Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hotel

Nakon nekoliko meseci virtuelnog pisanja, druženja i izlivanja strasti, došlo je i do našeg stvarnog susreta i stvarnog izlivanja strasti, kada je ta prelepa žena UŠLA NE SAMO U MOJ STAN NEGO I U MOJ SEXUALNI ŽIVOT..

Posle toga smo nastavili virtuelnu komunikaciju ali sa namerama da strast upražnjavamo na stvaran a ne virtuelan način.
Tako da smo se dogovorili da prve prilike kada budemo mogli, da se nađemo u jednom hotelu na periferiji grada, koji je jako lep, izolovan od grada i gužvi, gde bi u lepom ambijentu a prevashodno u miru mogli da podelimo naše nežnosti i strasti.

Tog dana sam se odvezao do pomenutog hotela, seo za sto koji je bio najviše skriven, u uglu. zbog prisutnih gosti i konobara, a gde se opet mogao videti ulaz u sami hotel.

Bio je lep letnji dan, a prelep je postao onoga momenta kada sam ugledao ženu crne duge kose sa još dužim nogama od kojih je zastajao dah ali i vreme, jer tog momenta u tom hotelu kao da je sve stalo, jer je u tu lepoticu prezgodnu i prejebozovnu sve živo gledalo.

Od konobara do prisutnih gosti. Sve je stalo tog momenta u tom hotelu, samo je ona išla, koračala ka meni.. .

Dok je prilazila našem stolu, ja sam ustao da je dočekam stojeći sa buketom cveća u ruci držeći. A misli u tih nekoliko desetina sekundi su mi razne prolazile glavom, a najviše sa pitanjem DA LI JE OVO SAN ILI JAVA, DA LI JE MOGUĆE DA JA OVO MOGU DA IMAM MAKAR I NA NEKOLIKO SATI, DA OVO DOTIČEM, MILUJEM, LJUBIM, MAZIM.. . ? ? ? ? ! ! !

Poljubili smo se nežno kao i svaki zaljubljeni par. A ja sam onda njoj poljubio ruku i uručio buket cveća. Ja sam tada seo, a nju zamolio da bar 1 minut ne seda, nego da taj 1 minut se nagledam pred očima svojim te lepote uživo. Prosto sam jeo svaki deo njenog tele i nje svojim pogledima, od velikih štikli, preko crnih samostojećih čarapa, pa do njene uske mini suknje koja je dobrim delom otkrivala a manjim delom skrivala njene jedre noge i butine.


A isto tako njen dekolte ispod kojeg su malo više se nazirale njene bujne i jedre grudi nisu me ostavile ravnodušnim, a posebno nisam bio ravnodušan na njenu lepotu, kada sam lice njeno, lice prelepo pogledao i pogled nisam sa njega skidao.. .

Sela je tu tik uz mene, do zida sklonjena od pogleda gostiju koji sede a i onih koji ulaze, prosto je bila skrivena od strane mene, kao što školjka skriva biser. Bio sam malo ljubomoran na poglede prisutnih muškaraca ka njoj dok je prolazila pored njih. A i oni su bili ljubomorni na mene, što takav grom od žene oni nemaju, a ja ga imam.. .

Poručili smo piće i zamolili konobara za jednu uslugu, koja je glasila: da našem stolu ne dolazi da vidi da li nešto treba, nego po potrebi će biti pozvat. Naravno, nije glup, shvatio je sve o čemu se radi i dobio napojnicu od nas.Već oboje željni jedno drugoga bili smo dovoljno napaljeni tog trenutka kada smo seli za sto. Tako da svaki naš naredni dodir jedno drugoga, pa čak i pogled, samo su podizali strasti u nama.
Ona, tako sedeći tik uz mene sa prekrštenim čija kolena i butine su sevale ispod stola samo za mene i moje oči a skrivene od drugih očiju i pogleda, ite kako su me dodatno palile.
Dok smo pričali i nežnosti preko usana i obraza s vremena na vreme razmenjivali, nisam mogao odolevati izazovima tih kolena i butina, i počeo sam je maziti po toj butini i kolenima, zavlačeći svoju ruku i prste ispod njene suknjice.. .

Dok je njena desna ruka bila oko mojih leđa, a drugom na stolu okretala čašu kao da se ništa ne dešava, ja sam istovremeno držao u desnoj ruci čašu, vrteo, piće pijuckao, dok sam levom ispod njene suknjice svojim prstima dopirao do njene ribice..

.

A kada su se susreli njen klitoris i moj prst, počela je blago da se grči i stresa i telom uvija, a ja sam počeo prelaziti prstom preko njenog klitorisa koji sam pritiskao uz njenu macu, tako da je klitoris bio zarobljen između njene mace i moga prsta i nije mogao bilo kud kako bi izbegao moja pritiskanja po njemu koja su nju još više palila i macu vlažnijom činila.. .

Onda sam joj jezik u usta nabio i počeli smo se ljubiti strasno i vlažno, ne osvrćući se da li ko gleda, da li ko vidi. Prosto naša strast nam je zaslepila i oči i razum, samo smo želeli da u tih nekoliko sati jedno drugom maximalno damo sebe, bez obzira na sve.
Ona je onda svoju prekrštenu nogu spustila, kolena blago raširila, kako bi moji ostali prsti pod stolom ispod njene suknjice mogli da dođu do njene mokre pičkice i da počnu ulaziti i izlaziti iz nje dok sedi i skriva koliko može kao da se ne dešava ništa..

.

Šapnuo sam joj na uvo, da na trenutak ustane i da pažljivo opet sedne. To sam joj rekao zato što sam hteo da sedne na moju levu ruku (ruku do nje) na kojoj bi bila podignuta i učvršćena dva moja prsta i da pažljivo sede na njih svojom vrelom macom, kako bi moji prsti bili u njoj dok sedi na njima izlivajući strasti sa mnom.

Tada se počela rukama oslanjati na sto laktovima, kako bi se s vremena na vreme pridizala, to jeste kako bi se na moje prste u njenoj maci nabijala.
Kada sam izvukao mokre i lepljive prste iz nje, diskretno sam joj stavljao prst po prst između usana da poliže svoje strasne sokove i posisa moje mokre i lepljive prste. A onda sam je zamolio da ona svoje prstiće sa velikim notima stavi u svoju macu i da mi ih da da i ja osetim tu strast njenih sokova ližući joj prstiće..

.

Nakon toga mi je zatražila da se maksimalno zakrenem ka njoj svojim telom, kako bi mi njega izvadila kroz šlic pantalona. Zakrenuo sam se a njeni prstići su počeli njega da stiskaju jako kroz pantalone i da ga čine još nabreklijim, tvrđim i većim. A onda mi je otkopčala šlic, naslonila glavu na moj stomak kao da želi da je mazim po kosi, i doskretno svojim vrelim jezikom i punim usnama je počela da oblizuje i liže moj vreli glavić i sokove koji su izlazili sa njega a koje je ona jezikom razmazivala po njemu.

Kada ga je dovela u stanje užarenosti, to jeste u stanje u kakvom je bila već njena maca, očima smo nemo pokazali jedno drugom da je vreme da krenemo put naše već rezervisane sobe na petom spratu.

Ustali smo i krenuli put lifta, a ja sam sporije hodao kako bi on koliko toliko bila ispred mene da je gledam i uživam od pozadi dok uvija tim jedrim guzovima koji su se nazirali kroz usku haljinicu, tim seksipilnim nogama, kao u njenom stasu i dugoj crnoj kosi.

Nisam jedini ja u tome, u njoj uživao, uživali su i ostali prisutni muški gosti, pomno prateći svaki korak i detalj na toj prelepoj i prejebozovnoj ženi.. .

Kada smo ušli u lift koji je bio na tri strane u ogledalima-u staklu i kada je lift krenuo, tada sam ja lift zakočio, a nju oko guzova ispod suknje obukvatio, podigao i uz staklo naslonio. Njene su noge, butine bile oko mog struka, onako nemoćno visile dok me kolenima jako oko struka stezala, a rukom moj kurac iz pantalona vadila.

Tada sam joj ga nabio duboko i jako i nabijao sam joj ga sa nogu sve jače i dublje dok se ona grčila, jače i jače dahtala i ritmički krike strasti ispustala.
Preko moga ramena je na drugoj strani lifta u ogledalu mogla da posmatra sebe kako se u liftu jebe. mogla je da vidi moja leđa koja su pritisla nju uz lift, kao i moje dupe koje se pomera ubrzano napred-nazad dok joj njega nabijam do jaja do kraja.

To ju je još više palilo, kao da sebe gleda u nekom erotskom filmu ili na kameri kako se uživo jebe.. .

Onda sam je popustao, stala je na noge, klekao sam i počeo joj lizati vrelu, ulepljenu i užarenu macu, držeći je rukama oko butina. Svaki taj detalj je i ona mogla da vidi na suprotnoj strani lifta u ogledalu kao i u ogledalu sa strane lifta, gde je uživo mogla i detaljno da vidi kako joj se maca liže i kako se ona grči.

Onda sam se ja naslonio na stakleni zid u liftu, a ona je klekla, počela ga pušiti . U zanosu strasti, postao sam malo grublji ka njoj, obuhvatio sam joj glavu rukama i počeo joj njega nabijati u usta kao u piču, kao da je jebem, nabijao sam joj njega do grla, nije joj bilo prijatno to što radim, ali meni je bilo strasno da joj to radim, da celi kurac stavim joj u usta više puta, govoreći joj PRIMI GA DO KRAJA CELOG MOJA KURVICE.Posle toga sam je podigao. polusavijeno telo joj ka zidu okrenuo, suknjicu zavratio i počeo jebavati životinjski, jako do bola, uterujući joj njega celog do jaja, nastojeći da i jaja uguram u nju ako mognu stati. Vrištala je od bola i strasti kao da smo negde u kući a ne liftu, a ja sam je za kose jače čupao, ka sebi vukao i glavu joj tako zavraćao. kako bi prosto tim gestovima i u njoj životinju probudio, da u besu, i ona pobesni i životinjsi orgazam doživi.. .

Kad je jako zadrhtala svojim telom i nogama na velikim štiklama, shvatio sam da svršava, a tada je i nekontrolisan krik iz sebe izbacila 'AAAAAAAAAA, IZJEBI MEEEEEEEEEEEE' Dok je ona svršavala ja sam je zadnjim trzajima moga kurca jebavao i duboko uterivao, jer sam i ja bio na vrhuncu da svršim.
Kad sam osetio da svršavam, izvadio sam ga, naslonio na njenu macu i počeo svoju vrelu spermu izbacivati iz sebe i oblivajući njenu macu uz divljački krik 'aaaaaaaaaaaajjjjjjjjj'.

A njeni sokovi i moja sperma su se mešali, niz njene butine potekli a mnoge bele kapi naše strasti su na tepih lifta kapali.

Stavio sam njega unuta, ona je spustila suknjicu, lift sam otkočio i on je ka petom spratu krenuo.
Merđutim već na trećem spratu lift je stao, u njega je uslo troje ljudi, koji su mogli da vide jednu prelepu i jebozovnu ženu, kojoj je frizura kao i šminka bila malo pokvarena, ona kao i muškarac do nje jače zadihani. A isto tako, nisu im očima promakle ni bele kapi na podu lifta i te iste kapi koje su se slivale niz crne čarape, te crne žene.
Bili su to i zauvek ostali tu, kapi naše divlje strasti na putu do naše sobe ka kojoj smo išli, i u kojoj je trebalo da se odigra ono glavno a vezano za taj dan i našu strast.. ..

Kada smo konačlo došli do te sobe i ušli u nju, seli smo u fotelje i sumirali tako zadihani i mokri događaj iz hotela i lifta.Više smo ćutali nego pričali, onako izmoreni i još uvek zadihani, sebi smo dolazili. Ti si htela da se istuširamo, ja nisam želeo to. Nisam želeo da se naši sokovi strasti spiraju niti naša oznojena tela brišu. Želeo sam da se sve to spoji među nama dok malo dođemo sebi i dok ponovo spojimo tela naša.

Nakon nekih pola sata on je legla na krevet, onakva kakva je i bila, bez skidanja štikli i suknjice. A ja sam ustao, stao pored kreveta naspram njene glave, izvadio njene bujne grudi i počeo lizati a bradavice grickati. A ona je spustila moje pantalone do kolena i njega polu krutog a u celosti mokroh počela lagano pušiti.. .

Dok je pušil njega, ja nism sise joj prestao lizati i bradavice grickati, a na sve to još sam onako sa nohu joj ruku među noge spustao, tri prsta u njenu još vrući jako moku macu zavukao a palcom istovremeno joj klitoris pritiskao.

Počela je da meša dupetom i da podižući dupe se nevlači na moje prste a klitoris da klizi preko moga palca dok se pomera.

Posle toga sam leo i ja na krevet među njene noge legao i svoje usne na njenu pičku mokru stavio. Nisam nikd žurio, lagano sam joj klitoris sisao a još laganije jezikom pičku po obodu i iznutra lizao. A ona je stezala s vremena na vreme rukama posteljinu podizala dupe i kolenima stiskala moju glavu. Sve mi je to govorilo da joj je lepo i da se opet nežno i polako pali i vraća u onu strast koju smo imali pre lifta kao i ja.

Kada sam završio sa lizanjem kao što je ona bila završila sa mojim pušenjem, legao sam po njoj, sa glavom okrenutom ka njenim nogama a mojim kurcom ka njenoj glavi. Jer oboje volimo pozu '69', oboje znamo koliko je lepo dok istovremeno ja njoj ližem macu a ona meni puši njega.U toj pozi on je postajao već jako veliki, krut i debeo a njena pička već je počela ponovo da pulsira i da izbacuje nove vrele sokove strasti.

Tada sam kleknuo na kolena pored nje na krevetu i rekao: Makice, nisam došao ovde sa namerom da te jebem i da odeš jebana. Ovde sam došao sa namerom da te izjebem žestoko i da odeš kući izjebana kao nikad do sad. Došla si kao dama, hodajući damski. Želim da odeš kući hodajući blago raširenih nogu, da ih ne možeš sastaviti kako treba zbog bolova i izjebanosti tvoje mace'

Rekla si mi: 'Želim to, učini što znaš i umeš da mi maca bude u takvom stanju a samim tim i ja i da prosto noge ne mognem skupiti kako treba'!

Nakon tih tvojih reči sam poludeo, životinjski nagon dobio, po tebi legao, kolena ti na ramena moja digao, tako da tvoje dupe je bilo u celosti zategnuto a tvoja maca prepustana mom velikom, nabreklom i debelom kurcu koji je bio spreman po drugi put da je raspolovi i do jaja u nju utera.


Tvoje noge na mojim ramenima, moj veliki kurac u tvojoj pički bilo mi je nedovoljno, nego sam te obuhvatio oko ramena i počeo navlačiti do bola koji si osećala u dubini svoje mace i po njenim ivicama jer je ona dosta uska bila za moj debeli kurac. Stenjala si kratko, jer si odmah počela da vrištiš jako u tom bolu i mom divljem jebavanju tebe, i u besu svom zbog bolova koje je trpela tvoja maca si mi još besnije govorila: 'JEBIIII MEEEEE JAČE, JAČEEEEE, DUBLJEEEEEE, HOĆU DA ME JOŠ VIŠE BOLIIIIIIII, JEBIIIIIII MEEEEEEEEEE'

Znajući da koristiš vrlo često vibrator, otvorio sam tvoju torbu i ugledao njega.
Uzeo sam ga u ruku, i počeo te jebavati sa njim gurajući ti ga duboko i jako do kraja, jer je taj vibrator bio deblji i znatno veći od mog kurca.
A u isto vreme sam ti svoj kurac mokar od tvojih sokova nabio u usta i gurao ti ga celog do jaja, tako da ti je moj kurac bio u celostio u ustima a vibrator u svoj dužini u tebi.Jedva si disala i za kap vazduha si se otimala, a ja sam brže i dublje ti vibrator uterivao a kurac iz usta ti nisam vadio.
Kad sam ga iz usta izvadio, jedva si dolazila do daha, disala si toliko ubrzano i jako kao da će ti srce stati.

Pitao sam te tada: 'Reci moja kurvice i jebačice, kako ti se dopada do sada ovo? ?
Rekla si mi da imaš utisak da sam ti usta pocepao, a isto tako za svoju pičku si mi rekla da je malte ne od trnjenja, pulsiranja i izjebanosti kurcom i vibratorom malte ne i ne osećaš.

Rekao sam ti da je ovo tek polovina igre i sexa i da će tek tvoja uska i vrela pička najebati kao i ti sa njom.. .

Okrenuo sam te na kolena na krevetu, dupe ti je bilo u mom vlasništvu, vibrator sam uspravio naspram tvoje mace na koji si ti u tom položaju se na njega nabila, na njega celom težinom sela kako bi u celosti on ušao u tebe i kako bi svakim sekundom boravka u tebi stvarao bolove strasti šireći tvoju usku macu kako iznutra tako i sa vana.

Nisi smela podići dupe ni malo, jer sam želeo da u tebi vibrator bude i da ti stvara te slatke muke sa kojima se borila tvoja maca zbog tog prevelikog i debelog vibratora. A na sve to i tu tvoju slatku muku i bolove, ja sam te obuhvatio za guzove i lagano ti počeo moj mokri kurac gurati u dupe.. .

Tada si poćela ječati, ne vrištati nego prosto ječati kao da si na mučenju a ne jebanju. Veliki kurac u dupetu a još veći i deblji vibrator u tvojoj maci, kako koji put ti ga gurnem tako se i ti na vibrator još više i dublje nabiješ.. .

Cviliš, ječiš, stenješ, vrištiš, dahćeš, dah gubiš za kap vazduha se boriš.. . ali ja ne prestajem nabijam ti ga brže i jače među guzove dok niz vibrator ispustaš na posteljinu svoje sokove.. .

Zbog tvoje mace za koju si izgubila gotovo svaki osećaj zbog bolova, pulsiranja, utrnulosti..

. prosto kao da je oduzeta od izjebanosti i nemanja kontrole nad njom, počela si nesvesno od muke piškati kako koji put ti kurac gurnem u dupe.. .

Izvadio sam vibrator iz tebe i dao ti ga da ga tako mokrog i oblivenog tvojim sokovima pušiš i usnama posušiš, A onda i moj kurac sam izvukao iz tvog dupeta i pogledao tvoju macu.. .

Bila je jako mokra, smolava, bela, ali je nekontrolisano pulsirala i bila je kao slovo 'O', znači prosto se nije mogla zatvoriti koliko je bila širena i raširena od mog kurca debelog i još debljeg vibratora.

Nju takvu, nikakvu, izmučenu, izjebanu sam ja svojim prstima još više mučio, drkajući po njoj jako grubo, da još više ti utrni, da još više izgubiš osećaj za njom.. . tako sam ti je drkao nekih 5, 6 minuta i ti si tada počela svršavati jakooooooo a istovremeno i nesveno si počela i da piškaš u većim mlazevima od muke koju je preživljavala tvoja uska maca.Ti si bila van sebe urlajući, psujući mene, vrišteći, govoreći svašta:
joooooj majkoooooooooo, dostaaaa jeeee, umireeeeeem, gubim seeeee, prekiniiiiii molim teeeee, jaoooooj životeeeee, šta mi tooooo radišššššš, molim teeeee staniiiiiii.. .

Kad je svršila i nemoćno, na krevetu ležala, podigao sam je i tako polu mrtvu sam nju uspeo staviti sebi oko struka, njene noge obuhvatiti oko butina i moj već tada prenabrekli i preveliki i predebeli kurac sam nabio u njenu mrtvu, isceđenu, uništenu macu.. .

Stojeći sam je počeo jebavati, podižući joj dupe gore dole dok je ona polu živa jedva svoje ruke držala oko moga vrata dok je u njenu mokru i mrtvu macu ulazio i divlje se nabijao moj veliki i nabrekli kurac

Ona je onako na moje uvo, naslonjene glave na moj vrat jedva čujno govorila..

.
Molim te, prestani jer ne mogu više da podnesem da me toliko izjebavaš, izjebana sam kao nikad do sad.
I ja sam njoj uzvratio tiho i jako zadihanog glasa: Hoču.. . prestaću kad opet svršiš, jer tad ću da svršim i ja! ! ! !

Ona je rekla moleći me: Molim te, nemoj mi to raditi, ako budem svršila još jedan put, onesvestiću se, a mislim da će mi se noge oko pičke oduzeti! ! !

Rekao sam joj ne brini neće i počeo sam je još više u vis podizati, do vrha glavića i naglo spustati da se nabije meni do jaja.
Više nije imala snage ni da vrošti ni jauče, samo je blago kao polu-mrtva stenjala tiho.

Ja sam je jače i jače nabijao na moj kurac i brže i brže, jako brzo joj ga uterivao, terajući je da tako opet svrši i ako ne želi, jer ne može. Ali.. . ko te pita želiš ili ne, nego moraš- Svrši još jedan put pa umri ako treba.Šta je droljiceeeee, ne može ti maca nedojebana više moga kurčineeeee? ? ? Urlao sam.
Od te brzine kojom sam ti ga nabijao počela si svršavati, počela si moj kurac vrelim sokovima oblivati dok sam te držeo oko mog struka.
Samo promuklim glasovima si govorila jedno te isto.. .. ja ne mogu više, ja ne mogu, ne mogu ovooo podneti, ja sam se oduzela, ne osećam sad ni butine, ne mogu višeeeeeee.

Video sam da si zaista toliko izjebana i istrošena, položio sam te na krevet, legao na stranu pored tebe da te ne pritiskam još više ako legnem po tebi, jer si jedva do daha dolazila.. ..

Okrenuo sam i tebe na stranu i počeo te jebavati sa boka jako brzo i jako duboko dok si ti nepomično ležala.

Kada sam počeo svršavati, izvadio sam ga iz tebe klekao na kolena i po licu i sisama ti istresao velike količine moje vrele sperme.Nakon nekih sat vremena, kad si prikupila malo snage, otpratio sam te do kupatila na tvojim nestabilnim nogama kako bi se istuširala.

Posle toga i ja sam otišao pod tuš, obukao se i nakon popijene kafe i pića polako smo krenuli iz sobe ka liftu, ka našim kućama.

I dalje si izgledala isto jebozovno, prelepo, sexipilno. Ali.. . tvoj hod i koraci, kao i držanje tvojih nogu su bili jako čudni. Prosto kao da si imala nešto između butina i noge nisi mogla da sastaviš kako treba.
Ali.. . želela si da budeš izjebana, a ne jebana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija