leđa i držeći njegov kurac jednom rukom polako nabila svoju picu na njega. Bila je okrenuta licem prema nama i vidio sam da je zatvorila oči i uživala u drugačijem kurcu u svojoj vreloj pički. Bilo je malo neobično gledati svoju ženu na drugom kurcu, ali takve misli su mi brzo isparile iz glave jer je Tea predložila da nađemo bolji prostor za ovo, pa smo svo četvoro prešli u spavaću sobu. Nina i Tea su legle na leđa na veliki bračni krevet pozivajući nas prstima prema sebi. Marko me pitao može lli on do Nine, a ja sam samo kimnuo glavom ubacujući se između Teinih nogu i gurajući svoju kurčinu u njenu picu. Jebali smo se prilično dugo, jedni pored drugih, uživajući svo četvoro u zamjeni partnera. Pošto su obje žene imale spirale nismo morali posebno da pazimo, mogli smo da svaršavamo bez problema u pice naših ženica kako je kome odgovaralo. Čuo sam Ninu i Marka kako prigušeno stenju i znao sam da zajedno svršavaju. U tom momentu sam i ja svršio duboko u Teinu picu. Svo četvoro smo se opustili i legli kao sardine po krevetu.

Nakon desetak minuta osjeti sam Teinu i Nininu ruku na svom kurcu kako ga maze, a obje su drugim rukama dirale i mazile i Markov kurac. Moja batina je uskoro počela da se budi, ali Marko s obzirom da je već dva puta svršio nije bio te sreće, pa je rekao da nas troje nastavimo da se igramo bez njega, a da će on samo posmatrati. Jebao sam ih obje, jako i žestoko, mijenjajući njihove pice na svom kurcu, dovodio obje do višestrukih orgazama, a na kraju još jednom napunio Teu svojom vrelom spermom. Svo četvoro umorni od seksa rastali smo se oko jedanaest sati uz dogovor da ovo ponovimo još koji put uskoro.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija