Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Hvatanje francuskinja!!

Da znate nedavno sam bio u Francuskoj. Skijanje, opijanje i svašta nešto. Bilo je to prije dva tjedna nekih pred sam kraj uživanja u francuskoj. Bili smo nas par frendova. Apartman i sve što je potrebno. Tako smo jedan dan išli se skijat oko 8 ujutro i na putu do najduže žičare smo sreli neke 3 francuskinje. Pod normalno stoji da uleta nekog mora bit, ali za čudo uletili smo im mirno sa pitanjem kako se zovu, od kuda su i ta sva osnovna pitanja. Zvale su se Lou, Natali i Hannah. Nisu čistokrvne francuskinje koliko smo saznali. Mi smo cijeli dan svi skupa skijali. Bilo nam je brutalno, priča, slikanje, ispijanje pivica. Počeli smo dogovarat neki izlazak u klub istu noć. Potvrdno su odgovorila. Htjele su ić s nama i još su one dogovorile separe.


Sve smo imali. Navečer spremanje za 3 pičke. Treba malo i francuskinje jebat. Nadanja je bilo. Ulazili smo u klub. Počeli pit, zajebavat se. Ja sam počeo skakat oko Natali, plesat s njom, pipkat je, ljubit i ona nije se ustručavala nego je vraćala istom mjerom. Reko sam sam sebi da je to to, da ću jebat večeras. Približavala se kraj večeri, i polako smo se spremali u apartman. Normalno ja sam već počeo sa ispitivanjem da ona ide kod mene u apartman. Nije htjela rekla je da je umorna kao možda sutra, ali ja se nisam dao i nisam popušto. Nakraju sam morao popustit jer je rekla da se ne brinem da ćemo se dogovorit sve kad ćemo sami bit. Meni samo osmijeh i kurac u zrak od želje da je jebem i od odgovora kakvog sam dobio. Nikad nisam mislio da ću imat velike šanse da jebem francuskinju.


Zaboravio sam vam ispričat kako izgleda Natali. Visoka je nekih 170 otprilike, niti debela niti mršava ono taman je, sise neka 4-5 ne znam točno, ali fino građene i fino stojeće, guza lijepa i prava za udaranje, lijepuškasta cura sa finim tijelom. Sve u svemu savršena je bila. Drugi dan smo se ona i ja našli na kavi, malo pričanja grljenja, ljubakanja i dogovaranja seksa.

Rekla mi je: " trebao bi do sutra pričekat, jer tada moje cure idu u grad po stvari svoje. "
Na to sam ja potvrdno odgovorio jer je želim kebat i čekat ću. Bili smo cijeli dan skupa, skijali se, pipali se di smo stigli, ljubili se i sve je pokazivalo na seks. Navečer svako u svoj apartman i čekanje sutrašnjeg dana.

Ujutro sam se probudio i počeo se spremat jer trebam do nje otić. Došao sam kod nje, a ona u crnim tajicama, majci na britele. Sise samo što ne iskoče, guza spremna na sve. Počeo sam je ljubit, dirat je po guzi. Skinuo sam joj majcu i grudnjak i stavio njezine nabrekle bradavice u usta. Ona je stavila ruku na moj kurac i počela ga mijesit lagano prek hlača. Skinula me skroz, stala na koljena i stavila ga u usta. Pušila mi ga je kao nikoja do sada. Prava mala francuska droljica. Digao sam je i polego na krevet, skinuo sam joj tajice i počeo lizat njenu vrelu picu.

Počela se derat: "FUCK ME, FUCK ME"
I ja sam normalno poslušao i stavio karinu u njenu pičku, samo je malo zajecala. Dok je nisam počeo nabijat lavovski, tada je stenjala gromovito. Nisam dugo izdržao, morao sam je okrenut i stavit joj kurac u šupak. Nabijao sam je svom snagom, morao sam joj razvalit guzicu, samo zato sto je toliko savršena. Izvadio sam kurac, vratio sam je u pušački položaj i počeo joj ga nabijat u usta lavovski i nisam mogao stat. Vidjelo se da je napaljena jako i da joj ne smeta ništa. Jebao sam je u sve rupe što sam jače mogao. Stavljao sam ga među prelijepe sise i nabijao. Nisam mogao više. Počeo sam svršavat, svršio sam svuda, po njoj, po zidovima, svukuda.. .


Otišli smo se otuširat. Poslije smo zajedno legli i zaspali. Dan nakon prejebenog seksa sam krenuo nazad doma, ali dogovorili smo se za ljeto ona dolazi k meni na more. Tako da kad je vidim nabacim vam priču ljetno karanje francuskinje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija