Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hedonizam

Ujutro su me probudile nečije usne i jezik na mom kurcu. Još nisam otvorio oči, a kroz glavu mi je prošlo sjećanje na jučerašnji dan i noć sa Lidijom. Lice mi se razvuklo u široki osmjeh i taman sam htio upitati zar ne može čekati da se probudim, kad sam otvorio oči i ugledao plavu kosu iznad svog kurca.

Trgnuo sam se i plava kosa se razmakla još uvijek ne puštajući moj kurac iz usta, a dva prekrasna plava oka su me gledala. Martina, Lidijina medicinska sestra, obrađivala je moj kurac, a onda se uspravila i vidio sam da je potpuno gola. Dvije ogromne sise na koje sam imao čast svršiti jučer u ordinaciji, su sada izgledale još impresivnije. A ni ostatak tijela nije bio loš. Široki bokovi su upotpunjavali njene obline sa obrijanom picom u međunožju su zaokružili cjelinu.

- Dobro jutro spavalice! -čuo sam njen ugodan glas- Da li si spreman za nastavak ili te Lidija iscijedila potpuno?
- Kako? Šta? -sipao sam bezvezna pitanja, a onda mi je sinulo da je Lidija sinoć rekla da će Martina doći danas, pa sam napokon upitao- A gdje je Lidija?
- Otišla je na tržnicu, pa još na kavu sa nekom doktoricom i onda se vrača. Nego.. -pomazila me po kurcu i nagnula glavu u stranu- .. da ti odeš malo pod tuš? Da dođeš k sebi, a i da skineš okus Lidijine pice sa kurca, ha?

Kimnuo sam glavom i ustao, a kurac mi je stršao kao jarbol. Otišao sam u kupaonicu, na wc, pa pod tuš gdje sam došao malo k sebi. Svjež i ogrnut samo ručnikom vratio sam se u sobu. Martina je još ležala na krevetu, ali raširenih nogu, pa sam mogao vidjeti njenu lijepu rozu pičkicu. Pozvala me prstom k sebi, a ja sam prišao i kleknuo između njenih nogu, te sam joj prvo poljubio obje sise i malo gricnuo poveće bradavice, na što je ona samo zastenjala i promrsila mi kosu, a onda sam krenuo naniže preko malog trbuščića do njene obrijane pice. Počeo sam ju lizati i grickati klit, a ona se samo trzala nogama, dok je trbuščić treperio i lagano se grčio. Kad sam joj gurnuo dva prsta u picu samo je ciknula i stresla se svršivši, a iz pice je procurilo. Polizao sam joj sokove, a onda malo prodrkao kurac i namjestio ga na ulaz u njenu picu, te ga lagano gurnuo unutra. Uh kako je bila uska, a to me je iznenadilo, jer je stenjala pri svakom mom ulasku, pa sam mislio da ju boli, ali ona je samo vrisnula da ju jebem. I ja sam ju poslušao, te sam joj ga počeo zabijati do jaja u njenu picu. Vrištala je dok sam joj ga zabijao, a onda sam ga izvukao, okrenuo juna trbuh i raširio joj noge, te joj ga sa leđa zabio odmah do kraja. Zastenjala je i zabila glavu u jastuk, te je sad mumljala, ali barem nije vrištala. Nastavio sam je tako jebati još dobrih desetak minuta dok napokon nisam svršio i napunio joj picu svojom spermom. Ona je svršila ne znam ni ja koliko puta, jer je plahta ispod nje bila totalno mokra od njenih sokova, a i moje sperme koja je cijedila iz njene pice.

Dahčući sam se zavalio kraj nje na krevet, a ona je ležala i još uvijek kako sam ju pustio, samo je glavu okrenula prema meni i tiho rekla:

- Lidija je bila u pravu.. stvarno dobro jebeš..

Ja sam se nasmješio, a onda je na vrata banula Lidija i samo nas pogledala sa smješkom:

- Ooo.. vidim da ste se već rekreirali -došla je do kreveta i poljubila me u usta, a onda i Martinu, pa nastavila- Malo se upristojite i dođite dolje na ručak.

Brzo smo se obukli i sišli dolje, a tamo je već bio spreman stol gdje nas je čekala topla juha i ostatak hrane. Nakon sat vremena smo jedva disali od hrane, pa smo se prebacili u dnevni dok je Martina kuhala kavu. Sjedili smo svaki na svom dijelu sobe i pijuckali kavu uz razgovor, te sam saznao da su one skupa odrasle, kroz osnovnu školu, te srednju medicinsku, a onda je Lidija otišla na studij, a Martina nije imala tih ambicija, jer se udala, ali i ubrzo rastala. Kao što je rekla 'Srećom nismo imali djece, jer se ispostavilo da je kreten'. Kasnije su ponovo naletile jedna na drugu jer je Lidija došla na specijalizaciju u bolnicu, a onda tu i ostala, te joj je Martina postala sestra. A na moje pitanje o njihovoj intimnosti Martina je veselo odgovorila da je to još od srednje škole. Počelo kao eksperimentiranje, a kad su počele skupa raditi jednostavno se desilo i eto, barem jednom do dva puta tjedno prakticiraju takav sex. Nisam imao ništa protiv toga, dapače, a njih dvije kao da su to samo čekale. Povele su me za ruke u spavaću, pa me posjele u fotelju u čošku sobe, a njih dvije su se počele skidati.

Uskoro su bile potpzno gole i jedna drugoj ljubile su sise, trbuhe, a onda su završile u pozi 69. Moj kurac je bio napet kao da je od kamena i bojao sam ga se taknuti. Onako gol, raširenih nogu gledao sam njih dvije na krevetu i uživao. Ubrzo su počele svršavati i glasno stenjati, pa sam zaključio da bi im se mogao pridružiti.
S obzirom da je Lidija bila iznad Martine smjestio sam se između njenih nogu i odmaknuo Martininu glavu, te stavio kurac na ulaz u Lidijinu picu. Gurnuo sam ga polako unutra, a Lidija je lagano zastenjala. Počeo sam ju jebati, a na svolim jajima sam osjetio Martinine prste. Stiskala mi je jaja dok sam ja jebao Lidiju, a onda sam osjetio njen prst u šupku i kako ga gura sve dublje u moju guzu, a onda je počela stimulirati moju prostatu, te sam se počeo grčiti i svršavati u Lidijinu picu dok sam joj ga zabijao do jaja. Lidija je glasno stenjala dok sam joj ga uguravao i punio ju.

Nakon toga sam izvadio kurac i spustio ga do Martininih usta, te ga je odmah počela lizati i pušiti, pa je još uvijek stajao uspravno. Iz zahvalnosti sam se prebacio na drugu stranu kreveta i privukao Martinu do ruba kreveta, te joj ga odmah sjurio u picu, na šta je ona vrisnula. Lidija se uspravila i počela me ljubiti, te masirati moja jaja. Ja sam gurao kurac sve jače u Martininu picu kako bi ju što prije napunio, ali nije baš tako lako išlo. Vidjela je i Lidija da se mučim, pa je iz ladice noćnog ormarića izvukla poveči vibrator, te ga uključila i stavila između mojih jaja i šupka. To je na mene djelovalo kao da me netko spojio na struju, pa sam još jače počeo zabijati ga Martini u picu, a ova je vrištala kao da ju koljem. Zahvaljujući Lidijinoj stimulaciji sam uskoro počeo svršavati i napunio joj picu, valjda zadnjim ostacima sperme što je još ostala u mojim jajima.

Nakon toga sam se vratio u onu fotelju i izvalio se sav mokar od znoja, a njih dvije su se ljubile na krevetu. Nakon nekog vremena su me pozvale da im se pridružim, pa sam se izvalio između njih, a tako smo i zadrijemali.

Poslije smo se još nekoliko puta dobro izjebali, ali ja sam bio iscijeđen totalno. Ostao sam cijeli vikend kod Lidije, a i Martina također. To smo nastavili i dalje, te sam svaki petak dolazio kod Lidije i jebali bi se cijeli vikend, samo mi, ili i sa Martinom, kad nije imala obaveza kod starci. Nakon par mjeseci mi je Lidija rekla da je u drugom stanju, a ja sam ju odmah zaprosio što je ona oduševljeno prihvatila.
Na svadbi dva mjeseca kasnije je Martina bila kuma, a brat mog kuma je bacio oko na Martinu, ali se ona malo nećkala oko toga. Na naše nagovaranje su izašli par puta, te se počeli intenzivnije družiti, ali svejedno sam ja bio taj koji je jebao Martinu dok je Lidija bila u drugom stanju, čak sam i nju privolio da joj ga zabijem u guzu jer to inače nije voljela. Sada smo svi sretni i zadovoljeni, što je najbitnije..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija