Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hitna intervencija

Radio sam u obiteljskoj firmi u kojoj je direktorica, a ujedno i vlasnica bila moja punica. Supruga mi je isto radila u firmi, ali je trenutno bila van zemlje već duže od godine dana, te je neće biti još par mjeseci.
Inače u firmi su bile sve žene, uglavnom udate ili starije, te samo jedna koja je još bila solo. Ja sam bio jedini muški, uz informatičara koji je dolazio dva puta tjedno ili po potrebi.
Ja kod njih nisam ništa pokušavao jer sam se držao one devize naših starih, koji su valjda to iz iskustva sročili.. . 'Ne seri tamo gdje jedeš' ma koliko vulgarno zvučalo, bilo je točno.
Nije da cure nisu bile zgodne, daleko od toga, ali ovo je bilo malo mjesto i svi su sve znali, te je bilo nemoguće nešto napraviti, a da se za tjedan dana ne sazna. Doduše, meni su jaja bila prepuna, jer sam zadnji seks imao prije par mjeseci kad je supruga bila kod kuće. Do pražnjenja jaja sam došao sasvim slučajno i to sa jedinom solo ženskom u firmi. Zvala se Gita, inače skraćeno od Brigita, i bila je zgodna plavuša, niža od mene za dvije glave, bujnih sisa i poveće guze. Bila je komad i normalno da mi je zapela za oko, ali sam se ipak držao na distanci.

Dakle, jedan dan, uobičajen kao i ostali, došla mi je punica oko 11 sati i rekla da vozim Gitu na hitnu, a na moj upitni pogled samo je rekla da joj je pozlilo. Došao sam u njen ured i vidio da je potpuno blijeda zavaljena u stolici, sa nogama na drugoj stolici. Podigao sam ju i uz pomoć kolegice odveo do auta, te na hitnu. Tamo ju je preuzela doktorica, te su joj dali infuziju i još par inekcija, te mi je doktorica rekla da ima jaku menstruaciju i gubitak krvi, te da ju vozim kući i da bi sutra trebala biti sasvim OK. Javio sam punici i ona se složila sa time.

Ukrcao sam ju u auto uz pomoć sestre i krenuo. Živjela je dvadesetak kilometara u jednom selu, pa sam krenuo tamo. Ne zmnam šta su joj dali, ali uskoro se povratila i počela bljezgariti. uto sam primjetio da joj je rasporak na hlačama otvoren, a i košulja je bila raskopčana, pa su se vidjele grudi. To je sigurno ostalo još od hitne, pa sam joj to i napomenuo, a ona je spustila pogled, pogledala me i počela se smijati, a zatim uzela moju ruku i zavukla ju u svoje hlače:

- Da ne bi bio propuh.. . -pogledao sam ju ne vjerujući u ono što čujem i vidim, uz to pazeći na cestu koja srećom nije bila prometna- .. . uhh.. kako su ti tople ruke.. .
- Gita? ! ? ! Šta ti je? ? ? -zapitao sam ju u čudu.
- Ništa.. . ali se osjećam super.. . i želim ono što već odavno priželjkujem.
- A šta to? -upitao sam pomalo blesavo iako sam pretpostavljao kamo razgovor vodi.
- Tebe -rekla je i pogledala me, te moju ruku zavukla u svoje gaćice.

Osjetio sam njene dlačice pod svojim prstima i kliznuo sam niz njih do razreza njene pice. Napipao sam klitoris i dalje pazeći na cestu, te ga počeovrhom jagodice prsta milovati. Gita je disala sve brže i brže, a grudi su joj se dizale ubrzano. Ja sam pratio cestu i trljao joj klit sve jače i jače, dok odjednom nije Gita vrisnula i stresla se u orgazmu. Moram priznati da nisam očekivao ovakvu reakciju tako da sam se lagano trgnuo kad je vrisnula. Gledala me zamučenim očima i samo rekla:

- Ideš do mene, moram ti se revanširati -zatim je zakopčala košulju i hlače, te smo uskoro stigli do njene kuće.

Ušli smo, a ona je rekla da joj je baka, sa kojom je živjela, u Zagrebu kod svoje sestre, pa je sama doma. Rekla je da mora u kupaonicu, a da se ja raskomotim. Nestala je u kupaonici, a ja sam se zavalio u trosjed. Ubrzo je Gita stigla iz kupaonice u ogrtaču i sa nekom tubom u ruci. Mislio sam da je krema za ruke, a onda me pogledala i sa smješkom upitala:

- A šta ti čekaš? Skidaj se! -gledao sam ju zbunjeno, a ona je nastavila- Rekla sam da se moram revanširati za auto.

Prišla mi je i razvezala ogrtač. Bila je gola ispod i ugledao sam lijepe sise sa tvrdim bradavicama, napeti trbuh i fine plave dlačice iznad pice, pa mi se kurac počeo dizati. Ona se nasmješila i samo rekla:

- Ajde, bar netko reagira pozitivno -pa se sagnula i otkopčala mi hlače i izvukla kurac iz gaća, pa ga malo prodrkala i nagnula se nad njega, te brzo progutala.

Imao sam podeblji kurac sa 18 centimetara dužine, ali nije se žalila. Nestao je u njenim ustima do jaja, cijelog ga je progutala, a onda je klekla kraj mene i počela pušit kurac da sam uskoro bio u sedmom nebu i nakon pet minuta sam joj počeo puniti usta sa spermom. Nije uspjela sve progutati i dio joj se počeo cijediti iz usta, a ona je počela skupljati to prstima i brzo ih je oblizala.

- Mmmmm.. . sperma ti je baš dobra.. . koliko se nisi seksao da je toliko ima?
- Par mjeseci.. . od kad je zadnji put Tamara bila kod kuće.
- Aaaaa.. . jadan ti.. . samo ti reci Giti kad ti treba isprazniti jaja.

Poljubila me i osjetio sam okus moje sperme na njenom jeziku i usnama. Ustala je i rekla:

- S obzirom da imam menstruaciju nema jebanja, ali za par dana ćeš me dobro izjebati da ispraznimo jaja do kraja, važi? -samo sam kimnuo glavom, a ona je nastavila sa smješkom- Hajde sad da ti punica ne posumnja.

Otišao sam još uvijek ne shvačajući šta se upravo desilo, ali sam podsvjesno znao da jedva čekam izmijesiti one divne sise i zabiti ga u onu plavu picu, ali o tome u drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija