Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hladna Švedska i vruča Anita

Nisam mogao otići u Švedsku kod Aniti do kraja semestra, tj već je bila debela zima kad sam napokon skupio desetak dana da mogu otići iz Zagreba. Kod nas je bilo zima, ali kad sam stigao u Malmö mrznuo sam se. Mora da je bilo debelo ispod -15'C. U Zagrebu je bilo ugodnih -3'C kad sam krenuo sa aerodroma. Dočekala me zabundana u debelu jaknu od perja i sa vunenom kapom koja je imala ogromni cofl navrh glave. Bilo mi je to jako simpatično, pa sam joj odmah sklepao nadimak 'Pipi coflek'. Samo sam dobio njenu šaku ispod prvog rebra dovoljno jako da mi izbije zrak. Malo sam prostenjao, ali nisam se bunio previše jer se njoj osmjeh nije skidao sa lica.

Ubrzo smo bili kod nje doma, pa sam upoznao i njene starce. Mislim, nije da ih nisam poznavao od prije, ali sad sam bio upoznat kao dečko njihove mezimice. Prihvatili su me srdačno, bez neke lažne i prikrivene ljubaznosti. Poslije sam kroz priču za stolom saznao da će Anita uskoro preseliti u Stockholm, jer je dobila stipendiju na fakultetu i da će igrati nogomet za prvoligašice iz glavnog grada. Malo se zacrvenila dok su ju starci hvalili predamnom kao da sam ja neki razvikani menadžer za nogometaše. Nakon večere smo se nekako povukli u njenu sobu, gdje mi se odmah bacila u zagrljaj, pa smo se sad malo ljubili i mazili na njenom krevetu, a onda me upitala:

- Da li bi se volio preseliti kod mene?
- U ovu hladnoću? Ti nisi normalna.. kraj one topline mora.. -sarkastično sam primjetio, a onda dobio drugi udarac taj dan pod rebra.
- Budalo.. ja bi te grijala.. -rekla je sa krvničkim pogledom koji je kvario njen smješak.
- A da? A kako to? -upitao sam tiho dok sa trljao rukom mjesto udarca.
- Ovako.. -prošaptala je i smjestila svoju ruku na moj kurac i počela ga lagano trljati preko hlača.
- Mmmm.. sviđa mi se taj način.. -nisam stigao završiti jer mi je uvalila jezik u usta i sad smo se žvalili dok je pojačavala trljanje mog kurca koji je rastao naočigled.

Zatim se ustala i otišla do vrata kako bi ih zaključala, te se okrenula prema meni is kinula se potpuno. Uživao sam u pogledu na njeno golo tijelo, čvrste sise i obrijanu picu. Kurac mi je odmah stajao uspravno, pa sam se brzo riješio hlača i gaća, te majice, a Anita mi je prišla i odmakla pokrivač na krevetu, te se smjestila u krevet. Brzo sam se zavukao kraj nje i ona nas je pokrila, te smo se počeli maziti, a ubrzo je moja ruka bila između njenih nogu i mazio sam ju po pici. Ubrzo je počela ubrzano disati i trzati se, a ja sam sve više ubrzavao sa trljanjem po njenoj pici, da bi joj onda stavio i dva prsta picu. Zajecala je prigušeno, da bi si zatim navukla jastuk na glavu, te sam čuo prigušeno stenjanje koje dolazilo ispod njega. Nakon par minuta se stresla i stila noge, pa mi je ruka ostala stisnuta u njenoj pici dok je svršavala. Tresla se i trzala, ali bez glasa, samo se čulo prigušeno mumljanje ispod jastuka dok se napokon nije smirila. Odmakao sam jastuk i pogledao njene oči pune suza i široki osmijeh. Zagrlila me i poljubila, a onda prošaputala:

- Puno je bolje kad mi ti to napraviš a ne da sama to radim..

Poljubio sam je i prebacio se između njenih nogu, te namjestio kurac na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo u nju. Zastenjala je prigušeno kad joj je ušao odmah do pola, pa sam ju nastavio lagano jebati. Nismo se uopće žurili, jer smo željeli uživati u trenutku. Polako sam ju jebao gurajući joj kurac do kraja u picu, da bi se nakon desetak minuta polaganog seksa zamjenili za mjesta, te je sad ona bila na meni. Polako se odizala i spuštala niz moj kurac, a onda mi je jednom rukom primila jaja i počela ih masirati. To je izazvalo dugo očekivani efekt svršavanja i napunio sam joj picu do vrha svojom vrelom spermom. Samo je sklopila oči i lagano stiskala svojom picom moj kurac. Nakon toga se spustila sa mene i sagnula se prema mom kurcu, te ga uzela u usta i potpuno ga oblizala od naših sokova. Nakon toga se sklupčala uz mene i ubrzo smo zaspali.

Drugi dan smo bili sami ujutro, jer su joj starci već otišli na posao, a ona je imala par sati do treninga, pa smo ih željeli iskoristiti najbolje što možemo. Otišli smo pod tuš i ubrzo se nismo mogli suzdržati, te su nam ruke bile po svuda. Moji prsti su trljali njenu picu dok mi je ona drkala kurac, a onda sam ju okrenuo prema zidu tuš kabine i smjestio joj kurac s guza u picu. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati kao lud. Sve ono što smo jučer zatomili u krevetu sad je izletjelo iz nas. Anita je glasno stenjala dok sam joj zabijao kurac u picu i masirao joj sise istovremeno. Ona se oslonila na zid i jedva se pridržavala da ne sklizne na pod, dok sam se ja kao manijak zabijao u njenu picu. Nije nam trebalo dugo da oboje počnemo svršavati, te sam joj punio picu dok su njeni sokovi špricali iz pice po mojim nogama i jajima. Kad smo se smirili, još uvijek napetog kurca, otišli smo u njenu sobu i odmah mi je sjela na lice, te sam joj sad lizao slankastu picu, ali i mirisnu od sapuna. Držala se za gornji dio kreveta dok mi je trljala picu po licu. Nije joj trebalo dugo da ponovo procuri iz nje i sad sam lizao i skupljao njene sokove, a onda se odmakla i rekla:

- Želim da me jebeš u guzu..
- Zbilja? -gledao sam ju sa nevjericom- Od kuda ti sad to?
- Rekla mi je frendica da je to super seks i htjela bi probati. -gledala me zainteresirano, pa sam samo kimnuo glavom.

Nisam bio neki ekspert, ali sam probao već to na prvoj godini faksa sa dvije kolegice. Znam da su vrištale dok sam im ga zabijao u šupčiće, a onda smo otkrili vazelin, pa je išlo puno lakše. Čovjek se uči dok je živ kako kažu. Upitao sam ju da li ima nešto za podmazati, pa je otišla do kupaonice i donijela durexov lubrikant. Nisam ju pitao odakle joj je to, ali nije me baš bilo briga dokle god je ona moja. Naguzila se rema meni i ja sam joj počeo mazati šupčić sa lubrikantom. Zastenjala je kad sam joj gurnuo jedan prst, pa sam joj polako sad širio otvor. Nakon minute sam joj gurnuo još jedan prst. Sad je već glasno stenjala, pa sam dodao još malo lubrikanta, te se smirila, da bi nakon dobrih pet minuta prostenjala:

- Daj mi ga više stavi.. .

Ni ja više nisam htio čekati, jer mi je kurac bio napet kao struna. Namazao sam i njenga sa lubrikantom i gurnuo glavić tamo gdje su do maloprije bili moji prsti. Zastenjala je i malo se trznula, a onda sam ju primio i polako joj gurnuo ostatak kurca u guzu. Vrisnula je i nastavila ubrzano dahtati, ali se smirila par trenutaka kasnije kad sam ju počeo nabijati žešće. Dahtala je i mrmljala nešto, a ja sam ju guzio i povremeno protrljao njen klit. Onda si je sama počela trljati picu dok sam ju ja guzio. Ubrzo je počela svršavati uz jecaje i grčenje, a ja sam ju nastavio jebati još nekih pet minuta i napokon joj napunio guzu po prvi puta svojom spermom. Samo je skliznula sa mog kurca i izvalila se na krevet, a ja sam sa poludignutim kurcem stajao izna nje, te ju pozvao na novo tuširanje.

Poslije smo se spremili i otišli na njen trening u jednoj dvorani. Bilo je zanimljivo, jer sam prvi put gledao neke nogometašice kako treniraju, te sam zaključio kako su šveđanke jako zgodne. Upoznao sam se nekim njenim kolegicama iz ekipe, a nju su malo podbadale na švedskom, pa nisam kužio šta pričaju, ali sam pretpostavljao da je to na moj račun.

Ostatak mog boravka kod nje je prošao slično, tj seksu, odlasku na njene treninge i navečer bi malo švrljali po gradu iako nije bilo pretjerano puno domaćih po kafićima i pubovima, osim vikendima. Naravno da smo utrenirali i analni seks, pa nam je išlo sve bolje i bolje, a sad se vračam natrag i očekujem ju ovog ljeta kod sebe. Rekao sam da ću prvo riješiti faks, a onda odlučiti za dolazak kod nje. Iako sudeći po ekonomskoj situaciji kod nas, to neće biti neka teška odluka.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija