Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

GRUPNJAK SA SUSJEDIMA

U životima mene i moje drage desilo se puno toga u našem sexsualnom životu, a da će doći do toga da moja draga i ja imamo sex sa drugim parom nisam mogao ni zamisliti iako je bilo govora o tome između nas, ali je ostalo samo na tome. Konačno kada smo uspjeli da kupimo stan u predgrađu jedini ljudi sa kojima smo se družili bili su naši prvi susjedi Davor i Ljubica. Oni su bračni par koji je samo par godina mlađi od nas, ali su sličnih pa i istih svjetonazora kao i mi tako da smo se brzo skompali i našli zajednički jezik pogotovo moja žena Bojana i Davorova Ljubica tako da su njih dvije postale jako dobre prijateljice. Ja sam po zanimanju inžinjer građevine tako da sam često znao biti otsutan i po nekoliko dana obilazeći gradilišta firme za koju radim pogotovo na projektima za koje sam bio odgovoran. Dok sam ja često bio tako odsutan Bojana se svo to vrijeme družila sa Davorom i Ljubicom te mi ih je hvalila na sva usta tako da mi je prošlo kroz glavu kako se među njima desilo i nešto više od samog prijateljstva, ali Bojana me uvjerila kako nije bilo ničega takvog jer prilikom razgovora pitao sam je onako suprilno, a ona mi je odgovorila kako bi se u takvo nešto upustila zajedno samnom, a ne da mi to napravi iza leđa. Kako smo u raznim našim zajedničkim druženjima pričali o svemu i svačemu pa tako i o našoj vikendici koju sam naslijedio pa je Ljubica često navaljivala kada ćemo ih voditi i pokazati vikendicu već jednom. Tako je bilo i tog puta kada smo razgovarali Ljubica je opet počela piliti o vikendici.

Ja sam pokušavao na sve načine da ih odvratim govoreći kako je moram prvo urediti te kako ima puno posla oko same kućice kao i okućnice. Na taj pokušaj mog odgovora uskočio je Davor nudeći mi pomoć oko uređenja, a na to se nadovezala i Bojana koja me je počela ubjeđivati kako bi to bilo super te sam morao popustiti pod njihovim ubjeđivanjem i pristao rekavši im kako idemo ovaj vikend. Svi su se složili jer i onako nisu imali nikakvih obaveza.

Kada smo došli na vikendicu njih dvoje bilo je oduševljeno malom kućicom i mjestom na kojem se nalazila. Uhvatili smo se posla kojeg je bilo jako puno cure su čistie unutarašnjost vikendice, a nas dvojica okućnicu. Kada smo posao priveli kraju malo smo se osvježili pod tušem i uz piće dok su cure radile večeru. Uz večeru pili smo botilje crnog vina. Nakon večere izašao sam na terasu udahnuti svježeg zraka iz cigarete nakon nekoliko minuta na terasi mi se pridružila Ljubica noseći u rukama dvije čaše vina davajući jednu meni. Uzeo sam čašu iz njene ruke dobro je odmjerio te se i malo uzbudio. Sjeli smo za stol na terasi počeli neki bezvezni razgovor, a moje oči su stalno bježale prema njenim sisama. Obukla je bijelu kratku majicu bez grudnjaka pa su se lijepo ocrtavale njene bradavice koje su bile napete zbog laganog vjetrića koji je puhao. Naravno uz te moje poglede kurac mi se počeo buditi i što sam više gledao u Ljubičine sise to mi je kurac bio krući. Moja Bojana je puno ljepša zbog svog stasa i vitkih nogu, ali ni Ljubica nije zaostajala za Bojanom. Ljubica je bila puno jebozovnija, opuštenija i puno slobodnija od Bojane nije joj bio problem o svemu govoriti bez dlake na jeziku pa tako ni kada je tema bila sex. Naravno uz naš razgovor došla je i ta tema te smo počeli pričati o našim željama i maštanjima koje bi voljeli ostvariti. Zatim me Ljubica pitala onako hipodtetski da li bi mogao gledati svoju ženu kako se jebe sa drugim muškarcem, rekao sam joj kako sam maštao o tome i kako bi volio vidjeti Bojanu sa drugim, a zatim se ona nadovezala kako i nju uzbuđuje pomisao da ona gleda dok Davor jebe neku drugu te mi je još nadodala kako joj je Bojana jednom u njihovom razgovoru rekla kako joj je Davor privlačan i da bi ga rado pojebala. Malo zatečen njenim iskazom malo promislio i bolje promotrio Davora koji sjedi na fotelji i nešto priča sa Bojanom. Davor je bio zaista zgodan malo jače građe od mene.

Taj naš razgovor o sexu me je jako napalio da mi je kurac već bio dobrano ukrućen, a bila je napaljena i Ljubica koja se meškoljila na stolici kao i njene bradavice koje su toliko bile ukrućene da je izgledalo kako će svaki čas probiti majicu. Primijetio sam kako kako je odjednom situacija postala sve naperija i u zraku kao i u mojoj glavi govorilo je da bi večeras moglo biti svega.

U tom mom drazmišljanju prekinuo me Davorov glas koji je došao na terasu pozivajući nas da mu se pridružimo unutra jer je Bojana u međuvremenu krenula na tuširanje. Svo troje krenuli smo unutra, a Ljubica me pogledala zaustavljajući pogled na mome kurcu te se slatko nasmijala kada je vidjela moju erekciju pa me upitala da li sam se ja to napalio na nju, nisam ništa odgovorio, ali bilo je očito da je ona uzrok moje erekcije. Kada smo svo troje ušli u vikendicu i sjeli na garnituru ostao sam šokiran prizorom moje Bojane koja je bila totalno gola na vratima kupatila. Davor i Ljubica počeli su dobacivati razne komentare na njen izgled što Bojani nije nimalo smetalo jer je oćito kumovalo i vino koje smo pili tako da je Bojana počela da se uvija kao striptizeta, a pri tome se još guzila pokazujući svoju pičku i dupe sa kojim je izvodila i twirkanje, a Davor i Ljubica samo su još jače navijali i htabrili Bojanu.

Kada je Bojana završila svoj performans izašla je iz kupatila omotana samo ručnikom i zavodničkim hodom krenula prema nama te je sjela tik do Davora u tom momentu nije mi baš bilo drago niti svejedno, ali nisam htio ništa reći već sam samo čekao kako i u kojem smjeru će se razvijati ova situacija. Bojana je bila sve opuštenija i sve više slobodnija kakvu je još nisam imao prilike vidjeti. Naravno tema je bila sex, a kada smo se dotakli teme o veličini kurca i da li je ženama bitna veličina. Bojana je kao iz topa ispalila kako je ona i više nego zadovoljna mojom veličinom i kako ne bi mogla primiti veći kurac od mojega jer ponekad ima problema da ga primi cjeloga. Na to je Ljubica počela da brani Davora govoreći nam kako je uvjerena da moj kurac nije veći od Davorovog jer nikad nije imala priliku vidjeti veći kurac nego što je Davorov. Zatim je Ljubica rekla Davoru neka spusti hlače i pokaže svoj kurac jer mu je i onako dignut i napet naravno da je i Bojana bila za to da Davor izvadi kurac iz hlača. Na posljetku Davor je skinuo hlače pokazujući nam svoj kurac, u jebote Ljubice stvarno ima kurčinu rekla je Bojana, i bila je. Bio je veći za glavu od mojega i monstruzno debel. Bojana nije mogla skinuti pogled sa njegovog kurca da bi u jednom trenutku pitala da li smije da ga dotakne, nevoljko sam pristao jer sam očekivao kako će da ga primi rukom međutim ono što sam očekivao nije se dogodilo umjesto rukom Bojana se sagnula te jezikom i usnama počela lizatibi ljubiti njegov glavić.

Davor vidno napaljen nije mogao više da izdrži Bojanino balavljenje po njegovom glaviću pa ju je uhvatio rukama za glavu i počeo da ju nasađuje te joj gura kurac u njena usta. Taman kada sam htio prekinuti Bojanubi Davora Ljubica me čvrsto primila za kurac koji je isto bio poprilično krut i počela da mi ga rukom stišće i mijesi preko hlača. Povukla mi je hlače i počela hlapljivo da mi ga puši da bi se nakon par usisa okrenula prema Bojani rekavši kako je i moj kurac sasvim pristojan. Davor i ja sjedili smo jedan do drugoga, a naše žene su nam pušile kurčeve. Ljubica mi ga je pušila lagano, oblizivala glavić povremeno ga usisavajući da bi ga gutala koliko ga je mogla primiti u svoja usta. Radila je to tako dobro da sam samo uživao i gledao u Bojanu i Davora te Bojanino mučenje oko njegove ogromne kite. Kada ga je Bojana uspjela nasliniti ustala se i leđima okrenuta Davoru počela namještati kurac na ulaz svoje pičke počevši lagano da se spušta. Davorov kurac nije još ušao ni do pola, a Bojana je već glasno cvilila i stenjala. Davor nije više mogao čekati to njeno lagano spuštanje po njegovom kurcu pa ju je Davor primio za bokove i naglo je nasadio na kurac utjerujući joj ga do samih jaja.

Bojana je vrisnula, ali Davor nije posustajao već se počeo silovito zakucavati u Bojanu koja je sve jače dahtala i stenjala i svršavajući zazivala bogove. Zarim jubje Davor bacio na leđa raširio joj noge ušao u nju i nastavio je silovito jebati neobazirući se na njeno glasno i pomalo bolno jaukanje iako ju je boljelo Bojana je svejedno uživala. Dok je Davor razbijao od kurca moju Bojanu Ljubica mi je svo to vrijeme pušila i dtkala, a zatim je Davor počeo da jebe Bojanu sa guza, cijelo vrijeme njihove jebačinae Davor nije popuštao u tempu nego je samo navlačio i navlačio Bojanu na svoj kurac kojoj nije preostalo drugo nego da se dere i uživa, srećom da smo bili dosta na osami tako da nas nitko nije mogao čuti. Davor je dolazio do vrhunca pa je došao ispred Bojane i počeo je jebatibu usta, a ona ga je pokušavala primiti što je dublje mogla ubrzo je Davor počo svršavati puneći usta Bojani koja nije mogla primiti tolikubkoličinu sperme pa je dosta toga završilo po njenom licu i sisama. To Davorovo svršavanje po Bojani toliko me napalilo da je i meni dolazilo da svršim rekao sam Ljubici kako ću svršiti međutim ona se nije makla sa moga kurca nego ga je samo drkala i pušila sve dok nisam počeo svršavati, a Ljubica ga je samo nastavila drkati gutajući moju spermu do zadnje kapi. Kada je Ljubica završila sa mojim samo se prebacila na Davora te je primila njegov kurac počevši mu ga pušiti. Ljubica je bila prava umjetnica pušenja tako da je Davorov kurac ponovno bio krut. Gledao sam u Ljubičinu pičku koja se ocrtavala među njenim butinama i počeo ga drkati u pomoć mi je priskočila Bojana te uz njeno pušenje ponovno mi je bio krut. Prišao sam Ljubici onako naguženoj i počeo gurati kurac u njenu pičku koja je bila sva mokra i vlažna od njenih sokova.

Počeo sam sve jače i brže da guzim Ljubicu koja je stenjala i mumljala punih ustiju Davorovog kurca. Pridružila nam se i Bojana koja je dok se ljubila samnom jednom rukom trljala Ljubici klitoris, a drugom rukom mijesila svoje sise. Davor se ustao sa fotelje i počeo drkati kurac ispred Ljubičinog lica, a Bojana mu je prišla i počela lizati i mijesiti njegova jaja. Ubrzo je Ljubica počela svršavati, a kada sam i ja osijetio da mi ponovno dolazi izvadio sam kurac iz Ljubice i stao uz Davora, a Bojana i Ljubica kleknule su ispred naših kurčeva čekaljući da ih išpricamo spermom. Počeli smo skoro istodobno da svršavamo po našim ženama njihovim licima, jeziku i ustima. Poslije kratkog odmora naše orgije preselili smo u spavaću sobu gdje smo Davor i ja jebali Ljubicu i Bojanu svršavajući po njima sve do zadnje kapi sperme koja je bila u našim jajima.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 28515

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija