Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Grupnjak

Poslom sam morao na hrvatsku obalu i smeštaj beše u nekom hotelu. Hotel beše lepo uređen i beše mnoštvo sadržaja, od rekreacije, bazena, saune, bioskopa i još mnogo toga. Nisam od posla stigao baš previše da istražim sadržaj ali sam igrom slučaja predzadnjeg dana uhvatio slobodno popodne. Vreme je bilo previše ladno za kupanje u moru pa sam odlučio da se opustim u zatvorenom bazenu. Uzeo sam neku knjigu i otišao do prve slobodne ležaljke. Nije bilo mnogo ljudi te sam mogao da uživam u miru. Kako to obično biva taj mir mora neko da pokvari. U mojoj blizini su se pojavile četiri žene u ranim četrdesetima koje su bile jako glasne i poprilično iritantne. Na njima se videlo da su popile podosta iako još nije bilo ni veče. Nisam mogao da čitam pa sam odlučio da slušam o čemu pričaju.

Kroz priču sam razabrao da su dvije razvedene a dvije nemaju nikoga te su došle da provedu vikend zajedno i opuste se. Mislim da su bile iz Zagreba sve. Sve su bile podjednako visoke oko metar sedamdeset te su se za svoje godine odlično držale. Prva mi je za oko zapela kovrčava crvenokosa koja se zvala Matea. Imala je bujno poprsje i lepo naglašene obline. Njena guzica je nestašno bežala iz kupaćeg kostima. Ostale tri devojke su bile Hana, Tamara i Ena. Hana je bila tipična plavuša duge plave kose, prilično vitka sa prčastom guzom i sisama koje su bile trojka. Činila se poprilično iritantna. Tamara je bila crnokosa duge ravne kose, lagano povučena, sise su joj bile dvojka a ona je bila lepo popunjena. Ena je bila brineta koja je bila najglasnija u društvu. Imala je polu dugu kosu u razini ramena.

Imala je koji kilogram viška ali ga je dobro nosila i njene sise su se činile velikim kao Mateine. Taman kad mi je bilo dosta te sam mislio da odem njih tri su otišle po piće dok je Matea ostala sama. Odlučio sam da joj priđem pa šta bude. Predstavio sam se i pozvao je na večeru. Rekla je da ne zna da li može da ostavi kolegice. Rekao sam ako se predomisli da može da dođe u moju sobu pa ćemo nešto poručiti. Nisam imao nikakva očekivanja i prema njenom odgovoru sam očekivao da će da me ispali. Otišao sam u svoju sobu otuširao se i zaspao. Bilo je već oko 9 uveče kada sam se probudio i sada sam već siguran bio da me odjebala. Ali u taj tren začuo sam lupanje na vratima. Otišao sam da otvorim i na vratima su bile one. Matea je rekla, nisam mogla da ih ostavim, ali one nemaju ništa protiv da nam se priključe.

Slegnuo sam ramenima i pustio ih unutra. Htedoh da poručim nešto za jelo ali Matea me primi za ruku. Nije vreme za to. U tom času njene kolegice su joj se priključile te su me oborile na krevet. Prije nego sam se snašao ležao sam gol na krevetu dok mi je Matea već pušila kurac koji se unatoč iznenađenju brzo digao. Hana je svukla sve sa sebe te je vrlo brzo svoju pičku nasadila na moja usta. Sa oduševljenjem sam krenuo da ližem njenu sočnu pičku s lagano prenaglašenim klitorisom koji je bio stvoren za cuclanje. Ruke nisam skidao s njenih sisa. U taj tren su gole kraj nas legle i Tamara i Ena koje su se ljubile. Osetio sam kako je Matea prestala da mi puši i nakon par tenutaka sam osetio kako se nabija na moj kurac. Kliznuo je do jaja u njenu vlažnu pičku. Mešala je u ritmu dok sam ja lizao Hanu.

Nisam dugo izdržao i brzo sam svršio u nju što je nije sprečilo da me jaše i dalje. Ja sam toliko bio napaljen da kurac nije ni pao već je vrlo brzo prihvatio njenu igru. Nastavila je da me jaše glasno uzdišući. Nakon desetak minuta je počela da svršava kao i Hana koju sam lizao sve brže. Nakon što je svršila Matea je sišla s kurca i prepustila mesto Hani dok je ona sela meni na prsa. Lizao sam Mateu i kupio sve sokove iz njene vrele pičke dok se Hana nemilice nabadala na moj nabrekli kurac. Od vlažnosti njene pičke sve je šljapkalo i nije trebalo dugo da svrše i jedna i druga. Umorno su legle kraj mene dok su se Tamara i Ena bacile na posao. Ena je zajahala moj kurac i krenula da me jaše. Bila je vrlo glasna verujem da nas je pola hotela čulo. Tamara je svoju vrelu dlakavu pičku stavila na moja usta.

Njena pička je bila najboljeg okusa. Ona je stenjala pod mojim jezikom. Ena je vrlo brzo svršila i zamenila se s Tamarom. Ena je nastavila da svršava u nizovima pod mojim jezikom dok je Tamara polako sedala na moj kurac. Bila je najuža od njih svih. Njena pička čvrsto je stisnula moj kurac i krenula da ga meša. Odmah sam znao da neću dugo da izdržim njene nalete te smo nakon 10ak minuta svršili skoro istovremeno. Matea i Hana su već bile spremne za još i polako su počele da mi zajedno ližu jaja i sišu kurac. Trebalo mi je nekoliko minuta ali sam uspeo da se opet ukrutim. Zaustavio sam ih i ustao sa kreveta. Rekao sam im da se poredaju uz rub kreveta ustima prema meni. Krenuo sam od Mateje i stao da je jebem u usta. Nije ga mogla primiti celog pa sam brzo prešao na Hanu koja je lepo pušila ali isto nije mogla da ga celog primi.

Ena je zato mogla da ga primi skroz u grlo, kao i Tamara. Naizmence sam im nabijao kurac u grlo desetak minuta. Nakon toga sam naredio da se okrenu guzicama prema rubu kreveta. Stavio sam kurac Mateji u pičku i lagano je tucao dok sam joj razrađivao šupak. Nakon par minuta sam izvadio kurac i zabio ga njoj u šupak. Jebo sam je dok je trljala klitoris. Videlo se da uživa i nije joj trebalo dugo da svrši. Za to vreme dok sam jebao njen šupak prstom sam već pripremao Hanin. Nakon njenog svršavanja prešao sam na Hanin šupak koji je bio jako dobro razrađen. Jebao sam je u šupak dok ju je Matea lizala i Hana je ubrzo luđački svršila. Ena je za to vreme svoj šupak već pripremila i samo sam trebao da uđem u nju. Tamara ju je već lizala a ja sam jedva uspeo da uđem u njen uski šupak.

Ena je stenjala od zadovoljstva. To me teralo da ju jebem sve brže i umalo da nisam i ja svršio u momentu kada me stegnula dok je svršavala. Gledao sam njih tri kako leže zadovoljene i umorne dok mi se Tamara približila i šapnula budi nježan, ja još nikad nisam dobila u šupak. Polegao sam je na trbuh i ušao u njenu pičku. Jebao sam je lagano dok sam pljuvačkom dobro navlažio njen šupak. Dražio sam ga prstom i polako ušao u njega. Nakon par minuta kada je malo popustio zavukao sam i drugi te je i dalje lagano jebao i prstario. Ona je počela da svršava na šta sam izvadio kurac i brzo ga zabio u njen šupak. Vrisnula je a ja sam nastavio da je jebem brzo dok je svršavala i svršavala trljajuči pičku i moleći da ne prestanem. Izdržao sam skoro deset minuta i tada sam svršio duboko u njenom šupku.

Razvaljeni smo ležali na krevetu i nismo mogli da se pomaknemo.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija