Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Guzata rođakinja

Imao sam 18 godina, djevac po svakom pitanju, čak ni curu u školi koja je upravo završila nisam imao. Mama i tata su odlučili da ovo ljeto sa mlađom sestrom idem na selo kod neke rodbine. Koliko se ja sjećam, bio sam tamo samo jednom i to prije nekih 6 godina, pa mi se i nije baš nešto svidjelo. Najgore od svega što bi trebao biti baby sitter svojoj mlađoj sestri.

Mama je rekla da se ne bunim, a vratit ću se kad budu prijemni za fakultet, te da će mi boravak na selu razviti radne navike. Kad smo stigli rodbina nas je dočekala, tj bratić od moje mame i njegova supruga, a na mamin upit di je Livija i Dinko, samo su odgovorili da je Dinko na fakultetu, a Livija sa traktorom na njivi. Ako sam se dobro sjećao, Livija je bila jedno dvije godine starija od mene i imala je neku užasno kovrčavu kosu i pjegice po licu kad sam ju zadnji put vidio. Mi smo se raspremili i bilo je skoro podne kad se začuo zvuk traktora ispred kuće, a onda i u dvorištu.

Izašao sam van i ugledao pravu ljepoticu koja je upravo dolazila iz pravca štaglja di je parkirala traktor. To nije bila ona Livija koju sam poznavao, ova je imala dugu, i dalje kovrčavu, kosu svezanu u rep, lice tamno od sunca i bez pjegica, a tijelo je bilo super sa povećom guzom i isto takvim sisama. Isti tren sam osjetio neko čudno migoljenje u mojim gaćama, te sam pocrvenio kao rak. Prišla mi je sa širokim osmjehom i rekla:

- Hej! ! Ti si sigurno Dario?
- Jesam -tiho sam odgovorio, a onda nastavio- A ti si sigurno Livija?
- Aha -rekla je veselo i pokazala bijele zube u širokom osmjehu, pa nastavila- Ne sjećam te se takvog, bio si sitan i žgoljav kad si zadnji put bio ovdje.. .
- Ahhh.. . i ti si imala pjegice i ružnu frizuru -nisam joj ostao dužan, što je kod nje izazvalo glasan smijeh, pa me zagrlila oko vrata i povela u kuću.
- Baš si me dobro nasmijao, hajde idemo na ručak.

Dok sam išao tako uz nju osjetio sam njenu toplu sisu u bok uz sebe, pa mi se kurac počeo dizati. Trudio sam se sakriti ga i dosta dugo sam prao ruke u kupaonici dok mi se nije spustio. Nakon ručka koji je prošao u veseloj atmosferi starci su otišli kući, a Barbara i ja smo ostali kod rodbine. Poslije smo sa Livijom hranili kokice, patke i ostelu pernatu divljač kako sam ju nazvao, a Livija me kroz smijeh udružena sa Barbarom prozvala gradskim dripcem. Ostatak dana je prošao u istom tempu, pa smo dosta rano legli. barbara je spavala kod Livije u sobi, a ja u sobi do njih dvije koja je bila Dinkova soba, ali njega neće biti cijelo ljeto pošto je radio preko studentskog servisa u nekoj firmi, te u jednom kafiću preko vikenda. Tu večer sam prvi puta sa guštom ga izdrkao zamišljajući Liviju kako mi se naguzila.
Naredne dane sam ju nekako izbjegavao jer mi se skoro svaki put u njenoj blizini dizao, pa sam zaključio da je bolje izbjeći nego se izblamirati. Ona nije ništa komentirala, pa je sa Barbarom obilazila po imanju, vozila ju na traktoru, a ova bi navečer već u 21 sat zaspala kao klada, dok doma nikad nije lijegala prije 23 sata.
Jednu večer sam nakon malo učenja legao i otkriven ga lagano drkao gledajući neki pornić na mobu, kad sam začuo tiho kucanje na vratima. Brzo sam se pokrio i stavio knjigu na krevet, te rekao 'Naprijed'. Kad su se vrata otvorila ušla je Livija u spavaćici i nekim smješnim papučama sa nekakvim karikaturama ovci na njima.

- Hej.. . -tiho je rekla- Vidjela sam svjetlo, pa rekoh da navratim malo.. .
- Malo sam učio.. . -rekao sam sa nekom knedlom u grlu pošto mi je pogled na nju u toj kratkoj spavaćici budio međunožje i osjetio sam da mi se glavić vlaži.
- Aha -tiho je prokomentirala i zavalila se na moj krevet uz moje noge, a njena spavaćica je otkrila da nema gaćica ispod nje.

Nisam znao kud bih pogledao, a teška knjiga na mom kurcu mi je donekle spašavala stvar, barem dok nije progovorila:

- Zašto ti mene izbjegavaš?
- Paaa.. . ne znam.. . moram učiti za prijemni.. . -smišljao sam odgovor.
- Ahaaa.. . -rekla je ispod glasa, pa nastavila- Jel ti znaš da se kroz ključanicu na vratima sve vidi?
- M.. m.. molim? ! ? ! -gledao sam u nju kao da je pala sa Marsa.
- O da -dodala je sa smješkom, a onda me pogledala direktno u oči- Vidjela sam da ti je lijep primjerak među nogama.. . a ovdje nemam baš neki izbor za svoje potrebe -pritom je povukla prekrivač sa mene i kurac mi se u potpunosti uspravio, a nisam ga stigao ni prekriti rukom.
- Čemu ga skrivaš.. . -rekla je i podigla se sa svog mjesta i skinula spavaćicu sa sebe, pa sam ugledao dvije pozamašne sise sa velikim bradavicama kako se ljuljaju dok se približavala meni.

Primila mi je kurac i dva puta povukla kožicu po njemu, a onda se sagnula i oblizala mu glavić, pa ga stavila između svojih usana i spustila se njima skoro do kraja, pa ga izvukla iz usta, a na njemu je ostao sjajan trag njenih usta. Primakla se još bliže, pa se nagnula nad mene i iz ladice stolića kraj kreveta izvukla iz dna jedan kondom, nasmješivši mi se pritom:

- Dinkec ne bu zamjeril za ovo.. . -otvorila ga je i navukla na moj kurac, pa me opkoračila i zajahala spustivši se uz dubok uzdah na moj kurac.

Sagnula se i poljubila me vatreno, pa stavila moje ruke na njene sise i počela se lagano nabijati na moj kurac. Počeo sam joj mijesiti sise, a ona je lagano stenjala i sve brže se nabijala na moj kurac. Ja sam zahvaljivao nebesima na krevetu koji ne škripi, a ubrzo sam prestao razmišljati o njemu jer sam i ja došao u nebesa svršavajući po prvi put bez pomoći svoje ruke. Grčio sam se i odizao od kreveta, a onda je svršila i Livija tresući se na meni i grizuči si usnicu usput zabivši nokte u moja prsa. Stoički sam prešutio to, a onda se odigla sa mene i skinula kondom sa moga još uvijek napetog kurca. Pogledala je količinu sperme unutra i oduševljeno kimnula, a onda se nagnula nad mene i počela mi lizati kurac, pa se igrala mojim jajima i nakon što ga je dovela u stanje potpune ukručenosti odmakla se i rekla:

- Uzmi još jedan kondom iz ladice.. . -izvukao sam još jedan i vidio da ih je još nekoliko unutra, pa sam joj ga pružio, a ona ga je otvorila i navukla na moj kurac, a onda kleknula i naguzila se, pa samo rekla- Hajde, jebi me sad.. .

Kleknuo sam iza nje u vidio mokru i malo dlakavu picu, te tamni šupčić na pozamašnoj guzi. Konačno ću ispuniti svoje fantazije o tome kako ju jebem z guza u picu. Namjesti sam kurac između njenih usmina i gurnuo ga unutra. Ušao je bez problema i počeo sam ju jebati primivši ju za pozamašne guzove. Jebao sam ju dok je njena guza pljeskala po mojem trbuhu, a moja jaja lupkala po njenim nogama. Nakon par minuta frenetičnog tempa sam ju uhvatio za sise i malo se odigla od kreveta, pa smo se jebali tako dok je naslonila svoja leđa na moja prsa, a onda sam ju polegao na krevet i malo je raširila noge, pa sam se smjestio između njih, vratio kurac u njenu picu, te ju nastavio jebati oslonivši se na krevet. Još nekih pet minuta je bilo dovoljno da ponovo počnem svršavati i da napunim i drugi kondom skoro identičnom količinom sperme.

Izvalio sam se na krevet, a Livija me zagrlila i rekla:

- Mislim da će ti ovo biti dosta za večeras, ha?
- O da.. . -disao sam užurbano, a ona me poljubila obukla svoju spavaćicu i otišla u svoju sobu.

Ostatak noći sam spavao kao beba, a sutradan sam se samo pogledao sa Livijom i nasmješili smo se jedno drugom bez riječi. Ova avantura se ponavljala iz večeri u večer, a onda smo se znali pojebati i na nekoj njivi u kabini traktora ili iza nekog grma. Trajalo je to cijelo ljeto, a nastavilo se i kad sam otišao na fakultet. Znala je doći svaki tjedan barem jednom da mi donese svježih jaja i još koječega sa sela, ali najbitnije je bilo da je došla ona i da smo se jebali cijeli dan ne izlazeči iz kreveta. I naravno, sad sam ju jebao u guzu pošto se bojala da ne ostane u drugom stanju, jedino ako joj nisu bili plodni dani, pa sam joj mogao puniti picu svojom spermom.
Tako se i nastavilo kad mi je rekla da se udaje, ali da će i dalje mene smatrati svojim glavnim jebačem, a to mi je i potvrdila na svadbi kad sam ju pojebao na stoječki u njenoj vjenčanici i napunio joj picu svojom spermom, dok su se svatovi zabavljali, a mladoženja se zapio sa svojim kumom.

Mogu samo reći da mi danas kad sam i ja u braku i imam svoju djecu, od kojih su oboje slični jednom Livijinom, svako toliko se nađem sa Livijom i dobro se izjebemo, i naravno, obavezno joj izjebem njenu još veću guzu nego što je bila prije, na njeno zadovoljstvo pošto ju muž nikad nije pojebao u guzu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija