Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hotelska soba drugi dio!

Pisao sam vam prošli put o mom prvom iskustvu u seksu sa sobaricom u mojoj hotelskoj sobi na ekskurziji. Sutradan smo imali mnogo obaveza u turističkom obilaženju i upoznavanju grada. To me je sve jako mnogo smorilo. Cijelo vrijeme sam u mislima bio na sinošnjem događaju koji se odigrao u mojoj sobi. Razmišljao sam o njoj onako prelijepoj, o njenoj obrijanoj pici, njenim velikim sisama sa kojima sam se igrao. Nisam ni slušao niti se obazirao šta vodiči i nastavnici pričaju jednostavno ona me je opčinila.

Kako i nebi kada mi je to bio moj prvi seks u životu i to sa kakvom ženom. Moj kurac se na samu pomisao nje budio odmah u gaćama. Morao sam da ga skrivam. Uveče smo ponovo došli u sobe. Nakon što smo se malo odmorili otišli smo u obližnji klub gde smo ostali do kasno. Vratili smo se oko dva poponići. Ujutru sam se nadao da ću ponovo se sresti sa mojom sobaricom ali to nije bio slučaj. Na vratima se pojavila neka druga osoba i bio sam jako razočaran naročito jer nam je to bila poslednja noć u ovom hotelu.

I tog dana smo otišli na razgledanje nekog luna parka. Vratili smo se u hotel i nakon večere zaputili ka svojim sobama jer ujutru rano smo morali da krenemo na put. Negde oko ponoći neko je pokucao na moja vrata. Bila je to ona sada u nekoj mini suknjici. Bila je jako seksi. Stavila mi je prst na usta da ćutim i uvukla me u sobu. Čim je zatvorila vrata počela je da me ljubi govoreći da želi još jednom da osjeti moj kurac u njenoj pici. Dok smo se ljubili jedno drugo smo skidali, i na kraju ostali goli.

Ona je krenula polako da se spušta i da me ljubi po grudima a potom došla i do moga kurca. Stavila ga je u usta i krenula da ga puši. Radila je to kao prava profesionlka. Svako malo bi ga izvadila iz usta zatim nekoliko puta nategla kožicu preko glavića a potom bi ga ponovo strpala u usta. Dok bi mi ga drkala jezikom bi lizala moja jaja. Radila je to sve nekih desetak minuta. Tada sam je uzeo za ruku i odveo do kreveta. Legla je na krevet anja sam krenuo da je ljubim po vratu a potom sam krenuo da se lagano spuštam ka dolje.

Zaustavio sam se malo kod njenih sisa. Uvlačio sam joj bradavice u usta kao malo dijete što to radi, zatim bi je i nekoliko puta gricnuo što je nju jako palilo. Polako sam nastavio da je ljubim preko stomaka do njene pice. Čim sam došao dolje do nje vidio sam da je već vlažna. Razmaknuo sam prstima njene usmine i polako počeo da je tucam jezikom. Nekoliko puta sam prešao jezikom preko njenog klizorisa. Sva se stresla. Iz njene pice su curili sokovi koji su bili nesto najljepše za mene.

Nije više mogla da izdrži. Tražila je od mene da joj ga stavim u picu. Podigao sam se i ubacio joj ga unutra. Počeo sam da je jebem ubrzano. Njena pica je idalje bila uska ali jako mokra tako da je moj kurac mogao lijepo da klizi u nju. Osjećao sam kako svakim ubodom širim njenu picu. Govorila mi je kako sam dobar jebač, kako do sada nije imala u sebi ovakav komad kao moj. Ta njena priča je mene jako palila. Ubrzao sam i sada je već skoro cijeli moj kurac bio u njoj. Imao sam osjećaj da sam došao do kraja njene pice.

Nije joj dugo trebalo da počne svršavati. Njeni sokovi su bili svuda po mom kursu i stomaku. Sada je ustala i okrenula se u dogi pozu. Razmaka je rukama svoje guzove. Imao sam prelijepi pogled ka njenoj pici. Pozvala me je da je uzmem otpozadi. Nije mi trebala reći dva puta. Već sledeći tren moj kurac je širio njenu usku picu. Rukama sam je uhvatio čvrsto za guzove da nebi mogla da mi se pomjera. Ulazio sam u nju kao mladi pastuv pun života. Stenjala je i vrištala sada jako glasno. Nije me bilo briga, želio sam se uživam u tom seksu sa njom.

Dok sam je tako jebao ona je svoju ruku spustila ispod sebe i njom mi masirala moja jaja. To nisam ni pomislio da mi se može desiti. Zbog toga sam i počeo da svršavam ovaj put nešto ranije nego sam planirao. Poželio sam da joj svršim u usta. Rekla mi je da će mi tu želju ispuniti. Okrenula se i ponovo stavila moj kurac u usta. Usisavala ga je unutra onoliko koliko je mogao stati u njena usta. Nije mi dugo trebalo i počeo sam da punim ta njena usta. Progutala je svu spermu. Oblizala ga je cijelog od ostatka.

Ostali smo da lezimo nekih desetak minuta zagrljeni u krevetu. Potom smo zajedno otišli pod tuš gde mi ga je još jednom dobro popušila i ispraznila moja jaja. Na rastanku me je poljubila i dala mi svoj broj telefona da se čujemo ponekad.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija