Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Guzata šefica 2

Kao što sam već rekao Iva je tražila obrađivanje njene pičke dva do tri puta tjedno, kako smo mogli uhvatiti vremena, a i to uglavnom kod nje. Također sam spomenuo i njenu guzu, ali do toga je došlo zbog drugih razloga.

Naime, jebao sam je stalno u pičku i punio je svojim kurcem, ali i svojom vrelom spermom, jer je uredno pila tablete za kontracepciju. A jedan dan je dobila menstruaciju, pa je bila vidno nadrkana i nervozna. Ne moram ni reći da joj je na čelu izbio veliki prišt, što je ekipa prokomentirala da joj je od nejebice. Naime, nitko još nije otkrio da se Iva i ja uredno jebemo. Taj dan kad je bila nadrkana svi smo joj bili krivi za sve, a s obzirom na dugogodišnje iskustvo u braku, shvatio sam o čemu se radi.

U jednom dijelu dana došao sam do nje u ured, jer sam trebao ključ od skladišta kako bi uzeo rezervni lanac za motornu, ona je buljila u ekran računala i samo peomrmljala pozdrav. Već sam ju dobro upoznao i stavio sam ruke na ramena, a ona je samo pritisnula:

- Nemoj, nisam od volje.. .
- Aha.. -rekao sam i nastavio joj masirati ramena krenuvši polako prema njenim malim sisama i kad sam došao do njih počeo sam ih trljati preko sportskog grudnjaka, koje je uvijek nosila, ne znam zbog čega, te sam primio bradavice koje su reagirale trenutno- No da, ako pitamo tvoje sise nemaš ništa protiv ovoga..
- Jooojjj, daaajjj.. - nevoljko se bunila, ali se vidjelo da uživa.

Nakon nekih par minuta sam prekinuo masiranje njenih sisica i bradavica, pa sam se sagnuo do njene glave i tiho rekao:

- Znaš, postoji i guza, a ja bih ju rado razradio.. . -tu sam se uspravio uzeo onaj lanac i izašao van, dok sam ju čuo iza sebe kako protestira, ali nisam obraćao pažnju.

Ostatak dana je prošao u radu, a nakon posla sam joj poslao poruku da nam idem uzeti burgere i kolače, pa dolazim do nje. Ionako mi se doma nije išlo, jer žena radi poslijepodne, a obje kćeri su na faksu u Zagrebu. Obavio sam nabavku hrane i stigao do nje. Već je došla, jer je njen Nissan bio parkiran ispred. Ušao sam unutra i čuo vodu iz kupaone, pa sam zaključio da je pod tušem. Brzo sam se i ja skinuo i ušao kod nje. Samo se nasmiješila u oblaku pare i naslonila se leđima na mene. Obgrlio sam ju i poljubio u mokro tjeme. Uzdahnula je i ja sam spustio ruke niz njeno tijelo, prešao preko napetih sisica, ravnog trbuha i do obrijane pičke. Počeo sam joj trljati klitoris i samo je uzdisala, ali danas mi njena pička nije bila cilj, već sam ju htio opustiti kako bi ju mogao dobro izguziti. Potpuno se opustila i svršila već pod tušem dok sam joj milovao klitoris. Malo sam ju nagnuo prema zidu i naslonila se na zid rukama dok sam joj ja razmaknuo guzove i polako počeo prstom kružiti po i oko šupčića. Uzdisala je od uzbuđenja, a kad sam gurnuo prst u šupčić zajecala je i stisla mi prst u guzi. Lupnuo sam ju po mokroj stražnjici kako bi se opustila i kad mi je pustila prst nastavio sam joj gurati prst u guzi sve dublje, a onda sam gurnuo još jedan i samo je zastenjala i izustila jedan dugi:

- Uuuuuuhhhhhhhhhhh.. . mmmmm..
- Ti paše?
- Mmmmmm.. . da.. uhhhhh.. .

Jebao sam ju sa dva prsta sve jače, ali želio sam staviti svoj napeti do bola kurac u nju, pa sam prekinuo tuširanje, ogrnuo ju ručnikom, dok sam ja onako gol sa dignutim kurcem ponio Ivu do sobe. Polegao sam ju na krevet i odmah ju okrenuo na trbuh, a ona se samo smijala kako ju prebacujem po kući kao list papira. Ja sam se samo nasmijao i zgrabio ulje od lavande koje je ona koristila kad si je masirala noge. Odmah sam joj nauljio cijelu guzu i počeo utrljavati ulje u njen šupak, a onda sam nauljio i svoj kurac koji je već bolno pulsirao. Raširio sam joj noge i smjestio se između njih, pa se oslonio jednom rukom na krevet dok sam dugom namještao glavić na ulaz u njen šupak. Išlo je polako i trebalo mi je dosta sa glavić uđe u nju, dok je ona prigušeno stenjala zabivši glavu u jastuk. Uskoro sam uz glavić ugurao i dio kurca, pa sam se i drugom rukom oslonio na krevet i krenuo sa jebanjem. Stenjala je i jaukala, ali sve više je to zvučalo puno strastvenije, nego bolno.

Uskoro je skoro svih dvadesetak centimetara mog kurca bilo u njenoj guzi i sad sam osjećao kako me povremeno stišće sa svojim guznim mišićima i znao sam da neću dugo moći izdržati, te sam se zabio u nju, što je kod nje izazvalo bolni vrisak, te sam se počeo prazniti u nju. Sperme je bilo puno i izlazila je kraj mog kurca van njenog šupka.

Izvukao sam još tvrdi kurac iz njene doslovno razvaljene guze i pomilovao joj crvenu stražnjicu. Okrenula se na stranu sa bolnim izrazom na licu, suznih očiju, a na mjestu gdje je njena pička dodirivala plahtu bila je fleka od njenih sokova i malo krvi, po a sam shvatio da je i ona doživjela orgazam. Poljubio sam ju i otišao do kupaone jer mi se strašno pišalo, a nakon toga sam oprao kurac i vratio se u sobu. Ona je već skinula onu plahtu i stavila veliki ručnik na krevet, pa smo se izvalili na njega.

Milovali smo se još neko vrijeme, a onda mi je popušila i dobro iscijedila kurac, te smo se dogovorili da analni sex dolazi u obzir samo kad ima menstruaciju ili ako bude posebno raspoložena. Meni je to odgovaralo.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 13754

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija