Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Gutacica Sperme

Sada mi niko ne bi poverovao kada bih mu rekao da je moja veoma tiha, rezervisana, stidljiva, mala, lepa bivša žena prava drolja kada se vrata spavaće sobe zatvore. Ako je važila ona stara poslovica “u krevetu kurva, na ulici dama”, to je svakako bio njen opis. Kada bi je pogledali sa strane, bila je odmerena, sofisticirana, besprekorno obučena, jednom rečiju – prava dama! Nisi mogao da odvojiš oči od nje! Ali zato…kada se zatvore vrata i pogase svetla… Njeno pravo lice se pokaže onakvo kakvo je zapravo.

Moja bivša žena je, bila i ostala, stručnjak za pušenje kurca i uopšte se ne šalim kada to kažem. Imala je oralnu opsesiju i radije bi sisala kurac, nego se jebala. Meni to, zaista, nije smetalo, a razumećete me i zašto. Bila je uredna nakaza koja je mrzela sve što bi bilo “neuredno”. Pušila je tako profi, bez da ijedna kapljica ostane van njenih usta. Zato sam se oduvek divio njenom daru i umeću, da tako profi i uredno puši kurčinu. Imala je samo 22 godine kada smo se venčali i nije imala baš iskustva u seksu, a kamoli u pružanju oralnog zadovoljstva.

Bila je tabula raza i mogao sam da je obučim i okrenem u onom smeru u kom mi je to odgovaralo. Bila je dobar učenik. Marljiva i zaista je davala sve od sebe da “savlada gradivo”. Voleli smo da gledamo porniće i po mom mišljenju, Ceca je bila pravi sunđer što se upijanje tehnika tiče. Tako mi je u početku, dok smo gledali porno filmove, a ona bila jedna mala neznalica, bila neverovatno privlačna. Iako je to radila previse “čisto” i polako, ložilo me je to, to što joj je moj kurac prvi, i verovao, poslednji u ustima.

Jednom me je, posle našeg prvog blovjoba pitala šta da radi sa nadolazećom spermom? Odgovorio sam: -Oh, dušice…progutaćeš ti to, videćeš, dopašće ti se, samo polako…. I, dopalo joj se. Obožavala je da ga nadrkava, prethodno pljuvačkom navlaživši dlanove, pa je on, navlažen, besprekorno klizio među njene male, bele ruke. Njena usta su bila poput raspukle smokve, dok joj je moje deblo razdvajalo usnice. U svom živou nisam video da neko tako uživa u pušenju i da tako brzo uči, pa dok puši, deluje kao da je popušila svaki kurac na ovom belom svetu.

Volela je da mi, dok me pogano gleda ispod oka, obilato pljune na glavić i to razmaže po celom kurcu. Uhhhh, izluđivalo me je to! Ta njena moć, da probudi do tada, nepoznate osaćaje. Pretvarao sam se u divlju, neobuzdanu zver, hvatao je za glavu i gurao je na kurčinu. Smejala se dok joj je glavić udarao u krajnike i izazivao joj nagon za povraćanjem. Uvek se savršeno iskontrolisala, nikad nije dozvolila da nagon preovlada. Samo bi me kurvinjski pogledala i nastavila da puši…Činilo mi se, nekad je trajalo satima, dok joj se ne ukoči vilica, a usna duplja postane suva kao barut…Tada bih joj pofajtao ždrelo vrelom, lepljivom spermom a ona bi to sa radošću progutala.

Pa, narednih osamnaest godina mi je mala drolja od moje žene, gutala spermu svaki jebena put. I tražila bi još! Bila je, doslovno, nezasita. Ali sam verovao da je verna meni i mom kurcu. Bože, kakva sam budala bio! Totalno me je omađijala, da nisam reagovao na njen komentar da voli različite ukuse sperme u ustima. А trebalo je da pretpostavim, s obzirom na njene sve veće apetite… A, onda sam doznao…Moj prijatelj je bio zamenik direktora u firmi gde je ona radila kao administrativni radnik.

U početku je krenuo bojažljivo, izokola, s pitanjima, da li je sve u redu u mom braku? Imamo li problema? Ja sam odgovarao po difoltu, skroz rasterećeno, bez ikakvih pomisli zašto me on to uopšte pita. A onda sam primetio da pali cigaretu za cigaretom, da nervozno kucka prstima o sto i, bilo mi je jasno… nešto hoće, a ne može da mi kaže. Pogledao sam ga u oči, a onda se on slomio i krenuo da priča…-Znaš, to su priče, samo priče, ja zaista ne želim da verujem u njih. Zbog tih glasina su je prebacili u drugi sektor.

Znaš, zovu je…zovu…Pogledao sam ga. Knedla mi se zaglavila u grlo, nikako da je progutam. A srce je počelo ludački da kuca.
-Kako je zovu, Kosta? Zavrteo je glavom i spustio pogled.
-To sam samo čuo, pričaju, pričaju u firmi…-Šta pričaju, Kosta? Progovori! Sada je on progutao knedlu.
-Gutačica Sperme. Sve mi se smrklo pred očima. Da, sada je sve jasno…Otuda komentar o različitim ukusima sperme…. Kakav sam ja magarac! Ona je zavisnik od sperme, želela ju je grozničavo sve vreme.

Vikendom je to želela dva ili tri puta dnevno. A ja bio uveren da je samo moja pušačica…Ona je, vremenom razvila divne tehnike pušenja. Umela je da usisa ceo kurac, a onda ga nadrkava onako ubalavljenog i čvrstog, lickajući i usisavajući samo glavić. To me je izluđivalo. A to je, sada shvatam, radila i polovini svoje firme…Gutačica…. Ko zna koliko njih joj je svršilo u ustima…Kada je pukla bruka i nas dvoje se rastali, ona je nastavila u još žešćem ritmu.. Nije obrađivala samo svoje kolege, obrađivala je i poštare koji su donosili pakete u firmu.

Toliko daleko je išla! Interesantno je to što, ma koliko da su znali kakva je, svi koji bi pali na njene čari i započeli „vezu“ sa njom, su momentalno hteli da je žene. Smejao sam se tim saznanjima, jer sam vrlo dobro znao zašto je to tako. Ma koliko da nisam želeo, sve te informacije su stizale do mene…A onda sam čuo da je u, ozbiljnoj vezi. Sa Office Menadžerom. Na stranu to što je on pre te ozbiljne veze, dok mu je samo pušila kurac, išao okolo i hvalio se kako joj usta tovari svojom spermom, i kako ona to sve proguta do poslednje kapi.

Da li sam vam rekao da je Menager oženjen i da ima dvoje dece? Pa, jeste. I to je u „srećnom“ braku, dok mu moja bivša žestoko dudla svakog dana. Naravno da je srećan. Ko ne bi bio? Nemojte da mislite da se moja bivša sada promenila i da je samo s njim, verna i mirna kao bubica…Pre mesec dana, dok je njen dečko bio sa svojom porodicom, pozvala me je na večeru kako bi razgovarali o našem detetu, o kome se ona stara. Moram li da vam kažem kako se završilo? Zavukla se ispod stola i najjače mi popušila, ali… Nsam želeo da se završi na tome.

Želeo sam da je pojebem, iako se protivila. Nije me bilo briga. Nabio sam je uza zid, raširio noge i skinuo tange. Pičketina joj je već bila vlažna…Nabio sam joj jedan prst, pa još jedan, pa još jedan i krenuo silovito da prodirem u njenu vlažnu pičku. Počela je da stenje i da meša kukovima. Kurva se napalila. Ubrzo sam joj ubacio kurac i krenuo da je razvaljujem, dok je ona sve jače i jače ječala. Zapušio sam joj usta njenim mokrim gaćicama i nastavio da je čepim. S obzirom da se baš retko jebe, pica joj je bila vrlo uska, što je stvaralo fenomenalan osećaj mom kurcu.

Uživao sam, iskren da budem, dugo nisam jebao, a zadnjih godina sam samo dobijao pušenje od nje, pa mi je ovo sad došlo kao kec na desetku. Dok sam je trsio, zazvonio joj je telefon. Bio je to njen dečko. Menadžer. Naredio sam joj da se javi i da priča normalno, tako da on ništa ne posumnja.
-Ha –lo dušice…Ma, ni –štaaa, ništa, umorna sam…Šapućem da ne probudim dete…Da, da, daaa… Ložilo me je to što vidim i čujem. To što dobijam potvrdu kakvo je ona dno od žene. Njemu cvili o ljubavi, dok je ja jebem uza zid.

Fenomenalno! Brzo je prekinula vezu i vratila se nabijanju na moj kurac.
-Nema svršavanja unutra. Hoću da gutam, razumeo? -A šta će tvoj dečko reći na to? -On to neće ni znati, baš kao što ni ti nisi znao…Uhhhh, kako me je to raznizalo! Osetio sam da kreće talas sperme iz jaja! Izvukao sam ga, a ona je kleknula i otvorila usta. Gurnuo sam joj ljigavu kurčinu u usta i ispraznio sve iz sebe, u njena kurvinjska usta. I da, viđali smo se posle toga…Ali sam uz pušenje dobijao i pičku.

To je bio moj uslov. Dosta je ona postavljala uslove. Kad nisam u braku, bar da koristim sada, kada hoće…. Ona je, posle jebanja sa mnom uvek odlazila svom dečku i svaki put mi cvrkutavim glasom pričala o ljubavi, kako je on voli i kako je ne bi nikada povredio. Da, da, da…. A onda sam imao, jedne večeri, tu čast da pogledam jedan amaterski snimak. Snimak pušenja. Gle čuda! Na tom snimku je moja bivša žena, s džinovskim kurcem u ustima. Borila se, hrabro se borila protiv te zveri, sa sve smeškom.

Vrlo brzo joj je svršio u usta, a ona je sve to uvukla u svoja usta, ostavljajući kurac potpuno suvim. Onda je otvorila usta da mu pokaže svu sperma uunutra, pre nego što sve proguta. Onda se osmehnula u kameru, valjda da pokaže koliko je srećna zbog toga što je učinila. Zatim se opet bacila na njegov kurac, koristeći sve moguće tehnike koje je znala. On je izgleda jedan napaljenko koji baš i ne može da izdrži dugo, pa je uskoro povikao:-Svršavam, opet! I krenuo da joj puca u širom razjapljena usta.

Mala količina je kapala niz ivice njenih kurvinjskih usta, ali je ona vešto jezikom, pokupila te kapljice i sjurila se opet na kurčinu. Ona jednostavno nije prestajala sa pušenjem! Njena glava se njihala gore dole, dok je sisala ceo omlitavljeni kurac. Pokupila je svu spermu prstima sa lica, a onda ih je, uz lisičiji smešak ubacila u svoja usta, uvek željna sperme. Progutala je svaki gram bele tečnosti ovog zajapurenog tipa. Pružila mu je vrhunsko uživanje – njegova jaja su sada prazna, a kurac mlitav i miran.

Ona se nasmešila za kamere; Dobila je svoje sledovanje za danas. Do narednog dana biće pitoma i krotka. Podmirena. Nahranjena. Ono što je bilo najinteresantnije na snimku je to, što dok je njen partner odlazio ka vratima, mogao sam da vidim njegovo lice. Bio je to, ni manje ni više nego menadžer! Ovo je sve bolje od boljeg! Nisam mogao a da se grohotom ne nasmejem. Pa…vidim da ćemo uskoro da ga razvedemo….

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija