Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hotelske avanture

Ah ljeto, moje omiljeno doba godine. Tople ljetne večeri odišu drugačijom vibrom i seksualni nagon kao da je na vrhuncu. Baš zato ljeti su se dešavale najbolje avanture u mom životu. Jedna od takvih je bila i ona koja se desila prije 10-ak godina kada sam bio u naponu snage. Poslom sam bio u jednom gradu na Jadranu i tamo sam ostajao nekoliko dana. Moram priznati da nisam očekivao ništa više od rutinskih sastanaka ali sam se prevario. Na moju sreću u sobu pokraj moje došle su svije cure koje su imale oko 20 godina. Nisam mogao skinuti oči s njih od kad sam ih vidio u prolazu u hodniku. Cijeli dan sam razmišljao o njima i nadao se da bi se moglo nešto desiti…
Nakon dana napornih sastanaka u hotelu je navečer bila zabava uz bazen. Piće je teklo u potocima i bila je živa svirka. Sjedio sam i gledao njih dvije kako plešu i zabavljaju se. Nisu imale na sebi ništa osim bikinija. Jedna je bila visoka oko 1, 7 i imala je dugu prirodno plavu kosu. Bila je ugodno popunjena na strateški pravim mjestima. Sise su joj bile oko dvojke a guzica oveća ali fino oblikovana. Njena kolegica je bila nešto viša i imala je poludugu crvenu kosu. Sise su joj bile oveće trojke a tijelo joj je bilo vitko. Guzica je joj je bila fino utegnuta od vježbanja. Skidao sam ih pogledom. Čekao sam da konobar dođe i rekao da stavi sva njihova pića na moj račun. Nakon pola sata prišle su mom stolu da mi zahvale na piću. Počeli smo pričati i saznao sam da se zovu Eva i Nina. Oko ponoći zabava je bila gotova i polako su se svi razilazili. Njih dvije su bile pijane i jedva su stajale na nogama. Pomogao sam im da dođemo do sobe. One su uporno inzistirale da idemo da moje sobe i na kraju sam pristao iako su bile obezglavljene. Ušao sam i počele smo se ljubiti. Legao sam na krevet sa svakom s jedne strane. Vrlo brzo uzbuđenje je postalo razočarenje jer su zaspale usred ljubljenja. Ubrzo sam i ja zaspao…
Ujutro su me probudili poljupci. Nina me ljubila što sam spremno prihvatio. Krenula se spuštati niže do mog vrata i preko trbuha sve niže. Lagano je maknula plahtu i moja tvrda kurčina spremno je gledala u nju. Uzela je vrh u usta i lagano ga krenula cuclati. Malo po malo nestajao je u njenim ustima. Bila je jako vješta, bez ruku je pušila savršeno.

Eva, plavuša, se počela buditi. Ugledala je kolegicu i u akciji i brzo se pridružila. Počela me ljubiti a zatim se popela na mene. Sjela mi je na prsa i primakla pičkicu mojim ustima. Pička joj je fino mirisala i imala je fino uređeni plavi trokutić iznad nje. Počeo sam je lickati dok sam se igrao njenim sisama. Igrao sam se njenim bradavicama i klitorisom što joj je očito jako odgovaralo jer je počela stenjati. Nina je u međuvremenu stala s pušenjem i sjela na moj kurac. Bila je uska i trebalo joj je dugo da ga cijelog primi. Jahala je još bolje nego što je pušila. Sokovi iz njene pičke počeli su curiti niz kurac. Glasno je uživala dok me jahala. Nakon 5 minuta rekao sam joj da ću svršiti ali nju nije bilo briga, nastavila je jahati i vikati napuni me. Počeo sam svršavati kao životinja. Curilo je iz nje na sve strane. Ustala je s kurca i rekla kolegici da se zamjene. Nina je sjela na mene. I rekla liži me, na meni je red da svršim. Lizao sam njenu sočnu pičku dok je njena kolegica čistila moj kurac od sperme i njenih sokova. Vrlo brzo je ponovo bio tvrd. Eva se nabila na njega i vrlo brzo je bio u njoj do jaja. Divljački me jahala. Ja sam od uzbuđenja s još većim entuzijazmom lizao Ninu. Nina je ubrzo počela svršavati. Ja sam je lizao dalje što ju je navelo na seriju orgazama. Eva je dosta dugo jahala ali nikao nije mogla svršiti kao ni ja. Zastala je na trenutak, nisam od Nine vidio što radi. Ubrzo sam osjetio da ga namješta na šupak. Osjetio sam kako glavić ulazi unutra. Stenjala je. Moj debeli kurac nikako nije mogao probiti uzak šupak. Nakon desetak minuta konačno je ušao u njega od kraja. Nabijala se sve brže i brže. Stegla je moj kurac što me dovodilo do ludila. Nina je i dalje svršavala na mom jeziku dok je Eva uživala uništavajući šupak na mojoj kurčini. Derala se tako da su nas vjerojatno svi čuli. Svršavam počela je vikati. Aaaaa. Nemoj stati vikao sam. Nastavljala je jahati kroz svršavanje. Nisam više mogao izdržati i svršio sam duboko u nju. Eva je sišla s mog kurca sva iscrpljena i legla pokraj. Nina se bacila na čišćenje mog kuraca. Iskreno nisam mislio da će mi se ponovo dići. Tada je Nina rekla. I ja ga želim u guzicu. Nikad nisam probala. Moj kurac je odmah reagirao na to. Počeo se ponovo dizati. Polegao sam je na trbuh i počeo pripremati šupak. Ubrzo sam prislonio kurac na njega i počeo ga širiti glavićem. Skoro 20 minuta je trebalo da uđem u nju.

Stenjala je ali je molila da je ne prestanem jebati. Njen djevičanski šupak me odvodio do ludila i nakon samo par minuta počeo sam štrcati duboko u njenom šupku. Izgleda da joj je to bio stimulans koji ju je preko granice bola odveo do prvog svršavanja od jebanja u šupak. Otišli smo zajedno pod tuš pa na doručak.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija