Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hana

Sasvim slučajno sam upoznao tu lijepu plavu ženu, tu neznanku koja mi je privukla pažnju na prvi pogled, to jeste kada sam pogledao nekoliko njenih slika na FB-uku.

Pored toga što je bila jako lijepa i privlačna, pažnju mi je privlačio i njen stajling koji inače mene nikada ne ostavlja ravnodušnim kada ga vidim na nekoj od žena. Imala je na većini svojih slika poveće štikle, uske i kraće suknje ili haljine ispod kojih su sijevale noge od sjaja njenih čarapa.

Nakon par mjeseci našeg kontakta i šturih poruka, počeli smo malo duže i više da pišemo i da se jedno ka drugom otvaramo. Vrijeme je učinilo svoje da se steklo neko obostrano povjerennje koje je dalo i meni i njoj za slobodu da slobodnije pišemo o našoj privatnosti iz ljubavnog i sexualnog života.

Vremenom smo shvatili da to više nije pisanje o našoj privatnosti i seksualnom životu, nego da je to postalo nesvjesno i naše zadovoljstvo koje je uzbuđivalo i nju i mene i u kojem smo sve više uživali da pišemo i ona i ja i u kojem smo sve više između redova i dvoličnim riječima jedno drugom nametali sebe.


Pošto vrijeme čini čuda, i kod nas je vrijeme donijelo ta neka čuda zvana emocije, strast, osjećanja, požudu.. .

Naš vrhunac prepiski dugih po nekoliko sati dnevo i pričanja preko vibera došao je to te mjere da smo obostrano imali istu želju, a ta želja je bila da se sretnemo uživo i uživo ispraznimo sve ono što se u nama rodilo, raslo, kulminiralo i što je došlo do maksimuma i potrebe da se sve to iz nas isprazni u stvarnosti zbog vremena naboja svega toga iz virtuelnosti.

Pošto smo živjeli u različitim gradovima, udaljenim jedan od drugoga nekih 3 sata, ideja je bila da se nađemo na pola puta u jednom manjem gradu zbog vremena, jer je ona bila udata žena a ja oženjen čovjek.

Došao sam prije vremena u dogovoreni restoran i odabrao sto koji se nalazio u uglu tog restorana, koji je bio dosta sakriven od otvorenih pogleda drugih gosti.Nakon nekih 15-ak minuta pojavila se i ona, onako jako upadljiva, prelijepa žena plave kose koja izlazi iz svoje crne limuzine, uske i kraće haljine sa većim štiklama, koju su pogledima gutali mnogi muškarci koji su tog momenta bili gosti tog restorana.
Bio sam prosto ponosan na sebe zbog nje, zato što sam vidio kako je muškarci pogledima gutaju, a svjestan da je ona tu takva zbog mene i za mene.
Dočekao sam je sa buketom cvjeća, poljubio u ruku i obraz i držeći je za ruku otišli smo do stola za kojim sam planirao da sjedimo.

Nakon popijenih par pića i izlivanja emocija i ljubavi, došlo je vrijeme na izlivanje strasti koja je ključala kao nikad do tad. Krenuli smo put rezervisane sobe uz stepenice, ona je išla ispred mene i nosila ključ od sobe a ja sam išao iza nje i uživao u pogledima na njenu jedru zadnjicu koju je utezala njena uska haljinica i uživao u tim njenim nogama koje su sevale ispod te crne suknjice kao munja u tamnoj noći.Kad smo ušli u sobu i ona krenula da zaključa vrata, ja sam odmah krenuo u akciju i već su moje usne bile na njenom vratu, jedna ruka je stezala njene grudi dok je druga ruka klizila po njenim nogama preko čarapa preko butina ka njenom međunožju..
Kako je moja ruka između njenih butina klizila po njenim čarapama, u momentu sam osjetio njenu kožu i shvatio da je u samostojećim čarapama što me još više napalilo i razjarilo.

Onda sam je okrenuo ka sebi licem u lice, počeli se strasno, pohotno i vlažno ljubiti, a rukama ispod suknje sam je obuhvatio oko butina i podigao, a ona me jako stezala nogama oko struka, i tako sam je nosio do stola, sjeo sam je na sto, klekao i zavukao glavu ispod njene suknjice među njene noge i počeo vlažnim jezikom da joj preko čarapa ližem koljena i butine sve dok se nisu susrele njene čipkane i jako mokre njene gaćice i moj jezik.

A onda sam počeo da sisam njene gaćice koje su bile mokre od njenih sokova strasti i da gutam te sokove i osjećam u ustima taj ukus njene strasti.

Nakon toga sam počeo da ukrućenim jezikom joj ližem macu preko gaćica a ujedno da unutar njene mace guram svoj jezik zajedno sa njenim gaćicama. Što sam dublje gurao, sve je više ispustala glasove strasti i zadovoljstva kao i nekontrolisane izdahe i uzdahe.

Kad sam rješio da joj svučem gaćice, pogledao sam ih i kroz njih je izlazila bujica guste bijele tečnosti. Tako sam tada tu bijelu gustu tečnost pažljivo polizao i po njenim crnim gaćicama razmazivao. Kad sam gaćice sa nje svukao, njega sam iz pantalona izvadio, a ona je njega krutog, čvrstog, debelog i mokrog još čvršće rukom obuhvatila i vještim pokretima drkala i na njega takvog svoje nježne i sočne usne spustala i počela ga pušiti i znalački jezikom mene do ludila dovoditi.Onda sam je na stolu oko guzova obuhvatio, njega tako velikog i krutog u nju mokru jako i duboko nabio, da je ona prosto od strasti krikove ispustala, a ja sam je sve viće na sebe navlačio i sve dublje i dublje ga u nju nabijao.

Nakon jebavanja na stolu, opet sam je oko butina obuhvatio, kao i ona mene nogama oko struka, uz zid sam je naslonio i stojeći je podižući i spustajući na njega je do kraja nabijao. Guzovi joj nabijeni uz zid nisu imali kud, a njena užarena i mokra maca onako nemoćna pred njim debelim i krutim je pulsirala i sokovima moj k.. . c oblivala.

Posle toga sam je na noge spustao, nju od sebe okrenu i preko naslonjača fotelje je nagnuo. Tako da sam pred sobom imao strastven prizor.. . jedre i zategnute noge kojima su strast davale njene crne svilene samostojeće čarape kao i velike štikle.

A ništa manje ljepši prizor nije odavalo i njeno golo jedro dupe i njena mokra maca sa koje su kapali i cijedili se sokovi njene strasti.

Onda sam joj prišao od pozadi, skupio noge da što uža joj bude maca i onda sam joj ga od pozadi tako nagnutoj preko fotelje počeo baš duboko nabijati u nju i sve brže i brže i dublje i dublje držeći je za kukove, kako sam je i navlačio što više na njega. U datom momentu je jako zadrhtala i izdahnula riječi kao da je bez zraka 'SVRŠAVAAAAAAAM'. Tad sam osjetio još veću užarenost oko njega u njoj i počeo joj ga nabijati jako brzo, da što brže svršim i ja i pomješam naše sokove strasti po njenoj maci i njenom međunožju. Dok je ona svršavala, počeo sam da svršavam i ja i u mlazovima guste i vrele sperme sam počeo špricati po njenoj mokroj maci, po kojoj su se pomješali naši sokovi, čineći male i bijele potočiće strasti koji su se slivali niz njene noge preko njenih crnih čarapa, ostavljajući za sobom bijele tragove naše strasti koja se mjesecima skupljala u nama! ! !

(ko ima želju da sa mnom piše i ko želi da čita slične priče neka se javi na mejl: dinamitzadinamitnu@gmail. com)

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija