Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grupnjak

Pozdrav drugari. Pisao sam nekoliko svojih sexualni priča, a jedna od njih je i ona u kojoj sam pisao kako sam dopisivajući se preko hot chat upoznao djevojku sa kojom je sex bio nezaboravan.
U priči sam pisao da je ta djevojka pokušala da nagovori svoju cimerku da imamo grupni sex.
I tako nakon nekoliko viđanja, i sexa koji bi svaki put bio sve bolji, i u nadi da će njena cimerka prihvatiti da se sexamo grupno, ta nada se i ostvarila.

Jedan dan piše mi Maja "ajde pogodi šta se dogodilo" onako zbunjen pitam šta? Kad njen odgovor je Tatjana je pristala da ima grupni sex sa nama u subotu, ali prvo idemo do grada u izlazak, i ostaješ spavati sa nama obećavam ti najbolju noć u životu.

Subota je došla, obavio sam sve svoje obaveze što sam imao, spremio se i krenuo kod Maje i Tatjane.
Po dolasku Maja je naravno dočekala me sa poljubcem, i sa tim šta radi "naš" jebač, dok je Tatjana samo stidljivo izgovorila ĆAO Bojan, i otišla je da se sprema.
Izašli smo u neki klub gdje njih dvije izlaze, družili se, pili, a onda je Maja prokomentirala da joj je dosadno, i kako bi ona da kupimo neke cuge i da idemo u stan i da cugamo u stanu.
Krenuli smo u stan, kupili cuge i nastavili da cugamo i zezamo se u stanu.. E tu već kreće i više nego opuštena atmosferica, čak se od koje čašice i Tatjana opustila, raskomotila se, ona i Maja su bile u gaćicama i grudnjaku.

Ajde Bojane, evo mi smo se skinule, a sada je red na tebe.
Pogledavši njih dvije onako polugole, kurac mi je već bio nabrekao.
Čekaj, stani progovorila je Maja! Ajde dođi da skinemo našeg večerašnjeg jebača.
Tatjana više nije bila ona stidljiva djevojka, nego prava razuzdana jebačica željna kurca.
Prišle su i počele su da me raskopčavaju, i da se ljube i dodiruju jezicima.. Kurac mi je bio sve tvrđi, i tvrđi..

Maja ga je izvadila vani, i stavila ga je u svoja usta i krenula da ga sisa i obrađuje jezikom, a ubrzo joj se pridruzila i Tatjana.. Njihovi jezici su klizili i sudarali se na mom kurcu, palilo me jako.. .
Dođi, idemo u sobu da ti pokažemo šta cimi i ja znamo progovorila je Maja. Krenuo sam za njima, a one su me gurnule na ležaj. Krenule su da se ljube i da se dodiruju, i ližu..

Maja je popela se i zajahala moju kurčinu i sjela i počela da se nabija, dok je Tatjana sjela na moje lice i počela da mi trlja pičkicu od lice, a i naravno lizao sam je dok se njena pičkica nalazila iznad moje glave.
Tako nekoliko minuta Maja se nabijala na moj kurac, a Tatjana je sve više trljala svoju pičku od moj jezik.
Nakon nekoliko minuta u toj pozi zamjenile su se, Tatjana je počela da se nabija na moj kurac dok je Maja trljala pičku od moj jezik.. Ahhh tako dobro se jebala Tatjana, baš je to radila sa puno iskustva. Tako stidljiva djevojka, a tako se dobro jebe..
Ajde dodji jebi me u doggy pozi. Okrenula mi se, a ispred nje je Maja raširila svoje noge.
Dok sam je nabijao jako Taca je Maji lizala pičkicu iz koje su se cjedili sokići.
Zatim Maja se našla u pozi u kojoj je bila Taca, guzio sam Maju tako dok je svojim jezikom obradjivala Tatjaninu pičkicu i njenu guzu.

Nako što sam dobro izjebao Maju osjetio sam da će iz mog kurca poteći.
Rekao sam im hej jebačice svršiću.
Brzo su se njeni jezici, i sise našli pred mojim kurcem iz koga su potekli mlazovi sperme.
Prskao sam im po jezicima, licu dok se sve slijevalo na njihove prelijepe sise.
Zatim je Maja uhvatila svojim ustima moj jezik, i oblizala ostatak sperme, a zatim su se ona i Tatjana krenule ljubiti i razmazivati moju spermu po sebi. Naravno bilo je tu još neki perverznih čarolija u ovom našem grupnjaku, ali to vam pišem nekom drugom prilikom.
Nadam se da je i ovo ukratko dovoljno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija