Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Guzata šefica 2

Kao što sam već rekao Iva je tražila obrađivanje njene pičke dva do tri puta tjedno, kako smo mogli uhvatiti vremena, a i to uglavnom kod nje. Također sam spomenuo i njenu guzu, ali do toga je došlo zbog drugih razloga.

Naime, jebao sam je stalno u pičku i punio je svojim kurcem, ali i svojom vrelom spermom, jer je uredno pila tablete za kontracepciju. A jedan dan je dobila menstruaciju, pa je bila vidno nadrkana i nervozna. Ne moram ni reći da joj je na čelu izbio veliki prišt, što je ekipa prokomentirala da joj je od nejebice. Naime, nitko još nije otkrio da se Iva i ja uredno jebemo. Taj dan kad je bila nadrkana svi smo joj bili krivi za sve, a s obzirom na dugogodišnje iskustvo u braku, shvatio sam o čemu se radi.

U jednom dijelu dana došao sam do nje u ured, jer sam trebao ključ od skladišta kako bi uzeo rezervni lanac za motornu, ona je buljila u ekran računala i samo peomrmljala pozdrav. Već sam ju dobro upoznao i stavio sam ruke na ramena, a ona je samo pritisnula:

- Nemoj, nisam od volje.. .
- Aha.. -rekao sam i nastavio joj masirati ramena krenuvši polako prema njenim malim sisama i kad sam došao do njih počeo sam ih trljati preko sportskog grudnjaka, koje je uvijek nosila, ne znam zbog čega, te sam primio bradavice koje su reagirale trenutno- No da, ako pitamo tvoje sise nemaš ništa protiv ovoga..
- Jooojjj, daaajjj.. - nevoljko se bunila, ali se vidjelo da uživa.

Nakon nekih par minuta sam prekinuo masiranje njenih sisica i bradavica, pa sam se sagnuo do njene glave i tiho rekao:

- Znaš, postoji i guza, a ja bih ju rado razradio.. . -tu sam se uspravio uzeo onaj lanac i izašao van, dok sam ju čuo iza sebe kako protestira, ali nisam obraćao pažnju.

Ostatak dana je prošao u radu, a nakon posla sam joj poslao poruku da nam idem uzeti burgere i kolače, pa dolazim do nje. Ionako mi se doma nije išlo, jer žena radi poslijepodne, a obje kćeri su na faksu u Zagrebu. Obavio sam nabavku hrane i stigao do nje. Već je došla, jer je njen Nissan bio parkiran ispred. Ušao sam unutra i čuo vodu iz kupaone, pa sam zaključio da je pod tušem. Brzo sam se i ja skinuo i ušao kod nje. Samo se nasmiješila u oblaku pare i naslonila se leđima na mene. Obgrlio sam ju i poljubio u mokro tjeme. Uzdahnula je i ja sam spustio ruke niz njeno tijelo, prešao preko napetih sisica, ravnog trbuha i do obrijane pičke. Počeo sam joj trljati klitoris i samo je uzdisala, ali danas mi njena pička nije bila cilj, već sam ju htio opustiti kako bi ju mogao dobro izguziti. Potpuno se opustila i svršila već pod tušem dok sam joj milovao klitoris. Malo sam ju nagnuo prema zidu i naslonila se na zid rukama dok sam joj ja razmaknuo guzove i polako počeo prstom kružiti po i oko šupčića. Uzdisala je od uzbuđenja, a kad sam gurnuo prst u šupčić zajecala je i stisla mi prst u guzi. Lupnuo sam ju po mokroj stražnjici kako bi se opustila i kad mi je pustila prst nastavio sam joj gurati prst u guzi sve dublje, a onda sam gurnuo još jedan i samo je zastenjala i izustila jedan dugi:

- Uuuuuuhhhhhhhhhhh.. . mmmmm..
- Ti paše?
- Mmmmmm.. . da.. uhhhhh.. .

Jebao sam ju sa dva prsta sve jače, ali želio sam staviti svoj napeti do bola kurac u nju, pa sam prekinuo tuširanje, ogrnuo ju ručnikom, dok sam ja onako gol sa dignutim kurcem ponio Ivu do sobe. Polegao sam ju na krevet i odmah ju okrenuo na trbuh, a ona se samo smijala kako ju prebacujem po kući kao list papira. Ja sam se samo nasmijao i zgrabio ulje od lavande koje je ona koristila kad si je masirala noge. Odmah sam joj nauljio cijelu guzu i počeo utrljavati ulje u njen šupak, a onda sam nauljio i svoj kurac koji je već bolno pulsirao. Raširio sam joj noge i smjestio se između njih, pa se oslonio jednom rukom na krevet dok sam dugom namještao glavić na ulaz u njen šupak. Išlo je polako i trebalo mi je dosta sa glavić uđe u nju, dok je ona prigušeno stenjala zabivši glavu u jastuk. Uskoro sam uz glavić ugurao i dio kurca, pa sam se i drugom rukom oslonio na krevet i krenuo sa jebanjem. Stenjala je i jaukala, ali sve više je to zvučalo puno strastvenije, nego bolno.

Uskoro je skoro svih dvadesetak centimetara mog kurca bilo u njenoj guzi i sad sam osjećao kako me povremeno stišće sa svojim guznim mišićima i znao sam da neću dugo moći izdržati, te sam se zabio u nju, što je kod nje izazvalo bolni vrisak, te sam se počeo prazniti u nju. Sperme je bilo puno i izlazila je kraj mog kurca van njenog šupka.

Izvukao sam još tvrdi kurac iz njene doslovno razvaljene guze i pomilovao joj crvenu stražnjicu. Okrenula se na stranu sa bolnim izrazom na licu, suznih očiju, a na mjestu gdje je njena pička dodirivala plahtu bila je fleka od njenih sokova i malo krvi, po a sam shvatio da je i ona doživjela orgazam. Poljubio sam ju i otišao do kupaone jer mi se strašno pišalo, a nakon toga sam oprao kurac i vratio se u sobu. Ona je već skinula onu plahtu i stavila veliki ručnik na krevet, pa smo se izvalili na njega.

Milovali smo se još neko vrijeme, a onda mi je popušila i dobro iscijedila kurac, te smo se dogovorili da analni sex dolazi u obzir samo kad ima menstruaciju ili ako bude posebno raspoložena. Meni je to odgovaralo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija